Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Premiere carte

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere carte

    Salut,am o carte de premiere v13 si nu reusesc sa o fac sa mearga in gbox.In cccam merge dar in gbox m-ar interesa pe mine.Am dream 7000 si 7020.Rog ajutor.Sarbatori fericite in continuare va doresc.Salut

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu sa mearga v13 in gbox(direct). Poate doar in combinatii cu newcs si/sau mpcs.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by timis View Post

    In cccam merge
    Ai card nds. Toata lumea cu aceste carduri a renuntat la gb*x, marea majoritate si cu so2 au trecut pe ccc*m. Na-i sa regreti. Ai nevoie de ajutor no problem. Da pm
    Linii gasesti...

  4. #4
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Versiunea V13 cu newcs>cs2gbox>gbox, pe dm-ul tau va functiona binisor, insa in share merge prost, chiar si cu cccam si clock frequency 6MHz mai da rateuri in share.
    Solutia ar fi sa ceri celor de la premi*re sa iti schimbe cardul cu varianta n*gra
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi de raspunsuri,dupa sarbatori cred ca o sa sun la premiere,mai am un dbox2 de la ei cu serie si poate o sa reusesc sa schimb cartea.Salut si nb

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Ai card nds. Toata lumea cu aceste carduri a renuntat la gb*x, marea majoritate si cu so2 au trecut pe ccc*m. Na-i sa regreti. Ai nevoie de ajutor no problem. Da pm
    Linii gasesti...
    Se pare ca asta e singura solutie. Ceva sperante imi pun in mbox, daca mai iese ce promite.
    Ma exaspereaza gbox cu S02.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    mijlocul europei
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by timis View Post
    Mersi de raspunsuri,dupa sarbatori cred ca o sa sun la premiere,mai am un dbox2 de la ei cu serie si poate o sa reusesc sa schimb cartea.Salut si nb
    La mine a ramas pe nagra si tot prost o mers! Le-am incercat pe toate! Nu se merita efortul! Am schimabat pe Cccam si gata!
    Daca ramani pe gbox la tine ar sa meraga binisor dar Peeri tai nu ai sa se uite multumiti ca le merge ca la ala cu coarne!

    Versiunea cea mai buna de gbox actuala e: Gbox225D_N3_S02

    Salutari !
    Dreambox 600 PVR / Dreambox 800 HD/ Router Fritz 7170
    Nu stiu prea multe!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    playboy51-nu o sa-i mearga nici cu Gbox225D_N3_S02

    am testat eu deja

    nici cu Newcs-cs2gbox- nu o sa mearga cartela de v13

    Singura solutie pe care o are este Cccam- dar cum o sa-i mearga in share nu pot spune ca nu am testat-

    PS: dupa cite am incercat eu aceasta cartela

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post

    nu am testat-
    Am testat eu ambele merg beton inkl. HD La v13 este nevoie de un ping bun, si cel care il detine sa nu bage o suta de linii.

  10. #10
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wambertos View Post
    Ma exaspereaza gbox cu S02.
    ai incercat la Gbox225D_N3_S02 sa pui liniile astea in softcam.cfg :

    T: { 00 02 02 } ATR timeout (normal*X), instruction timeout (normal*X)
    T: { 01 01042 000 } Ird*eto : byte delay (1e-6 s), instruction delay (1e-3 s)
    Last edited by berbekcublana; 14th January 2009 at 00:54.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, am testat si aia, dar am renuntat intre timp la gbox.
    Am trecut pe mpcs+mbox ca sa vad si eu HD-urile.

  12. #12
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wambertos View Post
    Da, am testat si aia, dar am renuntat intre timp la gbox.
    Am trecut pe mpcs+mbox ca sa vad si eu HD-urile.

    se pare ca noul newcs 1.63 a rezolvat problema cu hd-urile, cel putin dupa ce scrie in readme :

    v.1.63
    Upgraded GCC in mingw package to 4.3.1, lets hope it help for Windows crashes..
    Fixed some corrution of the Cham2 encryption. (important to upgrade)
    Chameleon shares CAID's between peers in the LAN
    Premiere HD should work now.
    Extended ECM field in the newcamd protocol.

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, dar a aparut abia azi.
    Am sa-l testez zilele urmatoare.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Am schimbat cartea v13 ,astazi am primit so2 si citeva minute am reusit sa o activez in cccam.Ceaoooo all

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wambertos View Post
    Da, am testat si aia, dar am renuntat intre timp la gbox.
    Am trecut pe mpcs+mbox ca sa vad si eu HD-urile.
    se pot lega peeri de mbox cu peeri de gbox ? la combinatia mbox cu newcs, la ce distanta vad ceilalti peeri cardurile locale ? are mbox avantaje fata de gbox, sau e bun doar daca ai card cu programe HD ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top