Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Cluj-Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default inregistrare film pe HDD cu camd3787

    Stie cineva de ce nu pot inregistra un film pe HDD folosind camd? Nici cu versiuni mai vechi de camd nu mergea... Folosesc Gemini 210 in usb stick.
    karo

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge... doar daca e programul fta

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default In Romania nici in ora exacta nu mai am incredere!!!

    creste inima in mine cind vad altii mai.....decit mine....!
    ce Dm ai brother(nu e injuratura) ?
    eu cu 7020 inregistrez ce vor muschii mei si tot asa faceam si cu 7000.........vezi ca alta e problema....nu emu e de vina..!
    @irishman .....de unde ai scos-o? cind nu stii...nu mai da din gura aiurea ca duci lumea in eroare!
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default In Romania nici in ora exacta nu mai am incredere!!!

    aaa si uitasem :
    sa iti scoti poza aia din prezentare! nu de alta dar aici nu e agentie matrimoniala!
    (asta asa sa fii mai atent la ce postezi)
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  5. #5
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in afara limbajului de mahala folosit, trebuie sa-i dau dreptate lui marian nici un emu nu are vre-o legatura cu inregistrarea, atit timp cit camd3 sau alt emu iti decodeaza programul respectiv poti inregistra tot ce doresti.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    camd3 e singurul emulator care la dreamboxul meu ( o fi al meu dreambox mai prost) nu vrea sa inregistreze decodat, la alte emulatoare newcamd nu sunt aceste probleme, la cei care nu au aceasta problema sunteti mai isteti jos palaria, dar daca sunteti asa isteti dati omului care va cerut, o parere, solutia.
    Si nu raspund la provocari

  7. #7
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man, nu e vorba de istetime, merge si gata , probabil ceva nu mai functioneaza bine in imaginea respectiva, o reinstalare de emu poate ajuta.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am spus si o repet la mine, si poate si la altii, pe gemini camd3 inregistrarea merge dar produsul este codat, poate e si imaginea de vina, poate e faptul ca imaginea e pe stick, eu am raspus omului care avea la fel aceiasi imagine: gemini, imaginea si camd3 au fost instalate si reinstalate de destule ori, logic, nu are sens sa nu inregistreze decodat, dar daca nu vrea, nu vrea si am incetat sa imi mai bat capul, si cu atat mai mult sa ma cert pe ceva care nu merita.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default In Romania nici in ora exacta nu mai am incredere!!!

    Sustzii in continuare o ineptie....am mai zis : alta e problema....tu tot nu pricepi?
    @domnisoara Bazil : de cita ori m-am legat de limbajul tau?
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default alta ineptie

    Salut Karo,
    Nu esti singurul... dar cred ca eu sint primul
    De la prima imagine Gemini la ver 2.00, nu am reusit sa vad nici un film de pe hdd (inregistreaza, dar imagine neagra cind incerc sa vad) - nu conteaza ce emu foloseste. Oricum, din cauza asta nu mai folosesc Gemini de citeva luni bune, am trecut la Da Vinci.

    Ura

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default image

    mo
    aruncati naibii geminiul
    imaginile noi gemini sucks!
    e mai delicat la dm500 unde optiunile sunt mai restrinse
    folositi hydra/da vinci 5 ptr dm7000/7020 sau pi2/hydra/nedkelly ptr dm500
    in cel mai rau caz gemini 1.03 cu emu la zi pe dm500!
    o sa vedeti si de ce...trebuie doar sa incercati!
    ps : pe gemini nu merg bine unele emu(vezi gbox , radegast si probleme mgcamd) si inregistrarea pe hdd
    bafta!

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No, aici se pare ca sunt singurul la care a mers si merge totul ca pe roate cu Gemini. La 7000 cu Gemini pe stick puteam inregistra cu orice emu, daca vreti va fac dovada cu DVD-uri inregistrate de pe D+, Canal Digital si altele cu Newcamd si de pe Premiere cu camd3. Acum am DM500 si la fel, toate merg unse.

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: image

    Quote Originally Posted by cleo
    pe gemini nu merg bine unele emu(vezi gbox , radegast si probleme mgcamd) si inregistrarea pe hdd
    bafta!
    gemini 2.10 xbox=da , rec=da
    trimite si sms-uri de atentionare
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/starting.jpg[/img]

    glumeam cu sms-urile.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Oradea
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La 7020, cu gemini pot inregistra fara probleme chiar daca folosesc camd3. Chiar zilele astea am inregistrat un film de pe Premiere.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default gemini

    revin cu o completare ca sa nu dau nastere la alte discutii si/sau pasiuni ...arzatoare :P
    din umila mea experienta cu dreamboxurile - care include 7000 , 500 si 7020 (7000 il aveam inca de acum 2 ani si jumatate) pot spune ca am incercat aproape toate imageurile , emu si pluginuri aparute - atit public cit si nonpublic
    una din imaginile pe care am indragit-o a fost gemini bucurindu-ma ca si multi altii dintre noi cind am reusit sa fac dm 7000 sa mearga stabil cu gemini...
    ptr dm500 problema este mai simpla - pui imaginea , faci restart , isi face flash erase si gata ; la 7000 si mai ales 7020 procedura se complica datorita posibilitatii de instalare a imaginilor fie in flash fie in usb/hdd/cf
    in plus intervin combinatii diferite intre ceea ce ai in flash si intre ce ai in usd/hdd/cf si modul de selectare pornire a imaginilor care poate fi flashwizard sau miniroot...
    deasemenea , unele imagini au probleme cu anumite pluginuri in functie de kernel , versiune de enigma etc.
    mai conteaza si sursa de distributie a imaginilor , unele sunt originale altele sunt "modate" , acea modare determinind o modificare a unor parametri , iar altele pot fi imagini de backup , cu extensie .fwz...
    o chestie "hazlie" si greu de explicat se intimpla cind punind aceeasi imagine de 2 ori , pe acelasi dream , se obtin rezultate diferite in functie de ordinea de instalare a settingurilor , keyurilor , emurilor si addonurilor :P
    nu stiu cit va fi de utila dizertatia mea , ideea este ca un dream este in esentza un computer pe linux iar dezvoltarea de softuri nu se face unificat ca la microsoft ci se face de useri , care fac dezvoltarea in cele mai multe cazuri , nonprofit ; nu cred ca mai e cazul sa vorbim aici de windows si de "celebrele" ecrane albastre si asta in cazul dezvoltarii software "unificate"
    -primul sfat este sa folositi ce va place , ce va este mai comod si ceea ce indeplineste cel mai bine scopurile propuse
    -al doilea sfat este sa nu incarcati inutil imaginile din flash cu multe emu , pluginuri si addonuri - mai ales la dm500
    -al treilea sfat se refera la stabilitate - adica daca imaginea existenta functioneaza fara repros - atunci nu are rost sa treceti la alta doar ptr ca "e la moda" , ptr ca prin reflash pot aparea erori (in cazul 7020 memoria este nand si se pot buli unele locatii) , se poate instala un upgrade de fronprocesor (la 7000 au fost probleme cu oprirea din telecomanda si cu usb stick din cauza frontprocesor update) , sau , mai rau , se poate distruge placa de retea - mai ales la dm500 - datorita diferentelor de potential de la masa retelei/retelelor sau a electricitatii statice!
    -ultimul sfat este "universal" valabil si se refera la instalarea unei noi versiuni de soft pe un aparat sau un dispozitiv - lasati pe altii sa se "friga" intii si apoi procedati la upgradeul de soft - aceia care se frig pot avea pregatire si scule superioare (de exemplu interfete jtag , inscriptoare de epromuri etc.) , sau sunt simpli amatori si atunci vor plinge si vor scoate inutil bani din buzunar!
    gata!am terminat!
    bafta si instalati numai dupa ce au testat "batrinii" :P

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ALT DVB - INREGISTRARE
    By FLORIN72 in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 10th June 2006, 09:04
  2. Inregistrare pe SS2
    By doroftei in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 4th June 2006, 11:32
  3. INREGISTRARE DE PE SS2
    By lore in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 10th October 2005, 22:10
  4. inregistrare ALT-DVB
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 9th February 2005, 19:50
  5. inregistrare
    By swat in forum Placi DVB
    Replies: 15
    Last Post: 27th February 2004, 06:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top