Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default Dati-mi un sfat, va rog

    Ma cam gindesc de la o vreme sa ma bag si eu la un DB500. Am mai citit pe aici dar nu inteleg foarte multe. Nu am vazut DB decit in poze .Nu stiu Linux deloc, nu stiu cu ce se maninca. Sint doar utilizator mediu de Windows .
    Concret, as vrea sa fiu in stare sa vad tot ce se poate si sa imi fac singur update. In varianta de acum orice schimbare (in afara de cheile obisnuite ) ma enerveaza pt. ca nu am timp mereu sa ma duc cu Matrixul la update (nu am laptop si trebuie sa apelez mereu la bunavointa cuiva de pe forum).
    Pot sa ma descurc daca iau un DB? Sau imi prind urechile si o sa imi fie dor de receptorul meu obisnuit?
    Am internet la serviciu si in 1-2 sapt. o sa am si acasa prin RCS. Spun asta pt. ca am inteles ca se poate sharing. Ma rog, asta daca o sa gasesc pe cineva dispus.
    Merci.
    SHALOM

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dati-mi un sfat, va rog

    Quote Originally Posted by isr2002
    Ma cam gindesc de la o vreme sa ma bag si eu la un DB500. Am mai citit pe aici dar nu inteleg foarte multe. Nu am vazut DB decit in poze .Nu stiu Linux deloc, nu stiu cu ce se maninca. Sint doar utilizator mediu de Windows .
    Concret, as vrea sa fiu in stare sa vad tot ce se poate si sa imi fac singur update. In varianta de acum orice schimbare (in afara de cheile obisnuite ) ma enerveaza pt. ca nu am timp mereu sa ma duc cu Matrixul la update (nu am laptop si trebuie sa apelez mereu la bunavointa cuiva de pe forum).
    Pot sa ma descurc daca iau un DB? Sau imi prind urechile o sa imi fie dor de receptorul meu obisnuit?
    Am internet la serviciu si in 1-2 sapt. o sa am si acasa prin RCS. Spun asta pt. ca am inteles ca se poate sharing. Ma rog, asta daca o sa gasesc pe cineva dispus.
    Merci.
    boxul se instaleaza relativ simplu si pt un user care nu stie linux. Faci flash cu o imagine Gemini (poti face cu cablu nullmodem si softul lui sau cu Flashwizard pe retea). Dupa ce bagi imaginea setezi sateliti etc, bagi o lista de canale cu Dreamboxedit sa nu te mai complici cu cautari si dupa aia legi boxul la net apesi butonul albastru si isi ia singur emulatoare, key etc). Daca e legat tot timpul la net nu ai nici o problema ca isi ia singur.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dupa blocuri
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, stai linistit, ca asa imi era si mie frica, si pina la urma m-am descurcat fara mari probleme, si nici macar n-am internet acasa. Iar treaba cu dorul de vechiul receptor s-o uiti, o data ce te obisnuiesti cu piticul n-o sa mai vrei altceva.

    Vezi ca e un tutorial foarte bun chiar aici pe forum, mai studiaza si pe net daca stii limbi straine, si daca nu te descurci si nu te descurci, bagi o intrebare in sectiunea asta, si garantat te ajuta cineva.

    Tot ce-ti trebuie e box-ul, un cablu null-modem pentru instalarea imaginii (adica echivalentul sistemului de operare de la un PC) si unul de retea crossover pentru orice altceva ai nevoie sa faci cu box-ul (sa iesi pe net, sa instalez cam-uri, update de chei samd).

    Numai bine

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci, onyx si Birdman, pare Ok. O sa ma hotarasc repede.
    SHALOM

  5. #5
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Slava domnului ca am fost inspirat si am luat un pitic in aprile, ca acum poate imi dadeam cu tesla-n ***** daca luam altceva. Prietenii stiu de ce!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dupa blocuri
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Slava domnului ca am fost inspirat si am luat un pitic in aprile, ca acum poate imi dadeam cu tesla-n ***** daca luam altceva. Prietenii stiu de ce!


    Eu l-am luat numai de cat il lauda lumea p-aici, si bine am facut

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MAESTRILOR si MESTERILOR....dati un sfat va rog
    By DINUS in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 30th August 2006, 20:43
  2. Replies: 6
    Last Post: 18th June 2006, 05:23
  3. imi dati shi mie un link va rog ?
    By mOBY2 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 5th April 2004, 16:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top