Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare no-ip.com

    Pentru ip dinamic ce fel de host se face? E vreo diferenta fata de fix?

    Incerc sa fac share cu frate-miu in Dubai. Are net adsl. Daca dau ping la hostul lui linia ramine simpla: PING xoxoxoxoxox (IPxxxxxxx): 56 data bytes
    In Gbox center mie imi arata 1 Bad IP pentru el, adica Actual address e diferita de Expected address. (de aia m-am gindit ca are ip dinamic si ca ar fi trebuit alt fel de host...) Unde gresesc?

    LE: contul lui pe no-ip e facut astazi; dureaza mult pina e activ?
    SHALOM

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    el ce foloseste? dreambox?
    tre sa isi instaleze un program care sa faca update la dns-ul dinamic,gen inadyn
    nu dureaza mult pana se updateaza dns-ul
    daca vrea sa verifice daca dns-ul e updatat ,pur si simplu intra in contul de pe no-ip si acolo va vedea in ce ip e legat de dns-ul lui si sa-l compare cu ip-ul lui din acel moment al pc-ului/ruterului;daca sunt aceleasi e ok

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, Dreambox 500. Incercam azi si inadyn. Contul e la no-ip, nu la dyndns. poate de aia? Facem si acolo daca nu merge altfel.
    SHALOM

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc no-ip de vreo 3 ani si sunt foarte multumit de ei.
    Activarea si replicarea contului se face in max. 2 min.
    Instaleaza-i inadyn, dar ai grija sa nu faca check prea des, risca sa-i blocheze contul.

  5. #5
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Pentru ip dinamic ce fel de host se face? E vreo diferenta fata de fix?

    Incerc sa fac share cu frate-miu in Dubai. Are net adsl. Daca dau ping la hostul lui linia ramine simpla: PING xoxoxoxoxox (IPxxxxxxx): 56 data bytes
    In Gbox center mie imi arata 1 Bad IP pentru el, adica Actual address e diferita de Expected address. (de aia m-am gindit ca are ip dinamic si ca ar fi trebuit alt fel de host...) Unde gresesc?

    LE: contul lui pe no-ip e facut astazi; dureaza mult pina e activ?
    Sunt probleme cu internetul in Dubai. Au inceput de ieri dimineata, in jur de ora 10 (local time). Banuiesc ca un cablu submarin, folosit pt internet, cauzeaza aceste probleme.
    Cateodata nu pot folosi DUC-ul de la no-ip, spune ca nu se poate conecta cu serverul. La fel se intampla si cu alte programe, gen messenger (YM!, Google Talk, etc). Nici eu nu imi pot folosi serverul la capacitate maxima, avand des fluctuatii offline/online.
    Repet, problema e de la ISP-ul de aici, Etisalat!

    Cele bune!
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dat un trace pe IP-ul tau si se pare ca problema e la providerul tau, probabil serverele DNS au probleme. Incearca sa pui in setari alte servere DNS (cauta cu Google), dar vezi sa fie aproape de tine, sa aiba ping mic.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am dat trace pe hostul lui dar nu stiu sa interpretez. Pot sa il pun aici?
    E ok un check la inadyn la 15 minute?
    SHALOM

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Eu am dat trace pe hostul lui dar nu stiu sa interpretez. Pot sa il pun aici?
    E ok un check la inadyn la 15 minute?
    Pune raportul trace aici, dar sterge IP-ul fratelui tau.
    Update la 15 min e mult prea des, sigur vor bloca contul, incearca la 4-6 ore, e suficient.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La un trace dat aseara se oprea undeva undeva si zicea Request timed out. 27 * * * Request timed out.
    Asta e dat acum citeva minute:




    traceroute to (IP-ul lui), 30 hops max, 40 byte packets

    1 10.0.0.1 (10.0.0.1) 1.458 ms 0.863 ms 0.822 ms
    2 172.19.210.185 (172.19.210.185) 1.645 ms 28.964 ms 1.916 ms
    3 213-154-109-13.rdsnet.ro (213.154.109.13) 1.482 ms 1.422 ms 1.344 ms
    4 bb01.arad.rdsnet.ro (213.154.124.45) 10.615 ms 10.326 ms 10.483 ms
    5 br01.viena.rdsnet.ro (213.154.130.33) 19.465 ms 19.422 ms 19.436 ms
    6 212.73.203.149 (212.73.203.149) 33.105 ms 32.896 ms 32.796 ms
    7 ae-11-11.car1.Vienna1.Level3.net (4.69.135.29) 32.921 ms 32.900 ms 32.901 ms
    8 ae-6-6.ebr1.Frankfurt1.Level3.net (4.69.135.34) 32.891 ms 32.860 ms 32.972 ms
    9 ae-61-61.csw1.Frankfurt1.Level3.net (4.69.140.2) 32.869 ms 33.033 ms 33.580 ms
    10 ae-1-69.edge4.Frankfurt1.Level3.net (4.68.23.12) 73.539 ms 32.951 ms 75.868 ms
    11 teleglobe-level3-ge.Frankfurt1.Level3.net (4.68.111.146) 35.287 ms 37.809 ms 34.456 ms
    12 if-1-0-0-11.core1.FR1-Frankfurt.as6453.net (80.231.64.13) 33.410 ms 33.471 ms 33.215 ms
    13 if-10-0-0.core1.PV1-Paris.as6453.net (80.231.64.34) 89.153 ms 87.043 ms 220.693 ms
    14 if-10-4.har1.PG1-Paris.as6453.net (195.219.215.254) 528.515 ms 534.195 ms 532.987 ms
    15 if-15-0-0-888.mcore4.NQT-NewYork.as6453.net (216.6.87.37) 127.968 ms 127.591 ms 127.384 ms
    16 if-4-0.mcore4.PDI-PaloAlto.as6453.net (216.6.86.13) 264.248 ms 264.043 ms 264.091 ms
    17 216.6.86.30 (216.6.86.30) 477.078 ms 476.937 ms 476.818 ms
    18 if-4-0-1.core2.CFO-Chennai.as6453.net (116.0.84.9) 609.009 ms 509.504 ms 509.973 ms
    19 if-0-0-0.core1.CFO-Chennai.as6453.net (116.0.84.2) 509.790 ms 514.503 ms 509.187 ms
    20 if-15-0-0.core2.MLV-Mumbai.as6453.net (216.6.13.53) 532.735 ms 533.027 ms 533.489 ms
    21 if-12-0-0.core1.MLV-Mumbai.as6453.net (209.58.105.81) 532.539 ms 532.434 ms 532.326 ms
    22 ix-1-1-1.core1.MLV-Mumbai.as6453.net (209.58.105.2) 564.951 ms 565.063 ms 565.423 ms
    23 * 195.229.1.194 (195.229.1.194) 578.639 ms *
    24 194.170.0.158 (194.170.0.15 519.544 ms 513.854 ms 519.677 ms
    25 195.229.245.104 (195.229.245.104) 569.872 ms 569.152 ms 195.229.245.151 (195.229.245.151) 569.306 ms
    26 de2-as3814.alshamil.net.ae (IP-ul lui) 615.596 ms 614.975 ms *
    Trace completeBottom of Form




    Noi am inceput experienta ieri dupa amiaza, poate din cauza problemelor de net de la ei nu merge... Si acum il tot scoate de pe messenger.
    SHALOM

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Am dat un trace pe IP-ul tau si se pare ca problema e la providerul tau,...
    La mine sau la yogipiti75 ?
    SHALOM

  11. #11
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Acestea sunt rezultatele pt no-ip.com:





    Probabil aceasta problema cu internetul va mai dura cateva zile (ca in fiecare an, fireste). Pronostic 3-4 zile.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @isr2002
    comunicatiile intre europa si asia au fost afectate de ieri incepaind din cauza unui cablu submarin rupt[hot news pe tel mobil]informatie verificata
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  13. #13
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Angry internet in orientul mijlociu

    Conexiunile intre Europa si Asia, afectate de ruperea unor cabluri submarine

    Traficul telefonic a fost perturbat vineri intre Europa si zona Asia/Orientul Mijlociu, in urma ruperii a trei cabluri submarine in Marea Mediterana, a anuntat France Telecom, care a trimis un vapor pentru repararea defectiunii, relateaza Mediafax.

    "Ruperea cablurilor, a carei cauza este in continuare nedeterminata, a fost localizata in Marea Mediterana intre Sicilia si Tunisia, pe segmentul care leaga Sicilia de Egipt", a explicat operatorul intr-un comunicat.

    "Traficul din Europa catre Algeria si Tunisia nu a fost afectat, dar traficul dinspre Europa spre Orientul Mijlociu si Asia este intrerupt", a precizat acesta.

    sursa: HotNews.ro
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top