Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 25 EUR (25%)
Donate to support this site...

Page 1 of 17 123 11 ... LastLast
Results 1 to 15 of 245
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Question Solutie Update 1120 NA si Frecventele pentru update

    Frecventele pentru update la DigiTV

    Pt. 1120 NA-12.687H-TVR 1
    Pt. 1160 NA-12.526H-TVR 2 / Euforia
    Pt. 1165 NA-12.563H-MTV 1
    Pt. 1169 NA-12.643V-TV Markiza
    Pt. 1170 NA-12.723H-Antena 1
    Pt. Digi+1 -12.643H-Pro tv
    Pt. Digi+2 -12.607H-Digi tv info
    Pt. 3169 NA Transponder 8 (Pro TV International)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default c

    :P
    in serie?!?
    poate in paralel!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SCUZE NU IN SERIE ! IN PARALEL

    Deh euforia momentului.... ! deci exact cum s-ar face un filtraj la o sursa de tensiune ...

    @Sfetnic multam de sfat din postu tau am inceput sa ma ocup de cei 3,3 volti

    @clader tocma de asta intrasem pe pagina acum sa scriu paralel dar mi-ai luato inainte....

    Bafta !

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mdea .... ma asteptam la ceva mai multe reply-uri pe threadu asta din moment ce toata lumea se agita pana acu ca nu poa sa faca update la 1120 oricum scriu iarasi ca sa aduc ceva informatii noi , respectiv ca se misca foarte greu la update este deabia la 70% dupa aproape 2 ore , buba acum este clara trebuie facuta o sursa separata pentru cei 3,3 volti cu care sunt convins ca ar merge normal update-u , cea actuala da 3,2 volti la inceput am crezut ca este vorba de o abatere a aparatului meu de masura dar se pare ca nu , sunt din ce in ce mai convins ca tensiunea de 3,2 volti nu este suficienta pentru scrierea memoriei , iar pentru ca am adaugat respectivii condensatori a crescut putin tensiunea ajungand la un prag minim pentru scriere ....

    Asa ca daca are cineva chef sa faca o sursa de 3,3 volti sa posteze rezultatele aici adica sa spuna daca update-u merge normal nu asa greoi .... eu unu nu mai am nevoie asa ca nu ma mai implic a fost primu si ultimu update , cand expira contractul le dau receiveru inapoi si ma duc la max ......

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata sunt fericitul posesor al versiunii din 8 august , toata chestia a durat cam 2 ore si un sfert , si apropo am citit pe forum ca receiverul se stinge si se aprinde singur , nu este valabil si pentru 1120 cand a ajuns la 100% se stinge singur si arata ora , dupa asta ii dai drumu din telecomanda si merge bine mersi .

    Am decis sa sterg si putin de aici ...

  6. #6
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi
    Gata sunt fericitul posesor al versiunii din 8 august , toata chestia a durat cam 2 ore si un sfert , si apropo am citit pe forum ca receiverul se stinge si se aprinde singur , nu este valabil si pentru 1120 cand a ajuns la 100% se stinge singur si arata ora , dupa asta ii dai drumu din telecomanda si merge bine mersi .

    @nicky poate puteai sa ne zici si noua tampitilor care era problema aia venita din directia total neasteptata , ete tampitu de mine a descoperito pana la urma , daca ne-ai fi zis tu din prima cred ca era mult mai simplu oricum sincer incep sa ma indoiesc de calitatile tale de atot cunoscator si cred ca esti ca majoritatea sefilor care nu cunosc nimic dar dau din gura constant

    probabil ca se va sterge postul asta , dar asta este parerea mea... , si sunt convins ca cei de la rcs habar nu au care e problema ei pur si simplu schimba sursa cu totu din prima ..... (desi este imposibil sa nu existe macar unu acolo care stia despre ce e vorba numa ca o fi avut ordine sa taca ca altfel parea mai destept ca sefu si nimeni nu este asa )

    @all daca aveti rabdare si timp puteti folosi metoda mea cu incredere , daca nu faceti o sursa de 3,3 volti independenta care sa si dea 3,3 volti sunt convins ca update-u va merge normal probabil in cateva minute in felul asta...

    RCS&RDS hm.....
    Bravo

    Durata normala de update e de aproximativ 10 minute, dar e bine si asa...

    Cu siguranta RCS a primit gratuit noile surse de la Hunday, de aceea prefera sa le schimbe cu totul

    Renunti la DIGI? N-o sa-ti para rau dupa conserva? Cu ce te mai distrezi

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man renunt din 3 motive :

    1) antena este pe bloc (nu am pozitie de la etaj) si deci nu am acces la ea mereu

    2) Bataia de joc de a trimite oamenii pe banii lor pe benzina lor pentru un cacat de update pe care normal trebuiau sa poata sa il faca acasa din telecomanda.

    3) Semnal dupa ureche (daca ploua nu ma pot astepta sa vad ceva)

    pentru mine personal max reprezinta cea mai buna alternativa pentru moment semnal este si pe ploaie am vizibilitate de la balcon pretul este aproximaiv acelasi iar receptorul il folosesc pe cel pe care il consider eu mai bun.

    RCS a avut avantajul de a fi primul pe piata si neavand ce sa aleg am ales asta (BTW focus iese din discutie pentru mine , max o vad ca singura alternativa) sper sa apara si mai multi pe parcurs poate cine stie ceva pe hot bird !

  8. #8
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    no amu' sa vedeti conserve desfacute, o sa puta a peshte de ala coreean de numa'.....adio garantii....adio conserve.....

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca in unele cazuri procedura de update dureaza 2 ore, riscul de a se intrerupe curentul sau semnalul e urias(mai ales cu ploile astea rapide de vara)....si ce poti oare sa mai faci atunci cu conserva?
    Si Diseqc 1.2 functioneaza normal cu sursa modificata, sau dupa update ati revenit la sursa "initiala"
    Eu am ales calea cea mai buna pt mine...aceea de a ma deplasa 80 KM pana la RCS....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tara de Foc
    Posts
    678
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristi
    mai bine incercai cu un regulator de tensiune de 3.3 V. Ai acolo pe sursa un 5 V si e desstul de usor. dar oricum, bravo.

  11. #11
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,598
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ? 1700 micro ?

    Nu prea am auzit de valoarea asta. Poate ai folosit 2 condensatori de 4700 micro

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sa mai plangeti voi pt. versiunile vechi.......
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Solutie Update 1120 NA !!!

    Quote Originally Posted by cristi
    EI BINE DUPA 2 ZILE DE MUNCA AM REZOLVAT-O !
    Se pun doi condensatori in paralel 4700 mf si 1700 mf (asta am avut eu la indemana) pe bara de 3,3 volti , si surpriza mergeeeeee !
    acum receiveru meu face update merge forte greu intradevar cam 1 procent la 3 minute nu stiu daca e normal sau nu dar merge ....

    Nu incercati cu valori mai mici de 4700 mf pentru ca nu vrea , la 4700 nu se mai stinge receiveru si incearca sa faca update dupa ce am mai pus unu de 1700 a inceput sa o ia pe bune.

    O sa va apara mai intai waiting data , dupa care processing cate aprox 3 minute dupa care creste un procent...

    @ovex meseriasule ce mai ai de spus acum , ca in urma cu cateva zile ne faceai prosti si inculti pe toti :P

    P.S: am filmat si sandramaua din pacate momentan nu pot face captura...
    Sper sa nu stearga nimeni postul , pentru ca nu toata lumea are posaibilitatea sa ajunga la rcs , eu am fost si ma-u trimis la mama dracu saimi faca update asa ca mi-am rezolvat singur problema
    Felicitari ,eu mi-am pierdut speranta deoarece sunt habarnist in ceea ce priveste electrotehnica.Acum explica-mi si mie ca la incepatori unde exact trebuie puse cele doua condensatoare.Care este aceea bara de 3,3 volti ? Si ce trebuie sa fac exact Poate faci si tu o poza la descoperirea ta si o postezi aici si pt.cei mai putin cunoscatori dar curajosi !
    Cu toate ca eu nu am avut probleme pana acum cu versiunea din 26.11.2004 as vrea totusi sa-i fac update-ul si daca nu-mi convine ceva la noul soft dau un factory set si gata.
    Bravo!
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,105
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Solutie Update 1120 NA !!!

    Quote Originally Posted by Gitana
    si daca nu-mi convine ceva la noul soft dau un factory set si gata.
    Bravo

    Si gata ce crezi ca o sa-ti apara ca prin minune vechiul soft?

    Oricum ultima versiune e vizibil mai stabila asa cu nu ai de ce sa-ti faci griji....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristi

    Quote Originally Posted by cristi
    P.S: am filmat si sandramaua din pacate momentan nu pot face captura...
    Sper sa nu stearga nimeni postul , pentru ca nu toata lumea are posaibilitatea sa ajunga la rcs , eu am fost si ma-u trimis la mama dracu saimi faca update asa ca mi-am rezolvat singur problema
    Trimite inregistrarea la OXFORD, s-o puna in arhiva pentru posteritate, langa experimentele lui EDISON ...

    @Gitana

    Quote Originally Posted by Gitana
    Cu toate ca eu nu am avut probleme pana acum cu versiunea din 26.11.2004 as vrea totusi sa-i fac update-ul si daca nu-mi convine ceva la noul soft dau un factory set si gata.
    Scoate cardul afara din receiver cand dai Factory Reset. Este posibil sa stergi keyle de pe sepetembrie si sa te poti uita dinou numai din octombrie.

    ovex

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Update pentru K3
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th October 2006, 00:24
  2. Update pt.1120
    By lau in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 17th February 2006, 15:22
  3. solutie update 1160 ?
    By dantruck in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 27th January 2006, 15:14
  4. Fisier pentru update canale pentru DM !!
    By romeo in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 18th November 2005, 10:24
  5. Cum pot sa fac update la softverul pt conserva 1120 ?
    By Gyuri in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 17th October 2005, 10:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top