Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Intrebare gbox

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare gbox

    In primul rand salutare la toata lumea si sarbatori fericite!

    Nu sunt chiar nou pe forumul asta, dar pt. userul meu vechi (aghira) nu pot sa resetez parola ...

    Vreau si eu sa "impart" in reteaua interna o cartela de P.....re. Am un DM500 (CCCamd citeste cartela, local si merge fara probleme). Am dat jos CCCam-ul si am pus gbox (imi trebuie si niste cartele virtuale ). CCCam nu pot folosi pt. ca nu am client pt. PC (MDAPI) ... voi folosi acamd.

    Problema mea cea mare e ca atata timp cat nu am linii D: in cwshare.cfg, la pornirea gboxului, acesta se intretzine cu cartela:

    /var/bin > ./gbox
    starting now
    found cpuinfo TBx25xx


    gbox 2.25/[email protected] ( Oct 7 2006, 20:38:18 )
    Seasonport=0 speed=9600
    OSD (dbox2) IP = 192.168.0.20
    RS232gate=0 speed=115200
    mode 03
    AU:02/update:02/KeyFile:00 Hash:01 DispECM:02/EMM:02 UDPInit:00 OSD:00
    knowns.ini file not found
    My IP 192.168.0.20 ID 6666 (192.168.0.20) pass 12345678, we are online
    enx_conf = 3 ; reset on zap=0
    Total 0 ports to monitor
    CPU IBM PowerPC STBx25xx
    using LinuxTV api2
    TPSCrypt 1 PTS 1/1
    internal slot1 opened


    Daca ii pun linie D: in cwshare.cfg

    /var/bin > ./gbox
    starting now
    found cpuinfo TBx25xx


    gbox 2.25/[email protected] ( Oct 7 2006, 20:38:18 )
    Seasonport=0 speed=9600
    OSD (dbox2) IP = 192.168.0.20
    RS232gate=0 speed=115200
    mode 03
    AU:02/update:02/KeyFile:00 Hash:01 DispECM:02/EMM:02 UDPInit:00 OSD:00
    strange input data in Nagra keyfile filepos 264
    knowns.ini file not found
    My IP 192.168.0.20 ID 6666 (192.168.0.20) pass 12345678, we are online
    IP 192.168.0.21 Port 12345-12348 ID 6669 pass 12345679 sharelevel 5/5 (192.168.0.21)


    si gata ...

    O cartela "virtuala" o "vad" cu Gbox Control, dar aia din plastic nu ...

    Fratzilor, unde gresesc ca mi-am mancat sarbatorile - de scandalul zilnic cu nevasta sa nu mai vorbim ...

    Multzumesc

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prea putine informatii despre card-ul folosit.
    Asa...la nimereala, iti pot spune ca versiunea gbox folosita de tine nu citeste cardul.
    Ai card S02 sau v13?
    V13 nu merge cu gbox, iar pt. S02 exista o singura versiune gbox care functioneaza.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai dreptate, m-am grabit, am S02 ... dar citeam pe forum la gbox ca versiunea 2.25 merge. stii tu alta?

    multzumesc.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sper ca versiunea asta te scapa de scandalul cu nevasta

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am mai sapat si eu intre timp si am pus versiunea respectiva, dar nica - nu am nici o schimbare. fara D: in cwshare initializeaza, cu D: nu

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ai vreo greseala in cwshare.
    Incearca versiunea asta pt. ca e cea care merge la mine 100%.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default



    Merge!

    A fost totusi o diferenta intre ceea ce am instalat eu si pachetul pus de tine ... Saru' mana si mii de multzumiri

    Mai trebuie sa sap un picutz si cu canalele HD. Apoi am sa incerc sa fac rost si de o linie externa, la inceput pentru teste - e totusi o materie interesanta ). Poate chiar prea - nu da bine sa stai in fatza calculatorului cand tot familionul sta la masa si baga sarmale.

    Inca odata multzumiri, dau si o bere - deocamdata virtuala.

    aghira

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie imi spui cum e cu sarmalele si sarbatorile...
    Au dreptate femeile astea...macar de Craciun...

    HD nu merge, nu te chinui. Adica nu merge direct in gbox.
    Canalele HD au alt caid decit celelalte.
    Cica ar merge cu CCcam 2.11. La mine nu vrea si nu am descoperit de ce.
    Gata ca striga nevasta deja...

    PS: ramai mai bine la cccam, gbox e obositor... pe cccam merg cardurile astea nemtzesti pt ca e "de-al casei".

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa inteleg ca daca deschid canale de canal + france SD cu gbox cele in HD din acelasi pachet nu merg cu gbox?
    am un dreambox 500 si un ipbox 900hd cum fac sa leg ipboxu' de dream pt sharuiala in reteaua proprie?...am un router... merci...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  10. #10
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    sa inteleg ca daca deschid canale de canal + france SD cu gbox cele in HD din acelasi pachet nu merg cu gbox?
    am un dreambox 500 si un ipbox 900hd cum fac sa leg ipboxu' de dream pt sharuiala in reteaua proprie?...am un router... merci...
    Cu mbox 0.4 BETA build 0015

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @khristian

    Aici era vorba de noile carduri de premiere si faptul ca nu merg canalele HD direct in gbox ca server.
    Probabil doar pe newcs, mpcs si alte cele.

    Intre timp am mai testat si cu CCcam 2.11 si merg absolut toate canalele.
    Cardul citeste inclusiv HD-urile si le da minunat mai departe.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pui ultima imagine de la NLB (are are cam toate emu-rile utile) si folosesti mbox dupa cum zice si dorin mai sus.
    Testat pe ab ipbox910hd unde merge perfect.
    am pus..si-mi merge mboxul, dar imi sacadeaza...iar pe HD e teroare... nu pot urmarii... acelasi CWshare de gbox pus pe un DM500 cu gbox merge perfect...
    incerc sa trec la CCCam, dar n-am linie...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  13. #13
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    am pus..si-mi merge mboxul, dar imi sacadeaza...iar pe HD e teroare... nu pot urmarii... acelasi CWshare de gbox pus pe un DM500 cu gbox merge perfect...
    incerc sa trec la CCCam, dar n-am linie...
    Atentie la setarile de cwshare,pt mbox sunt cateva diferente fata de gbox.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum vad cu dm-ul id-ul cardului cel mai aprope? si cum configurez linia P?
    un fel de cwshare pt incubuscam poti sa-mi spui cum se seteaza
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma refeream la aceleasi linii D...
    e un plugin de dreambox cu care sa vad id boxul de la care vine cheita sau fol pc cu dcc
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top