Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default ACTUALIZARE cartela MAX (IN FIECARE LUNA)

    Cartela de la MAX trebuie actualizata lunar in:
    - cam viaccess sau
    - rec. cu viaccess incorporat
    - cam joker.

    DACA nu este actualizata atunci in data de 01 a luni in curs NU va mai functiona.

    STIE cineva in ILLUCION C3 se actualizeaza? ce versiune


    sirius

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    actualizeaza perfect in dreambox cu newcamd, gbox sau newcs

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zilele trecute am avut o discutzie cu amigo obywans despre rec ilucion c3 despre camul integrat pe care il are.in toate paginile pe care le stiu de magazine on-line (spania)acest rec vine cu specificatzia ca CITESTE CONAX.
    mai sirius tu poti confirma faptul ca fara sa "atingi" tarjetero cu vreun parche citeste cartela MAX
    Eu unul am dubii........din magazin citeste conax y na mas
    Ca lectorul de cartela din ilucion c3 se poate modifica dupa muschii noshtri de asta sunt convins.cum se face?cu asta ne potzi ajuta tu sirius(daca vrei,binentzeles )

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="DINUS"]zilele trecute am avut o discutzie cu amigo obywans despre rec ilucion c3 despre camul integrat pe care il are.in toate paginile pe care le stiu de magazine on-line (spania)acest rec vine cu specificatzia ca CITESTE CONAX.
    mai sirius tu poti confirma faptul ca fara sa "atingi" tarjetero cu vreun parche citeste cartela MAX
    Eu unul am dubii........din magazin citeste conax y na mas
    Ca lectorul de cartela din ilucion c3 se poate modifica dupa muschii noshtri de asta sunt convins.cum se face?cu asta ne potzi ajuta tu sirius(daca vrei,binentzeles )

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default ILLUCION

    am scris despre acest aparat dar nu am fost luat in seama.
    SUPER RECEPTOR.

    IN VERSIUNEA ORIGINALA ESTE conax

    dar:
    1. se pune IN 3 MINUTE un pach MULTI -CAM , DUPA CARE POATE CITI aproape tot seca nagra viacces......
    2. se pune tot in 3 min un soft VECTRA -- CARE DESCHIDE APROAPE TOT ce se mai poate vedea acum.

    EU DE 2 LUNI INSTALEZ NUMAI ILLUCION
    ATENTZIE :
    ATENTIE:
    CARTELA DE MAX MERGE SUPER TOATA LUNA DAR LA SFIRSIT DE LUNA TREBUIE SCOASA DIN ILLUCION SI ACTUALIAZATA PE:
    ---JOKER
    ---VIACCES INCORPORAT

    BAFTA SIRIUS

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buna sirius!
    am si eu un aparat ca si al tau si pot zice ca este un aparat destul de destept.
    totusi vroiam ca sa te intreb daca folosesti cartela originala de max tv

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default actualizare card max cu dream

    Am DM7000S si am incercat actualizarea cardului si si in Newcamd si in Scam2.5 si nu am reusit. Mie cu Newcamd nici macar nu imi decodeaza. Merge numai cu Scam 2.5. Merg cu Gemini 1.9 parca. Mai trebuie instalate plugins suplimentare?
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  8. #8
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: actualizare card max cu dream

    Quote Originally Posted by tabaluga
    Am DM7000S si am incercat actualizarea cardului si si in Newcamd si in Scam2.5 si nu am reusit. Mie cu Newcamd nici macar nu imi decodeaza. Merge numai cu Scam 2.5. Merg cu Gemini 1.9 parca. Mai trebuie instalate plugins suplimentare?
    Asta am observat si eu ca, cartela merge NUMAI pe SCAM2.5 cu Gemini 1.9 ! NIMIC - pe camd3, newcamd sau radegast !
    Cu actualizarea la fel, nu o face pe aceste cam-uri ... are cineva o e idee sau vreo explicatie al acestui fenomen ?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: actualizare card max cu dream

    Quote Originally Posted by tabaluga
    Am DM7000S si am incercat actualizarea cardului si si in Newcamd si in Scam2.5 si nu am reusit. Mie cu Newcamd nici macar nu imi decodeaza. Merge numai cu Scam 2.5. Merg cu Gemini 1.9 parca. Mai trebuie instalate plugins suplimentare?
    baga o versiune mai noua,gemeni 2.20 si da jos newcamd6.2,sau baga manual gbox2.03
    350 kg de scule!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default noutati

    dupa spusele celor de la magazinul diadi,s-a rezolvat si problema cu blocherul care nu permitea cartelei de max sa -si faca update-ul pe receptorul illusion.
    Cu prima ocazie revin cu mai multe amanunte.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cind citesc asemenea prostii imi doresc ca dreamul sa nu mai ajunga pe mina tutor tembelilor si analfabetilor. Cititi in pusca mea daca nu stiti, ca e plin forumul.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumim pentru epitete. By the way: propozitiile incep cu litera mare. Da-mi adresa sa-ti trimit dreamboxul; nu stiam ca am nevoie de recomandare ca sa-l cumpar. Nu cred ca ai fost expert si te-ai descurcat singur din clipa in care l-ai scos din cutie... Si-acum despre actualizare: nu merge nici cu cardserver cu setarile in *.cfg. Altceva n-am mai gasit pe forum.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tabaluga
    Multumim pentru epitete. By the way: propozitiile incep cu litera mare. Da-mi adresa sa-ti trimit dreamboxul; nu stiam ca am nevoie de recomandare ca sa-l cumpar. Nu cred ca ai fost expert si te-ai descurcat singur din clipa in care l-ai scos din cutie... Si-acum despre actualizare: nu merge nici cu cardserver cu setarile in *.cfg. Altceva n-am mai gasit pe forum.
    man, am scris in cel putin 5 threaduri cum trebuie configurat cardserverul ca sa updateze cardul de MAX. Daca ai DM500 foloseste cardserverul de la versiunea 5.28. EMM-G, EMM-S si EMM-U sa fie = yes

    PS: am fost expert si m-am descurcat singur din momentul in care l-am scos din cutie

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default ILLUCION

    Cum va pot da NOUL soft pentru ILLUCION.
    Se pare ca face UPDATE cu cartela de la MAX.




    SIRIUS

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. actualizare cartela MAX
    By cristi_v in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 5th September 2005, 12:28
  2. [email protected] acum in fiecare luna
    By claudiuw in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 22nd June 2005, 17:01
  3. Smartcard de la Focus in fiecare receiver?
    By murki in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 17th March 2005, 03:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top