Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default Top Shop TV a luat licenţă de la CNA

  CNA a licentiat o televiziune de teleshopping

  Consiliul National al Audiovizualului a decis, joi, sa acorde licenta audiovizuala prin satelit pentru televiziunea de teleshopping Top Shop TV, care va emite programe din februarie 2009, transmite Mediafax.

  Top Shop TV este detinuta de compania Studio Moderna din Bucuresti, al carei actionar este societatea Studio Moderna Holdings BV, cu sediul in Amsterdam.

  Top Shop TV va difuza program 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. In intervalul 6.00 - 22.00 se vor difuza spoturi de prezentare a produselor companiei si ale partenerilor acesteia, in timp ce intre orele 22.00 si 6.00 vor fi reluate spoturile. Sloganul televiziunii va fi "Top Shop TV - faceti cumparaturi din confortul fotoliului dumneavoastra".

  Top Shop TV va fi dedicat integral prezentarii si vanzarii de produse din domenii precum fitness, bucatarie, sanatate si frumusete, muzica, video, DVD, auto, dupa cum a declarat Angela Biletcaia, Managing Director Studio Moderna pentru Mediafax. Potrivit acesteia, cele circa 300 de produse ale companiei sunt deja prezentate prin spoturi de teleshopping in cadrul programelor unui numar de 20 de televiziuni, printre care Televiziunea Publica si principalele televiziuni private.

  Angela Biletcaia a spus ca televiziunea va emite program din luna februarie 2009. Investitia initiala in acest nou post de televiziune este estimata la 447.920 euro, pentru anul 2009, 592.270 de euro (2010) si 945.460 de euro (2011), potrivit proiectului televiziunii depus la CNA.
  Biletcaia a precizat ca reprezentantii companiei discuta si cu principalii operatori de cablu si DTH din Romania, pentru distributia noii televiziuni.

  Ea a mai spus ca noua televiziune va fi promovata pe alte televiziuni, dar si in ziare, reviste si outdoor. In plus, Studio Moderna va continua sa difuzeze spoturi de teleshopping si pe alte posturi TV.Potrivit proiectului televiziunii depus la CNA, Studio Moderna a fost infiintata in 1992, in Slovenia, in Romania societatea fiind prezenta din anul 2003. In prezent, firma desfasoara activitati si pe circa 19 piete din Europa Centrala si de Est. Firma desfasoara activitati de telemarketing, oferind si servicii de expeditie si logistica.

  Potrivit Angelei Biletcaia, in 2007, societatea Studio Moderna a avut o cifra de afaceri de circa 9 milioane de euro, in timp ce pentru 2008 se estimeaza o dublare a cifrei de afaceri.

  Sursa: standard.ro


 2. #2
  I'm the truble man! Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Bacau & Iasi .
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  daca n-o sa intre pe intelsat unde sunt cele mai multe antene, s-a nascut degeaba!

 3. #3
  JE SUIS GRAS Expert
  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  5,998
  Posts Thanks / Likes

  Default

  super canal
  Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top