Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default Patch N2 pt.Lazer 2003?

    Stie cineva daca pt.acest model exista patch cu N2 si daca da unde?Parca se potrivea la el patchul de Goldmaster...

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergeeeeee! Luati cu incredere...super patch...deschide cam tot ce se poate vedea la ora actuala...urmeaza sa testez daca merge si Biss pe el...

  3. #3
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MERGEEE...am testat si eu!
    xyboox. Din Transilvania.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce limbi stie acest patch?

  5. #5
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie asa: [email protected], irdeto1, nagra1(si d+), seca, mai nou se pare ca si biss dar inca n-am testat cu kei, desi se pot pune in patch chiar si cu telecomanda, si la fel con*x, unde insa din lipsa keilor...fara test.
    cel putin asa-mi dau eu seama. daca gresesc, rog cunoscatorii sa ma corecteze.
    xyboox. Din Transilvania.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    mai merge polsatul ?
    la mine ieri cu un pach mai vechi nu mai mergea.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu ma gandeam la limba meniului....

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noul Patch'Strong 6*55 polsatOK,i-l puteti lua de pe http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php
    probat de mine este OK.date05.09.05
    Succes.

    bobi.Cj
    ________________________________________________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355\Offset 0,9m(doua fixe);Offset 1,1m mobila;
    Lnburi.Gold 0,3dB(doua)Sharp0,5db\SRT 0.3dB...


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LAZER 2003 FTA
    By hamoox in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 6th March 2012, 11:43
  2. Lazer 2003 FTA
    By smoker in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 25th August 2006, 07:35
  3. LAZER 2003 FTA
    By harshan in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 8th January 2006, 12:21
  4. LAZER 2003 FTA???
    By andreeas6 in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 10th February 2005, 09:20
  5. HELP LAZER 2003 FTA PATCH
    By ab02unz in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 2005, 17:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top