Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default Alt-dvb recorder,pip,txt?

    Ma poate ajuta cineva cum sa procedez sa am pip si inregistrare la alt-dvb?
    Am ss1.
    Cu multumiri!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    despre inregistrare am pus si eu intrebare si nu mi s-a raspuns. nu inteleg ce fel de format este asta: .ts. Ce player il citeste. Rog si eu sa-mi dea cineva o alrternativa la codecurile elecard. una care sa nu-mi dubleze imaginea si sa mearga ca lumea.

    Va multumesc

  4. #4
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Salut !

    PIP-ul nu merge pe SS1 (pentru ca nu permite hardware-ul) iar inregistrarea inca nu e finalizata ! Pentru teletext prin video out trebuie sa pui bifa "Send TTX -> Video OUT" in setari [Device]

  5. #5
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @dadius

    player pentru TS file = VLC (parca asa ii zice Video on LAN)

    pentru imagine dubla foloseste orice alt codec (graph) decat cel basic. bineintzeles ca tre sa il schimbi in device -> direct show si alege de acolo de exemplu cyberlink (asta presupune sa ai codecul cyberlink instalat).

    Bafta

  6. #6
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @dadius: Fisierele .TS sunt in format Transport Stream .Mai multe detalii gasesti aici:
    Code:
    http://www.computermodules.com/broadcast-systems/transport-stream.shtml
    Pentru vizualzare directa poti sa folosesti si "Media Player Classic" ...iar daca vrei sa le pui pe DVD trebuie demultiplexate cu ProjectX sau PVAIntrumento !
    Code:
    http://sourceforge.net/projects/guliverkli/
    http://www.doom9.org/Soft21/DigiTV/P...0.81.7int1.zip
    Pentru codecuri iti recomand Cyberlink pentru video si Intervideo pentru audio ..astea le folosesc eu si merg f. bine .. la altii merg mai bine cele de la NVidia ! Daca nu incerci nu ai cum sa gasesti solutia optima pentru sistemul tau !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca m-ati putea ajuta si cu un link pt cyberlink v-as fii recunpscator. Stailus....mi-e teama ca nu inteleg exact cum trebuie sa le instalez.Astea de la elecard au un kit si se instateaza singure.apoi desckid altdvb si merge. Cum dau elecard jos si incerc sa instalez alte codecuri(mai am eu cateva) nu mai imi merge imi da eroare si nici nu mai imi vede nimic la filtre. Trebuie sa copiez ceva manual undeva sau cum se procedeaza?

    Thanks

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e scris pe forum cum se face inregistrarea manuala de n ori.
    da shi tu un search ...nu mai deschide posturi noi

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stiu ce zici omule dar vezi tu ca eu am citit ce scrie despre asta dar nu inteleg cum se face.nu exista unul simplu pe care sa dai dubluclik si sa se instaleze? SI SA SI MEARGA BINE?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si sa zic ca as intelege pana la urma cum sa le inregistrez. de unde pot sa le iau? ca sa ajung sa le inregistrez trebuie intai sa le am nu?

    Thanks

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Italy
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dadius
    si sa zic ca as intelege pana la urma cum sa le inregistrez. de unde pot sa le iau? ca sa ajung sa le inregistrez trebuie intai sa le am nu?

    Thanks
    , you welcome!
    Salut,
    http://scaistar.altervista.org/pafiledb/pafiledb.php

    Sper sa-ti fie de folos!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks man

    Acu le iau .Sa vad ce oi face cu ele.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am luat cyberlink. am dat jos elecard si am instalat cyberlink.are setup dubluclick si GATA.Bravo. Merge foarte bine dar numai video. Banuiesc ca imi trebuie acum si un codec audio dar la linkul dat de tine nu gasesc nici unul. Mai sap sa vad ce gasesc. Daca va pare la vreunul rau de mine spuneti-mi va rog de unde sa iau un codec audio sau ....ma rog ce trebuie sa fac ca sa si aud?

    Thank you

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aleluia Brothers. Dupa lupte seculare care au durat cateva zile bune am reusit sa-mi configurez si eu filtrele grafice sau codecurile sau cum s-or numi ele.Am instalat cyberlink pt video si intr-un final am zis hai sa incerc sa iau de la elecard doar ce e pt audio.am reusit sa fac treaba asta asa ca acum imi merge bine.Totusi vreau sa stiti ca pe programul VH1(cel mai important pentru mine) de pe Hotbird se vede in stanga o dunga verde verticala. NUMAI pe acest program. Asa mi se vedea si cu elecard dar ala cateodata mai si dubla imaginea.Bun .Si una peste alta mi se pare ca,cu Cyberlink asta nu e claritatea care era cu elecard. Dar macar nu dubleaza.Asta e mare lucru. Va multumesc tuturor pentru ajutor si gata ma opresc.

    PS in cele din urma tot nu am inteles cum sa-mi inregistrez filtrele grafice manual.Dar perseverez si invat. La Direct Show ramas tot SS2_BasicGraph.GRF. Asa e bine? Asa trebuie sa fie? Nu stiu

    Ma opresc aici.

    Respect

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Yakumo DVD Recorder
    By edi7777 in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 17th October 2006, 19:39
  2. Vind DVD recorder
    By dun in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 22nd September 2005, 23:15
  3. DVD Recorder PANASONIC DMR E-30- Intrebare
    By satelit_hobby in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 13th June 2004, 08:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top