Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default brusc am vreo 50 de peers Gbox offline.! Nu-mi dau seama de la ce.

    Am facut curatenie in cwsare zilele acestea- am sters mai multi peersii care erau offine de ceva vreme si am adaugat vrei 3 peersi noi.
    Am verificat cwshare, e ok.

    Brusc de azi vrei 50+ peersi buni pe care ii aveam sunt offline

    Am verificat tot, gbox functioneaza, Dyn Dns o Ok.

    Nu pricep ce s-a intnaplat, nu am schimbat nimik altceva, am celasi provider ISP, viteza net la fel....

    E ciudat dupa ce Gbox incarca vreo 50 de peesi pe restul 50-60 ii ignora pur si simplu- ii vede offline.

    E naspa - deja nu mai am peesi cu Focus - nu mai vad Focus deloc. Ciudat.

    UPdate: am sters peesii adaugati ultimii. Nimik, e la fel. Ma dispera.

    Are careva vreo idee Ca eu m-am blocat.Trageti

    Alex
    Last edited by Alextm; 20th December 2008 at 16:30.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scoate-i pe cei 3 care i-ai adaugat si pune-i pe rand, sau verifica sa nu ai un pass identic cu un pass din liniile vechi.




  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tia mers initial cu toti peersii (si ce cei 3 in plus) ? si a murit dintr-o data ? (azi ? )
    sau cum ?
    sau nu au mers niciodata toti ?
    HUMAX 5400z ,2 x Dreambox 7020Si HDD320 GB, DM 800HD



    http://web-remote.com

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Alextm in functie de catzi ai ... pune in cwshare pe rand ... cate 5 sau cate 10 .... si vezi cum si ce merg ... undeva unu sau 2 e varza sau is belite liniile....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce versiune de gbox ai? Daca ai altceva in afara de 2.1b atunci nr mai mare de peersi va genera erori de genul descris de tine. Eventual verifica si porturile din router in cazul in care folosesti mai multe porturi deschise pentru gbox. Si foloseste functia gbox trace din gbox share center.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Liniile nu se "belesc" singure. Daca gresesti ortografia atunci nu porneste gboxul. Daca a pornit atunci problema e din alta parte nu din cauza liniilor.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default Observatii surprinzatoare...

    Dupa doua zile de teste cu cwsare am observat cateva lucruri ciudate :

    1 Doi peersi care EXISTA in cwsare nu apar deloc in Gbox share center, nici ca fiind online nici ca fiind offline. E ciudat , i-am sters si i=am adaugat de mai multe ori. Nu i=am putut face sa apara in nici un fel
    Unul din ei este @spaniolul binecunoscut aici pe forum .Ma indoiesc ca linia lui nu e buna....Ghinion

    2 Rapoartele Gbox Sahre Center 2.8 de pe computer imi da rezultate diferite fata de cel instalat pe dreambox....Ma dispera...cel de pe dreambox il vedea la un moment dat pe unul din peersii fantoma...pe cel de-al doilea nici o sansa.

    3 Am facut un cwsare ultra-redus= cu putini ppersi activi- vreo 70 din cei care sigur sunt ok, apar online cu verde.
    Rezultate : incredibil dar gbox merge mai prost decat inainte cand incarca in plus inca vreo 60 de peesi offline Se incarca mai greu doar cu cei 70 decat cu 120 de peers.

    Mai mult: desi ar trebui sa am peersi cu Focus nu imi decodeaza Focus, ia uneori nici DIGI . Merg alternativ adica daca decodeaza digi dupa un reboot, adio va decoda focus (poate, daca sunt norocos) dar atunci nu va decoda digi. E incredibil, m-am enervat asa de tare ca am plecat de acasa ca sa nu il sparg .

    Pana la urma am revenit la Cwsare vechi cu peersi multi , la care jumate apar offline dar Merge E incredibil cat de instabil poate fi un server de gbox si ce usor pote fi influentzat.

    Idei careva ?
    Ca eu nu mai sustin ca stiu cate ceva despre gbox....cu cat ma afund in el cu atat descopar cat de multe nu stiu
    Last edited by Alextm; 21st December 2008 at 21:02.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu eu spaniolul are cccam. Iar daca la un moment dat a avut gbox si nu si-a updatat contul la dyndns atunci gboxul aloca IP 00.00.00.00 liniei respective si nu il mai vezi deloc in gbox share control desi el exista in cwshare. Gboxul omite liniile care nu au alocat un ip. Nu ai spus totusi ce versiune de gbox folosesti.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc gbox 2,1b
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    treci la cccam, si te-ai scapat de probleme....
    pt inceput te ajut cu o linie, daca vrei (se deschide tot)

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Alextm : aceiasi problema am avut-o si eu cu doua linii . La final am luat contact cu persoanele respective si am constatat ca au schimbat numele contului . Asta a fost
    Problema mai este ca multi trec pe CCcam fara sa anunte si nu este normal !?!?

    @sadjoker : de trecut la CCcam este simplu dar ce faci cu liniile pe care le ai in Gbox ( 80-100) . Pana aduni din nou linii in Cccam dureaza o vesnice .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    @Alextm : aceiasi problema am avut-o si eu cu doua linii . La final am luat contact cu persoanele respective si am constatat ca au schimbat numele contului . Asta a fost
    Problema mai este ca multi trec pe CCcam fara sa anunte si nu este normal !?!?

    @sadjoker : de trecut la CCcam este simplu dar ce faci cu liniile pe care le ai in Gbox ( 80-100) . Pana aduni din nou linii in Cccam dureaza o vesnice .
    Nu ai nevoie de asa multe linii. Si eu am avut probleme cu gbox-ul si am fost fortat sa trec pe CCcam.

    Daca ai local faci rost repede de 4 -5 linii si sunt suficiente pentru inceput sa deschizi cam tot si sa mearga ok.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [/quote] @sadjoker : de trecut la CCcam este simplu dar ce faci cu liniile pe care le ai in Gbox ( 80-100) . Pana aduni din nou linii in Cccam dureaza o vesnice .[/quote]

    da, intradevar iti pare rau dupa munca depusa pt a aduna aceste linii gbox
    am trecut si eu prin asta
    dar in momentul in care am trecut la cccam, am ramas placut surprins, ca prin linia primita de la un singur user rdi (se stie el cine, si ii multumesc) mi se deschidea absolut tot, sa nu mai spun ca mi-au disparut si acele freezuri la programele codate NDS, de care cu gbox nu scapam nici in dist1
    acum..., ce sa zic....., fiecare face cum crede de cuviinta
    bafta la toti si happy sharing
    Last edited by sadjoker; 22nd December 2008 at 14:01.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default gbox to cccam

    Da ..solutia pt a scapa de dureri de cap este sa trec pe ccam.

    Nu o sa renunt insa la Gbox...o sa transfer serverul intr-un computer care imi sta degeaba la birou.O sa il tin mereu online...ar fi pacat pt peersii mei sa renunt la serverul de gbox...Pana acum la bine si la greu pe ei m-am bazat sa dechid tot
    O alta soltie ar fi sa instalez serverul Gbox intr-un router vechi- dar mai trebuie sa citesc un pic pe forum

    In plus la ccam nu se recomada mai mult de 30 de peersi..nici nu ai nevoie de mai multi...

    O sa invat cum se configureza zilele acestea si o sa trec la ccam. Orice ajutor imi e bine venit .Ca nimeni nu se naste invatat si nici cu linii de ccam in posta

    Multumesc oricum de sfaturi tuturor.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default Update la situatie...

    Azi aveam o jumate din peersi in galben, fara carduri. Nu era normal.

    I-am lasat doar pe ei in Cwsare si fiecare din ei avea carduri pe care le transmitea...Nu mai stiu ce sa fac.
    La fiecare restart al gboxului mereu alti peersi apar fara carduri desi stiu sigur ca au carduri, chiar locale

    E pacat ca Gbox este un proiect fara suport de vreo 2 ani...dar am sa trec pe CCcam- nu renunt insa la Gbox- il tin pe un computer pt moment.

    Asa ca va rog mult:
    cine ma poate ajuta cu o linie de CCcam dau o bere


    Multumesc
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top