Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post cine se pricepe la h-h

    de ieri imi merge la vest si la est nu mai vrea cine ma poate ajuta, comanda de la el merge dar nu si de la aparat adica din telecomanda

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    de ieri imi merge la vest si la est nu mai vrea cine ma poate ajuta, comanda de la el merge dar nu si de la aparat adica din telecomanda
    Vezi in aparat sa nu cumva sa fi setat limita la est.ca nu mai merge spre est
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    daca nu merge incerca sa pui imaginea din nou la aparat

  4. #4
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post buna

    nu merge nici asa cand merge cand nu

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default Reseteaza-l

    Vezi ca are un buton de unde poti sa-l resetezi.
    Te poate ajuta.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  6. #6
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post buna

    da lam resetat din buton si a luato aiurea, nustiu bine daca il resetezi el nu mai recunoaste statiile de satelitii?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica daca ai bifat gotox si coordonatele sint corecte
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post

    da dar merge pe sarite ii dau pe hobird merge la est si ii dau urmatoru catre est si merge la vest a luato razna

  9. #9
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    da dar merge pe sarite ii dau pe hobird merge la est si ii dau urmatoru catre est si merge la vest a luato razna
    Ce marca si model e motorasul tau? Verifica cablurile si mufele. Daca nici asta nu ajuta....vorbeste cu Mosul poate iti aduce unul nou !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    da dar merge pe sarite ii dau pe hobird merge la est si ii dau urmatoru catre est si merge la vest a luato razna
    daca l-ai resetat nu mai merge pe pozitia care a fost setat de tine.el este programat pe pozitiile care vine din fabrica si nu se potriveste cu gradatiile din romania. trebuie sa o ei de la capat si sa memorezi sateliti din nou.

  11. #11
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post

    da daca mosu are banii

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default Softul?

    La unele receptoare cu patch dupa ce memorezi mai mult de 5-6 sateliti o ia razna(srt seria 6xxx)

  13. #13
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post

    strong 4401

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma vreau sa stiu cum se baga chei la strong srt 4125 evo

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by insepator View Post
    ma vreau sa stiu cum se baga chei la strong srt 4125 evo
    nu prea mai retin exact dar trebuia la sistem setings sa bagi 9939 dar nu sunt sigur
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top