Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 17 FirstFirst 1234 12 ... LastLast
Results 16 to 30 of 245
  1. #16
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu
    ? 1700 micro ?

    Nu prea am auzit de valoarea asta. Poate ai folosit 2 condensatori de 4700 micro
    Man e adevarat ca am beut vreo 2 beri de fericire dar te asigur eu ca vorbesc de 1700 mf la 100 de volti daca vrei sa stii si apropo este un condensator american cu suruburi in loc de picioare sau lamele....

    Inca ceva nu am facut nici o lipitura pe placa asa ca nu vad de ce as pierde garantia , pur si simplu firele de la condensatori le-am bagat in conectorul de pe placa de baza pe langa cele existente...

  2. #17
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Solutie Update 1120 NA !!!

    Quote Originally Posted by cristi
    EI BINE DUPA 2 ZILE DE MUNCA AM REZOLVAT-O !
    Se pun doi condensatori in paralel 4700 mf si 1700 mf (asta am avut eu la indemana) pe bara de 3,3 volti , si surpriza mergeeeeee !
    acum receiveru meu face update merge forte greu intradevar cam 1 procent la 3 minute nu stiu daca e normal sau nu dar merge ....

    Nu incercati cu valori mai mici de 4700 mf pentru ca nu vrea , la 4700 nu se mai stinge receiveru si incearca sa faca update dupa ce am mai pus unu de 1700 a inceput sa o ia pe bune.

    O sa va apara mai intai waiting data , dupa care processing cate aprox 3 minute dupa care creste un procent...

    @ovex meseriasule ce mai ai de spus acum , ca in urma cu cateva zile ne faceai prosti si inculti pe toti :P

    P.S: am filmat si sandramaua din pacate momentan nu pot face captura...
    Sper sa nu stearga nimeni postul , pentru ca nu toata lumea are posaibilitatea sa ajunga la rcs , eu am fost si ma-u trimis la mama dracu saimi faca update asa ca mi-am rezolvat singur problema

    Felicitari ,eu mi-am pierdut speranta deoarece sunt habarnist in ceea ce priveste electrotehnica.Acum explica-mi si mie ca la incepatori unde exact trebuie puse cele doua condensatoare.Care este aceea bara de 3,3 volti ? Si ce trebuie sa fac exact ? Poate faci si tu o poza la descoperirea ta si o postezi aici si pt.cei mai putin cunoscatori dar curajosi !
    Cu toate ca eu nu am avut probleme pana acum cu versiunea din 26.11.2004 as vrea totusi sa-i fac update-ul si daca nu-mi convine ceva la noul soft dau un factory set si gata.
    Bravo
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  3. #18
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gitana
    Cum stai in fata receptorului penultimul fir de la stanga la dreapta este +3,3v sau ar trebui sa fie numa ca in realitate e mai putin vorbuim de cablul care vine de la sursa si se infige in placa , iar primul din stanga este masa (la mine ultimul din dreapta este un fir negru idiotii cred ca au pus conectoru pe dos ca in mod normal ala semnifica masa cand colo el e 5 volti asa ca primu din stanga este masa) intre masa si acest penultim fir din dreapta pui cei doi condensatori sau unu de o valoare mai mare cu minusu la masa si plusul la penultimul fir , daca crezi ca nu esti in stare apeleaza la cineva care mai miroase electronica cat de cat nu trebuie sa fie mare cunoscator si zii sa puna condensatorii in paralel exact cum am scris mai sus pe tensiunea de 3,3 volti la iesirea din sursa .

    Daca chiar esti asa necunoscator poate ar fi mai bine sa te abtii nu de alta dar sa nu ramai cu ochii in soare ..

    Partea a doua e simpla pui receptorul in stand by apesi CH+ si CH- sau up si down cum scrie acolo si porneste procesul de update dupa care ai de asteptat cum am scris mai sus , posibil daca pui 2 de 4700 mf sa mearga mai rapid...

    Atentie daca nu apesi cele doua butoane exact amandoua odata nu o sa porneasca imaginea de update o sa realizezi tu asta ca pana la urma o sa nimeresti

    Asta e tot.....

  4. #19
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,787
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristi

    ce soft ai avut initial pe el? ala din 2004 sau ala din ianuarie 2005? o sa incerc si eu pe al meu sa vad daca face.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #20
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ianuarie 2005 , oricum fii convins ca nu are legatura versiunea de soft pe care o ai cu tensiunea mai mica de 3,3v data de sursa... , apropo inainte sa dai drumu la update uitate pe cer si asigurate ca e senin deoarece din cate am observat eu hyundayu scrie in timp real adica primeste datele si le scrie , pe la alte receivere am vazut ca la update ota nu scrie decat dupa ce are tot softul complect adica dupa ce la downloadat pe tot iar hyundaiul merge "on the fly" ca sa zic asa adica primeste o bucatica de soft o si scrie . Oricum chiar daca ramai fara semnal ideea e sa nu il opresti ca el probabil cauta intruna iar cand ii vine semnalu iar o sa reia procesul altfel cred ca scrie decedat pe el....
    in timp ce restu mai destepte nu se apuca sa scrie pana ce nu au tot programul.
    Parerea mea...

  6. #21
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq
    daca in unele cazuri procedura de update dureaza 2 ore, riscul de a se intrerupe curentul sau semnalul e urias(mai ales cu ploile astea rapide de vara)....si ce poti oare sa mai faci atunci cu conserva?
    Si Diseqc 1.2 functioneaza normal cu sursa modificata, sau dupa update ati revenit la sursa "initiala"
    Eu am ales calea cea mai buna pt mine...aceea de a ma deplasa 80 KM pana la RCS....
    Raspund un pic cam tarziu :

    1) conserva pe urma ramane cu sursa initiala si merge bine mersi cei 3,3 volti sunt necesari numai la update din cate imi dau seama (poate si la procesor) sunt convins ca diseq 1.2 merge fara probleme (din pacate nu am motor sa testez folosesc doar un switch diseq chior)

    2) Banii pe deplasarea de 80 de km au fost restituiti de catre rcs ?

    3) Referitor la riscul ca ploua da el exista , la fel cum exista si in cele 10 minute cat ar dura updateul in mod normal problema e alta din punctul meu de vedere semnalul ar trebui sa fie si pe timp de ploaie la un nivel normal poate 60 sau 70% , eu de 4 ani de zile niciodata nu am vazut tps-ul sa cada pe timp de ploaie ! (asta ca exemplu) si a doua chestie ar fi ca sa promis de mult o imbunatatire a semnalului ..... , max de ce nu dispare pe timp de ploaie ? si tin sa mentionez ca antena mea pe sirius are doar 60 de cm !

    pe mine ma enervat ca m-au trimis de la o caserie rcs in mijlocu bucurestiului deci era vorba de doar cativa km daca dumneavoastra ati acceptat sa faceti 80 de km pentru un lucru care trebuia sa mearga gratuit este optiunea dumneavoastra...

  7. #22
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,787
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmm se pare ca conservele care sunt din primul lot nu fac update de soft nici cu sursa schimbata. Am fost azi la sediu RCS, mi-au schimbat sursa, dar update de soft nu vroia sa faca nicicum. A stat pe waiting data vreo ora si nimic. Apoi tipul de acolo a sunat la Bucuresti si cei de acolo i-au zis ca, conserva nu o sa mai dea nota 10, dar update nu se poate la ea. Oricum mai incerc si eu acasa.

    @cristi ce versiune hardware ai? A mea are 1.09a daca mai retin eu bine si nu vrea sa faca update nici cu sursa schimbata.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #23
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi
    @gitana
    Cum stai in fata receptorului penultimul fir de la stanga la dreapta este +3,3v sau ar trebui sa fie numa ca in realitate e mai putin vorbuim de cablul care vine de la sursa si se infige in placa , iar primul din stanga este masa (la mine ultimul din dreapta este un fir negru idiotii cred ca au pus conectoru pe dos ca in mod normal ala semnifica masa cand colo el e 5 volti asa ca primu din stanga este masa) intre masa si acest penultim fir din dreapta pui cei doi condensatori sau unu de o valoare mai mare cu minusu la masa si plusul la penultimul fir , daca crezi ca nu esti in stare apeleaza la cineva care mai miroase electronica cat de cat nu trebuie sa fie mare cunoscator si zii sa puna condensatorii in paralel exact cum am scris mai sus pe tensiunea de 3,3 volti la iesirea din sursa .

    Daca chiar esti asa necunoscator poate ar fi mai bine sa te abtii nu de alta dar sa nu ramai cu ochii in soare ..

    Partea a doua e simpla pui receptorul in stand by apesi CH+ si CH- sau up si down cum scrie acolo si porneste procesul de update dupa care ai de asteptat cum am scris mai sus , posibil daca pui 2 de 4700 mf sa mearga mai rapid...

    Atentie daca nu apesi cele doua butoane exact amandoua odata nu o sa porneasca imaginea de update o sa realizezi tu asta ca pana la urma o sa nimeresti

    Asta e tot.....
    Mersi mult cristi.
    Mai inainte am fost la un prieten depanator si l-am rugat sa-mi dea cele doua condensatoare mentionate de tine.La care el mi-a spus ca trebuie sa stiu de cati volti. I-am spus ca de 100 de volti.A zis ca nu scrie pe niciuna doar 100 de volti. Ca exemplu mi-a aratat cateva.Cica de 100 spre 60 de volti s-au alte valori.El trebuie sa stie exact sa nu-mi dea ceva gresit si dupa aia sa dau vina pe el.I-am mai spus ca trebuie puse in paralel la care el a intrebat cum adica in paralel ? Eu m-am enervat si l-am intrebat daca in Polonia unde a invatat el nu tot cu lingura se mananca supa.In orice caz descrie-mi te rog respectivii Condensatori sa stie ala ce sa-mi dea exact.

    Chiar azi am sa incerc si pe urma postez.

    Mersi
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  9. #24
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,787
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Gitana

    nu conteaza de cati volti sunt. iti dai seama ca daca acolo ai 3,3V poti sa pui linistit la 6V sau la 16 V @cristi a pus de 100V ca aia avea oricum tensiunea de lucru nu conteaza ca oricum e mica acolo unde il folosesti tu. Ai grija la ce am scris mai sus daca ai 1120 din prima generatie bvenita in ro ai putea munci degeaba.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  10. #25
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact nu conteaza cati volti valoarea trbuie doar sa fie mai mare ca cei 3,3 volti , pot sa fie 16 25 100 nu conteaza ! iar daca nu stie ce e aia in paralel .... , intreabal daca stie cum se filtreaza o sursa de curent poate ii vine ideea .

    Chestia a 2-a versiunea mea de hardware este 1.14 a asa scrie pe eticheta de pe chip.
    Referitor la faptul ca scria waiting data e de bine , eu zic sa mai incerci poate la momentu respectiv nu se facea upload pe satelit , asa ca mai incearca si mie pe la 9 dimineata imi scria doar waiting data , pe la 10 jumate cand am dat drumu iar a pornit... poate mai iau si oamenii de la rcs pauze ...

  11. #26
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc pt.sfaturile date.
    @stailus
    Eu i-am facut update la conserva lui socru 1160,tot cu P+ si P- si a functionat de abia a patra oara.Astepti vreo 3 min. si daca nu-i da drumul atunci opresti din spate si incerci iarasi.Si eu am versiunea din 11.26.2004. 1.09a
    Apropo eu am schimbat sursa de la 1120 cu cea de la 1160 si invers.nici una dintre conserve n-a functionat,nici macar n-au primit curent.Cu toate ca arata
    leit una cu alta.
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  12. #27
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,787
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Gitana

    man si eu am un 1160 la care i-am facut update de soft fara probleme. Daca ai 1.09a nu stiu ce sa zic, dar io aia am patzit cu el. Totusi cum se zice incercarea moarte nare.

    P.S. Eu am schimbat sursele intre ele si a functionat fara probleme, dar nici atunci nu a facut upgrade
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #28
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,787
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK revin tot eu

    Ajung acasa ba conserva in priza, o conectez, ii dai drumu pun pe tvr1 apas c+ c- simultan apare OTA waiting data 10 secunde, apoi procesing vreo 50 de secunde apoi incepe si scrie softu nou si in 4-5 minute am softul nou.


    Sunt convins ca tipu de la rcs incerca update la 1120 pe tp 2 unde se face update la 1160 si am ajuns la concluzia asta pentru ca i-am zis ca mai am un 1120 cu versiunea de soft din ianuarie si mia zis ca sa incerc procedura cu c+ c- pe tvr2 asa ca update de soft merge pe orice versiune de 1120 sau 1160.

    spor la update.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #29
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am versiunea hardware 1.00a (asa se intampla cand esti primul client din judet , cred ca mai jos de versiunea asta nu exista nimic, poate doar fara "a") la 1120 si dupa schimbarea sursei a facut update fara probleme cronometrat in 3 minute si 40 secunde.....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #30
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus ,@cristi & Co

    NEBUNIE CURARATA ce mi s-a intamplat.

    Am luat un condensator de 6800µF ,25 v.Am pus-o la 3,3 v cum a spus @cristi dar nu s-a intamplat nimic ,(adica s-a stins conserva apoi a pornit din nou, a pornit OTA scria tunning apoi sa stins conserva fara sa faca update.Am incercat asta de vreo 4 ori nu-mi venea sa cred ca nu merge dupa spusele lui @cristi.
    Eu de dezamagit am zis sa incerc si la 5 volti(prima din dreapta+pamantarea (firul negru)prima din stanga.Si norocul Incepatorului s-a produs.
    S-a stins a pornit si scriia Waiting (asta adurat vreun minut),dupa aia Processing si a inceput sa faca update-ul.otul a durat ca. 4 minute.Apoi s-a stins si a pornit din nou.(i-am facut update cu capacul dat jos pt. ca am bagat doar piciorusele Condensatorului ca sa raman si cu garantie).
    Si cum s-a pornit din nou la vreo 5 secunde am auzit un sfarait si am crezut ca am atins cumva cu parul ceva in interiorul conservei deoarece eram aplecat deasupra conservei sa scot condensatorul si sa-i pun capacul la loc.Apoi iarasi sfaraituri,m-am speriat si l-am oprit din spate.Cand am pus mana pe condensator sa-l iau era fierbinte si a iesit guma aia de jos si picura ceva lichid din el.L-am luat repede l-am intors cu picioarele in sus si si la cateva minute sfaraia usor si purpura acel lichid la piciorusul cu +.Poate dezlegati voi care aveti habar acest MISTER imbucurator.Eu nu pot sa-mi explic de ce la 5V si de ce s-a bulit Condensatorul.Dar totul a mers repede si acum am softul de pe 8.8.2005 versiunea 1.22a pe conserva.Si asta pt. 7 euro Condensatorul.Sunt asaaaa happy
    Acum dezlegati misterul acestei intamplari.
    Inainte aveam pe ea softul din 11.26.2004 versiunea 1.09a Iar hardul este 1.00
    Acum dati-iii bataia si faceti update-ul apoi repede jos cu Condensatorul.
    Jaaaaaaaaaaaaaa
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Update pentru K3
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th October 2006, 00:24
  2. Update pt.1120
    By lau in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 17th February 2006, 15:22
  3. solutie update 1160 ?
    By dantruck in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 27th January 2006, 15:14
  4. Fisier pentru update canale pentru DM !!
    By romeo in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 18th November 2005, 10:24
  5. Cum pot sa fac update la softverul pt conserva 1120 ?
    By Gyuri in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 17th October 2005, 10:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top