Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  3,755
  Posts Thanks / Likes

  Default Cum se transmite EPG-ul ?

  Da,am o nelamurire.Intamplator,am observat ceva,care mi-a dat aceasta dilema.(Ma rog,pot trai mai departe si daca nu aflu cum se face asta.)
  Eram pe un canal de pe Astra 19,2,si dau sa merg sa vad daca mai merg cele care le am doar in scop "educativ".Si ce-mi vad ochii,la un canal era trecut ce ruleaza in acel moment.Mentionez ca eram pe Astra de ieri,toata noaptea pe un canal de radio,si dimineata (asta pe la ora 10),am pornit PC-ul si TV-ul,trecand pe un canal TV,tot de pe Astra.Deci nici pomeneala de Intelsat.Cum putea sa apara acel EPG,fiind pe Astra ?.Sper ca tot prin EPG apare si acel program care ruleaza in acel moment.
  Deci EPG-ul se transmite pe toti satelitii ?.Adica EPG-ul aferent canalelor de pe Intelsat,sunt transmise si daca ma aflu pe Astra?.Ca orele nu corespund in nici un caz,fiecare satelit arata alta ora.Sper ca am fost destul de coerent,am sa pun si doua printuri ca sa fiu mai bine priceput.

  Deci cand eram pe Astra :  Si dupa ce am trecut pe Intelsat,intradevar aia se dadea pe canalul respectiv (primul) :  Multumesc anticipat,si va urez de pe acuma "La multi ani cu sanatate".
  .

 2. #2
  Digitally Remastered Expert
  Join Date
  Feb 2005
  Location
  root
  Posts
  1,527
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ai auzit de "cashing"? Aia e.
  [LEFT]Signature not found... Try again!

 3. #3
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2003
  Posts
  3,124
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Fiecare provider major ( premiere, cana+ ...Digi ) transmite pe cate un transponder , pe un canal de tip DATA ... informatia de tip EPG. Aceasta informatie se actualizeaza zilnic si receptoruyl poate decide o politica de tipul urmator ...daca este in stadby , in cursul noptii ...da zicem la ora 4 spre dimineatza ... pentru ultimul pachet activ ... citeste epg-ul zilei .... daca acest lucru nu se face programat ...poate avea loc la punerea sub tensiune timp de 2-3 minute se actualizeaza epg-ul dupa care el este disponibil spre vizualizare.

 4. #4
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  3,755
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Multumesc,sunt lamurit.Eu credeam ca aceste date sunt numai pentru satelitul pe care ma aflu in momentul respectiv.De,daca nu m-a preocupat pana acuma,asta e.Omul invata incontinuu pana la final,si tot "prost" moare.
  Inca o data multumesc si La multi ani.
  .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top