Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post Cum pot schimba softu la un kaon

    cum pot sa schimb softu la un kaon si cum trebuie sa fac si cu ce
    Last edited by 1966dan; 21st December 2008 at 15:52.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai aici tot ce trebuie ... http://sat.us.pn/ ...trebuie sa pui soft cu acelasi indice HW !

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Post

    daca rasfoiai putin doar gaseai la sectiunea receptoare tot ce si ce nu doresti!
    ,,*** Time is an illusion ! ***,,


  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    Buna.
    Imi cer scuze ca ma bag in acest Thread As avea o rugaminte un sfat la Dvs...M-am gindit sa-mi iau un receiver dar nu sunt hotarit pe care sa-l aleg! Sa fie usor de folosit si de gasit Software la el!
    D-nl @mihaip_v-as fi recunoscator daca ma-ti putea ajuta cu un sfat !

    Yumatu MX Series C.R
    Yumatu Mx
    Opticum 7100 CI

    Sarbatori Fericite_tuturor
    bobi.
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...5f56b665e06d94

    ori asta,depinde de ce bani ai,eu il recomand pe ultimul;
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...952df9f85d474b

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Opticum 7300 sau Optibox PVR

  6. #6
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post buna

    am schimbat softu la kaon si acum as vrea dacacse poate sa ma indrumati cum pot baga cheile in el

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Apesi tastele galben,albastru,verde,meniu (in ordinea asta)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top