Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 buc dream(cu acelasi MAC) pe acelasi LAN probleme

    Am 2 clone cu acelasi MAC, IP diferite, pe aceeasi retea LAN (Ruter ST 546 Romtelecom). Problema e ca nu pot transfera fisiere spre unul din ele orice utilitar asi folosi (Totalcmd, DCC). Presupun ca problema porneste de la faptul ca au acelasi MAC adress.
    Dati-va pls cu parerea si voi...

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Am 2 clone cu acelasi MAC, IP diferite, pe aceeasi retea LAN (Ruter ST 546 Romtelecom). Problema e ca nu pot transfera fisiere spre unul din ele orice utilitar asi folosi (Totalcmd, DCC). Presupun ca problema porneste de la faptul ca au acelasi MAC adress.
    Dati-va pls cu parerea si voi...
    Scimba MAC-ul pe unul dintre ele si iti va merge sigur.
    Daca folosesti GP pana la 4.20 inclusiv, sau oricare alta imagine non-GP poti incerca schimbarea si cu fisierul init.

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E si greu de priceput din prima ....

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai explicit: in ce sens greu de priceput din prima

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Mai explicit: in ce sens greu de priceput din prima
    ati uitat ca ********* este un dusman inrait al clonelor.......
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe mine nu ma intereseaza daca "razboiul clonelor" fiecare isi da banii pe ce crede... ma intereseaza numai daca asta e cauza. Deci nu ma interseaza decit experiente similare nu pareri vis-a-vis de receptoarele in sine...
    @axton multumesc de faptul ca ai incercat sa ma ajuti dar solutia ta nu rezolva pb pentru ca la un restart al DB (sau cloana, mai corect) revine la MAC initial, deci pica.
    @picollo am un MAC care sigur nu e atacat de GP cu timebomb ca sunt si multe originale cu acelasi MAC si chiar nu stiu ce ar fi mai bun ca asta. Ma interseaza numai daca se poate gasi o solutie sa mearga ambele pe acelasi LAN
    Astept pareri...si eventual solutii gasite!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Am 2 clone cu acelasi MAC, IP diferite, pe aceeasi retea LAN (Ruter ST 546 Romtelecom). Problema e ca nu pot transfera fisiere spre unul din ele orice utilitar asi folosi (Totalcmd, DCC). Presupun ca problema porneste de la faptul ca au acelasi MAC adress.
    Dati-va pls cu parerea si voi...
    Opreste DM care nu face probleme si vezi daca poti transfera atunci fisiere pe cel cu probleme ,poate merge asa.
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    @axton multumesc de faptul ca ai incercat sa ma ajuti dar solutia ta nu rezolva pb pentru ca la un restart al DB (sau cloana, mai corect) revine la MAC initial, deci pica.
    nu ai dreptate , la fiecare boot citeste si seteaza noul MAC din fisierul init .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top