Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: smart mx 04

  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default smart mx 04

    caut procedura de introducere de key cu telecomanda .
    merci

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai PM !
    Bafta, daca te ajuta!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Macar spune ca sa afle toti cei interesati!

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    • Menü – „TV-Einstellung“ – „OK“ – rote Taste („ändern“)
    daca nu exista un punct rosu in TV Einstellungen , tastati 9999 si intrati la editat.

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    01. - Taste (T) menu
    02. - Systemeinstellungen wählen
    03. - T OK
    04. - TV- Einstellungen wählen
    05. - T OK
    06. - ROTE TASTE drücken ODER.....
    ist der rote Punkt unten rechts nicht da, dann ist der EMU(Emulator)
    nicht aktiviert. Dazu JETZT 4 mal die 9 (9999) eingeben.
    Jetzt erscheint der Punkt und muß nun die ROTE TASTE betätigen (Pkt 06).
    07. - CA Type wählen
    08. - T OK
    09. - Provider wählen
    10. - T OK
    11. - Key der eingegeben werden soll wählen
    12. - T OK
    14. - Hex Code eingeben
    15. - mit T GELB bestätigen
    16. - mit T BLAU speichern
    17. - T Exit bis man raus ist.
    scuze de intirziere sunt inca in convalescenta .
    interesant este faptul ca respectind procedura ecranul ramine in continuare intunecat. am incercat pe maimulte receivere si pe toate acelasi rezultat .s-a schimbat ceva din temelii ?

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce este ciudat,apasind butonul albastru (pentru memorare) nu apare nici-un inscris gen "memorare" iar pe display nu clipeste nici un led.
    dupa terminarea operatiei folosind exit nu apare nici aici "memorare".
    nu e nimeni care sa foloseasca asa un receiver ?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi daca providerul respectiv nu este de doua ori in lista. La un Golden Interstar l-am gasit si la providerul care incepe cu 20** si la cel care incepe cu 21**. Culmea este ca isi ia cheile de la providerul care incepe cu 20! S-ar putea sa fie si la tine asa. ORF merge?

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    orf nu pot proba ca nu pot intoarce antena , cel putin acum.
    am sters un id cu 2xxx insa problema nu a fost rezolvata.versiunea actuala este 00 sau 01 ?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    versiunea actuala este 00 sau 01 ?
    Nu stiu la ce versiune te referi ca nu am pus mana pe un Smart. Vroiam sa subliniez doar ca problema cu provider multiplu am mai intalnit-o si la alte receivere. Eram curios daca merge totusi ceva cu Emu. Ai incercat si cu alt softcam?

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu incercam operatia a mano si nu cu softcam !

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bunii mei vecini din nord , [email protected] in ultima versiune de soft are implementat Autoroll , atita timp cit asta exista in soft puteti baga cu galeata 00 sau 01 ca nu pusca.
    deci , revenire la un soft mai vechi fara Autoroll , apoi un softkam nou .
    doar a scris Mr. Fanta , s-au schimbat citeceva de io murit MOSCU lu unu.

  12. #12
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salut si La Multi Ani .... asta este site-ul cel mai bun pentru ce te intereseaza pe tine , cred ca si pe altii : http://www.sat-ulc.eu/ulc/board.php?...6a3b1c32c95805 . Tot aici gasesti una din cele mai bogate baze de date : http://www.sat-ulc.eu/ulc/jgs_db.php?sid= !
    Bafta .... si daca stii germana esti un om fericit !
    L.E. Daca nu .... il avem pe Mr. Kroky !
    Last edited by cipaul66; 3rd January 2009 at 21:04.

  13. #13
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    site-uri am gasit si eu:
    www.box-pirates.to
    din pacate pentru strong 6xxx nimic.
    merci

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top