Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 800 HD tune failed

    Am cumparat si eu dm 800HD dar apare mereu acest mesaj (tune failed) cand fac zapping (nu conteaza ce program). Cand revin pe acel program poate sa mearga.Mai cade si semnalul (cade la 0 si iar apare). Am scanat toti satelitii si tot degeaba , am schimbat si satelit xml cu unul nou si tot nimic. la scanare pe acelasi satelit poate sa vada 1000 de programe si la o noua scanare doar 700. Am incercat toate imaginile si tot degeaba.Se si incalzeste dar am pus un cooler de laptop pe USB. Este varianta noua revizie 20.10.2008. Am LNB in cascada dar merge perfect cu toate receptoarele mele(500 si 600). daca mai are cineva problema asta sa ma lumineze si pe mine (poate gresesc undeva).
    merci
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa mai discutat, cauta si o sa gasesti ... acum ironic vorbind si ironia nu vine din partea mea, uni probabil o sa iti spuna ca nu ai nivel destul de avansat sa folosesti un dm800

    L.E. uite aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=82405
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus Haide bre, ca nu toti sunt chiar asa de chitrosi...

    LNB in cascada mi se pare o alegere proasta. Daca el e ocupat cu primul receptor, pe 800 vei avea liber doar pe transponderul respectiv. Si atunci apare Tune failed. De fapt, asta e mesajul pentru lipsa de semnal. Incearca sa vezi daca aceleasi simptome apar si daca bagi cablul direct in DM800.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Wink dm 800

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    @stailus Haide bre, ca nu toti sunt chiar asa de chitrosi...

    LNB in cascada mi se pare o alegere proasta. Daca el e ocupat cu primul receptor, pe 800 vei avea liber doar pe transponderul respectiv. Si atunci apare Tune failed. De fapt, asta e mesajul pentru lipsa de semnal. Incearca sa vezi daca aceleasi simptome apar si daca bagi cablul direct in DM800.
    Nu stiu ce vrei sa zici cu cablul direct in receptor! Sunt 6 xLNB cu patru iesiri. trei LNB sunt legate la un diseqc 2.0 (4X1) care la randul lui este legat la input 1 la diseqc 1.1 uncomited. Celalalte trei LNB sunt legate direct la diseqc 1.1 pe imput 2,3,4.Toata chestia se repeta de patru ori!Toate celalalte dream-uri functioneaza OK si daca le frec pe toate odata.
    Ce propui sa pun un LNB direct la dream 800?
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  5. #5
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Sa mai discutat, cauta si o sa gasesti ... acum ironic vorbind si ironia nu vine din partea mea, uni probabil o sa iti spuna ca nu ai nivel destul de avansat sa folosesti un dm800

    L.E. uite aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=82405
    Ironic vorbind deocamdata tu spui asta (chestia cu nivelul ramane de discutat).cat priveste thread-ul este citit de mult! eu nu am probleme cu comanda motorului(ca nu am) asa ca chestia cu ironia este o tampenie.
    Oricum merci
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai intzeles ce trebuia sa intzelegi, dar poate citind forum o sa iti dai seama, eu nu zic ca tu nu esti capabil sa folosesti un DM800, insa altii ar putea pune asta in "topor' cum se mai zice prin popor
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marmex View Post
    ... Am LNB in cascada ...
    De aici eu am inteles ca folosesti LOOP la intrarea in DM800. Nu specifici ca ai mai multe LNB-uri legate prin switch-uri DiSEqC.
    Quote Originally Posted by marmex View Post
    ... Ce propui sa pun un LNB direct la dream 800?
    Exact asta! Daca merge fara a mai face figurile de care aminteai, inseamna ca nu se impaca bine cu switch-urile respective.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  8. #8
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default tune failed

    Exact asta! Daca merge fara a mai face figurile de care aminteai, inseamna ca nu se impaca bine cu switch-urile respective.[/quote]
    Nu folosesc loop (atunci evident ca vad ori V ori H).Cu un singur LNB sigur merge(de exemplu daca apuca sa schimbe pe Eurobird 9e -toate programele HD sau nu merg fara probleme. Problemele apar cand trebuie sa schimb pe alt satelit. Incerc asta seara sa mai cobor trei cabluri si sa anulez primul diseqc 2.0 4x1-cel putin pe ramura asta.Fac altfel setarea pentru diseqc 1.1 (este oricum 8x1) si vad ce se intampla.Eu am ales aceasta configuratie pentru ca am 5 LNB pe aceasta antena si daca coboram toate cablurile (5X4=20) era gros ca burlanul.Asa am pua 4 diseqc langa LNB-uri si am mai redus din cabluri. dar o sa fac exceptie pentru DM800. Sa vad ce se intampla. Cred ca este o problema se soft (nu stie sa comande -uncomited,comited cum trebuie) . Oricum va tin la curent (ca nu multi nebuni au instalatia in cascada).
    merci.
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top