Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Angry problema cccam pe dm500

    de 4 luni serverul meu merge perfect...in dm500...100 servere/100 clienti.....a mers foarte bine cu gemini 4.3.0 ..... 4.4.0 .... 4.5.0 ... cccam 2.0.9 ...10...11...

    am uitat sa platesc net la rds(fibra)...si au shimbat ip cand a revenit...dupa 1 zi....am verificat la dyndns.org si acolo a luat imediat ip nou...

    problema :

    ###cand editez cccam.cfg editez o linie ceva....bag la loc...dureaza 20 minute sa porneasca serverul...

    cccam.info.php...imi facea update la 5...8 secunde pt ca folosesc numai locale...nu iau altceva si nu dau altceva tocmai pt a se misca rapid si bine....

    la restartat de 20 de ori...am bagat flash gemini 4.5.0. din nou....am incercat cu 3 versiuni de cccam....am scos si pus linii....(de ex am folosit numai 10 C:......)...degeaba...aceleasi simptome....

    ...la rebot sau restart cccam.....stau si astept 5 minute..intra localul meu (dev/sci)...si abia dupa 15 minute reusesc sa vad alte servere....(nu intra in cccaminfo deloc)...culmea e ca peers ai mei vad de pe localul meu INAINTA MEA !.....


    scuze daca ma exprim incoerent dar sunt incepator....si e f ciudat pt ca inainte mergea absolut repede de tot....


    s-a mai lovit cineva de problema asta?....(repet...100 servere...150 carduri...toate in hop1)

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ullises View Post
    de 4 luni serverul meu merge perfect...in dm500...100 servere/100 clienti.....a mers foarte bine cu gemini 4.3.0 ..... 4.4.0 .... 4.5.0 ... cccam 2.0.9 ...10...11...

    am uitat sa platesc net la rds(fibra)...si au shimbat ip cand a revenit...dupa 1 zi....am verificat la dyndns.org si acolo a luat imediat ip nou...

    problema :

    ###cand editez cccam.cfg editez o linie ceva....bag la loc...dureaza 20 minute sa porneasca serverul...

    cccam.info.php...imi facea update la 5...8 secunde pt ca folosesc numai locale...nu iau altceva si nu dau altceva tocmai pt a se misca rapid si bine....

    la restartat de 20 de ori...am bagat flash gemini 4.5.0. din nou....am incercat cu 3 versiuni de cccam....am scos si pus linii....(de ex am folosit numai 10 C:......)...degeaba...aceleasi simptome....

    ...la rebot sau restart cccam.....stau si astept 5 minute..intra localul meu (dev/sci)...si abia dupa 15 minute reusesc sa vad alte servere....(nu intra in cccaminfo deloc)...culmea e ca peers ai mei vad de pe localul meu INAINTA MEA !.....


    scuze daca ma exprim incoerent dar sunt incepator....si e f ciudat pt ca inainte mergea absolut repede de tot....


    s-a mai lovit cineva de problema asta?....(repet...100 servere...150 carduri...toate in hop1)

    Cred ca e din cauza nr. mare de linii. Eu am 70 si la restart astept cam 3-4 minute pana e ok. Si eu iau numai localul.Dupa editarea cccam.config dureaza cam 20 sec. pana o ia.

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica setarile si banda pe care o ai la net acum, dupa ce ti-au schimbat IP-ul. Nu cumva ti-au schimbat si serverul DNS?
    Oricum, 100 linii pentru un DM500 pare a fi cam mult ...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai pana sa fie intreruperea asta de net totul mergea incredibil de rapid si de bine..


    CCcamInfoPHP v0.8.6 (DT2) update in jur de 10 secunde...
    la editarea cccamcfg.......local porneste max 1 minut
    ...................................restul de servere 3....4 minute maxim....

    si fara sa schimb absolut nimic in cfg acum merge ca un rahat........

    CCcamInfoPHP v0.8.6 (DT2)...ba face update la 20 secunde...ba la 200 secunde...ba deloc(failed)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top