Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default MAX TV & XCAM PREMIUM

    Ieri 1.09.2005 se vedeau 30%din tot pachetul max.Astazi 2.09.2005 nimic fratzilor.de ce.....luna trecuta totul ok autoupdate.....acum ce are
    camul e un xpremim orion 2.016p(firm original deci...)
    vazusi ieri pe aici ca inca se mai lucreaza ...ca nu stiu ce.....dar cred ca problema e de la cam.incercai toate chestiile....stinsei deco kaon de la spate(poate poate)...nimic....lasasi pe antena 1 bagai tarjeta tot nimic....etcetcetctetc
    stie cineva care ar fi solutzia
    oare chiar nu mai poate face autoupdate pe xcam premium orion

    mersi "tutulor"ptr ajutor :wink

    stima si respect membrilor rdi

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default xcam

    amigo nu fi suparat pe mine.
    eu nu te pot ajuta , nu am x-cam.
    cauta pe cineva cu un viaccess ( incorporat sau nu) sau pe cineva cu un joker SI SE REZOLVA IN 30 SEC.

    bafta

    sirius


    p.s. lui oby I-AM SPUS DE LA INCEPUT CA NU MERGE

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok sirius.am sa vad pe un mirage 2000 daca merge
    oricum mersi
    salutari

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    eu am xpremim orion 2029,si merge cartela MAx tv bine.
    Intra in cam si da card update face autoupdate pe xcam premium orion.
    multa bafta.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: sal

    Quote Originally Posted by dan2004
    eu am xpremim orion 2029,si merge cartela MAx tv bine.
    Intra in cam si da card update face autoupdate pe xcam premium orion.
    multa bafta.
    eu am facu asa dar nu merge zice :Card Update Plese wait...

    Si asa sta 20 30 de minute si nimic
    cine are vor idee sa o fac publica

    Stima si Respect



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu a facut X-Camul update la Max. Chestia cu Card Update din Cam am folosit-o si eu dar numai cind am actualizat SOFTUL, cu un FUN 6. Nu prea cred sa se poata face cu un X-Cam update la Max. Eu am facut update la Max cu un Dream. Pe urma merge Cardul foarte bine in X-Cam.

    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. XCAM HELP ...!!!
    By ahmed_tr in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 13th September 2006, 22:23
  2. Xcam
    By Rosco in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 27th July 2006, 20:53
  3. XCam Premium
    By obywans in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 17th June 2005, 13:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top