Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Criză la Vntu

 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2007
  Location
  Bukowina
  Posts
  397
  Posts Thanks / Likes

  Default Criză la Vntu

  Criză la Vntu


  ntr-o perioadă n care criza financiară loveşte mai toate domeniile, nici cel al televiziunii nu avea cum să scape.

  Unul dintre trusturile care investea destul de mult n [COLOR=#0494e1! important]sport[/color], Realitatea-Caţavencu, pare să fie extrem de afectat, multe dintre proiectele legate de acest domeniu fiind ca şi compromise. Primul semn a fost legat de achiziţia drepturilor tv pentru Liga a II-a. Realitatea tv aproape bătuse palma cu Ionuţ Lupescu pentru cumpărarea primelor două opţiuni, contra unei sume impresionante, de 600.000 de euro pe an. Numai că Realitatea a renunţat n ultimul [COLOR=#0494e1! important]moment[/color] la contract, retrăgndu-se din afacere cu numai două săptămni nainte de nceperea campionatului.

  Realitatea TV intenţiona să investească masiv n transmisiile de handbal, printr-un contract de aproximativ un milion de euro pe an (!) cu Federaţia Romnă de Handbal. Ar fi fost astfel vorba de cel mai scump contract de drepturi tv din istoria sporturilor extra-fotbalistice din Romnia. Se pare că Realitatea TV plătise deja un avans de 300.000 de euro, dar managerii staţiei au realizat că, n condiţiile dificile actuale de pe piaţă, afacerea ar putea să nu se bucure deloc de succes, avnd n vedere că surse din domeniu susţin că valoarea corectă a unui astfel de contract s-ar situa n jurul a 200.000 de euro. Intenţia Realităţii TV ar fi renunţarea la contract, pe principiul că mai bine s-ar pierde avansul de 300.000 dect să fie compromisă o investiţie de peste un milion de euro.
  Contactat de ProSport, preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, spune că, dacă s-ar rezilia contractul, federaţia ar face imediat o altă licitaţie. Nu m-a anunţat nimeni despre faptul că Realitatea n-ar mai vrea drepturile TV. Aş fi ştiut dacă este aşa. Dacă informaţia nsă se confirmă, atunci organizăm o nouă licitaţie.

  Reprezentanţii Realitatea TV nu au putut fi contactaţi aseară, dar şeful de la Telesport, canalul de profil al trustului, Horaţiu Nicolau, a declarat că postul Telesport nu este implicat, este vorba de un contract ce aparţine canalului Realitatea TV, aşa că doar ei pot comenta.

  2 milioane de euro este valoarea contractului dintre Realitatea TV şi FR Handbal  sursa :
  http://www.prosport.ro/alte-sporturi...-vantu-3665017

  articol scris de Andrei Nourescu
  19E+16E+13E+7E+5E+1V+4V+5V+7V-disecq+AMIKO alien+ DREAMBOX 500+ HH 2800 ( 45E -- 30W).

 2. #2
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default Realitatea vrea sa termine cu handbalul

  RTV a cumparat pe trei ani pentru un total de 3 milioane de euro drepturile din handbalul romanesc. A platit in avans 300K euro, dar in acest moment Telesport nu justifica investitia in drepturi atit de scumpe si RTV negociaza incetarea contractului.

  De la Tolo citire.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top