Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Ajutor Max tv.

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Max tv.

    ajutatima si pe mine .Ieri am vazut doar o parte din programele MAX TV .azi nu mai vad nimic parca mi-au inchis cartea dar eu o platesc in continuare.Am inteles ca fac reparatii inca dar ?....De cind am cartea doar doua zile am vazut totul.Ieri numai jumatate din programe ,azi nimic.Am un humax 5400,dragonmodul si Max tv card .este luata pe numele parintilor in Romania eu stau in Germania .Sa fie asta o problema?.Repet si spun inca o data doua zile de cind am primit cartea mi-a mers superb si de ieri nu.Va rog ajutatima sau spuneti-mi daca este ceva gresitsau daca trebuie sa pun in dragon alt program.acuma am noul program instalat predator321 merciastept un ajutor.PS.cartea este activata pt. caieri am dat telefon,dar nimica pina in prezent .

  2. #2
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fiindca ieri a fost 1 septembrie si s-au schimbat cheile, cardul ar fi trebuit sa faca update! Din diverse motive nu a reusit!
    Incearca sa lasi receiverul pe Antena1 si apoi sa introduci cardul ....

    Pe dragon CAM ar fi trebuit sa faca update fara probleme!

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie mi s-a spus sa las receiver-ul pe PRO TV si nu pe Antena1.
    am lasat pe PRO TV,initial,la activarea card-ului intr-un receiver Echostar AD3000 si mi-a mers!Pe dbox nu mi-a activat card-ul !
    de ieri insa,card-ul este in dbox si nimic...nimic ! ! !

  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca pe Antena1

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cred ca cartea ta nu face update in scula care o ai
    aceeasi situatie o am si eu si astazi am pus cartea intr-o scula de-a lor cu via incorporat si a durat 1 min sa faca update
    incearca in alta scula
    succes
    boy2good

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca innebunesc sa auzit pe pro tv numai si tot ecranul era verdein rest nimic dupa doua minute mia aratat ca nu e deschisa ori eu sint nebuna ori cei de la max tv neseriosi

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    macar sa imi spuna cineva care are humax5400 ,dragonmodul si max tv card daca merge ca la mine pauza

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Junghi
    cred ca innebunesc sa auzit pe pro tv numai si tot ecranul era verdein rest nimic dupa doua minute mia aratat ca nu e deschisa ori eu sint nebuna ori cei de la max tv neseriosi
    nu merge re-activata decat intr-un receiver "aprobat" / "recomandat" de ei.

    PS:
    junghi = nebuna -=> femeie ? ?

    felicitari ! !

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Junghi
    macar sa imi spuna cineva care are humax5400 ,dragonmodul si max tv card daca merge ca la mine pauza
    Dragul meu, repet, la mine Max+Dragon Cam = OK! si asta de cand a aparut Max-ul pe plaiurile mioritice, bineinteles coborand pe o scara de la Sirius in jos. Nu am avut probleme in nici o luna la schimbarea cheilor.
    ROMANIA ... te pup !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top