Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum functioneaza sistemul DOLCE?

    Va salut, m-a intereseaza cum functioneaza acest sistem pe 4 televizoare?
    As dori o descriere de la cap la coada daca binevoieste cineva sa-mi explice ii raman recunoscator.
    La apropierea noului an nu-mi ramane dect sa va urez tuturor un An Nou Fericit si multa sanatate.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut, m-a intereseaza cum functioneaza acest sistem pe 4 televizoare?
    As dori o descriere de la cap la coada daca binevoieste cineva sa-mi explice ii raman recunoscator.
    La apropierea noului an nu-mi ramane dect sa va urez tuturor un An Nou Fericit si multa sanatate.
    intra te rog pe www.dolce.ro si gasesti toate informatiile de care ai nevoie. Sau suni la ei pentru detalii

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite aici doua numere de telefon gratuite in reteaua romtelecom : 0800836523 sau 1930 . Bafta !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar acest lucru deja l-am facut sa sun la ei, faza era cand am inceput sa intreb de sistemul lor de functionare tipa de la telefon ma intreba daca vreau sa ma abonezi, eu am zis ca in viitor da ce era sa spun altceva ca eu am digi si am 4 receptoare si 2 abonamente, dupa care am fost pus in asteptare ca sa vorbesc cu un specialist care se pricepe sa-mi explice dar dupa 10 minute de asteptare am inchis receptorul. Asa ca de aceea m-am indreptat catre ajutorul acestui forum.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Decat sa iei pe un abo 4 receptoare de dolce, mai bine iti faci 2 abonamente de cate 2 receptoare. Iesi mai ieftin.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    Decat sa iei pe un abo 4 receptoare de dolce, mai bine iti faci 2 abonamente de cate 2 receptoare. Iesi mai ieftin.
    pe un numar de telefon doar un abo se poate... al doilea la aceeasi adresa doar 1p se poate...adica la pret de 3,35 in primul an si 6,65 in al doilea an...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domnilor nu ma intereseza ca cat coasta instalatia sau abonamentele, ma intereseaza cum sunt legate receptoarele intre ele? adica lnb-ul are 4 iesiri pt. fiecare receptor sau sunt legati in cascada prin mufa loop de la fiecare reciver? si cu cartela cum este fiecare receptor are cartela separata? pentru intrebarile sus mentionate astept raspunsuri.

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Domnilor nu ma intereseza ca cat coasta instalatia sau abonamentele, ma intereseaza cum sunt legate receptoarele intre ele? adica lnb-ul are 4 iesiri pt. fiecare receptor sau sunt legati in cascada prin mufa loop de la fiecare reciver? si cu cartela cum este fiecare receptor are cartela separata? pentru intrebarile sus mentionate astept raspunsuri.
    Fiecare receiver are propia cartela iar receiverele sunt legate prin loop intre ele lnb-ul are o singura iesire nu 4!

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pot lega si la lnb-uri quad. eu am pe stoc si asa ceva de la romtelecom . oricum solutia se gaseste la fata locului in functie de configuratia cladirii .

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ideal este LNB QUAD..cum se dadeau mai demult...in loop este mai nasol...2-3 mai merg dar al patrulea...cam greu...

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau spliter...
    ma bag si eu in seama

  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihailco View Post
    sau spliter...

    ce splitter?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    ce splitter?
    spliter activ cu power pass pe o singura iesire .

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din acestea ce s-au discutat aici : http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=10078
    ma bag si eu in seama

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    10 stb-uri in loop ? Si daca stb-ul 2 are "ideea" sa se opreasca (nu stand-by) ?
    ma bag si eu in seama

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top