Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme de conectare Client CCCam

    Salut,

    as avea si eu o mica problema.
    Chiar daca in configuratia de CCCam am pus liniile F corect, totusi, sunt peeri care nu se pot conecta deloc la mine. Eu vad serverele lor fara probleme, dar ei nu ma vad pe mine. Configuratia router-ului presupun ca e OK, pentru ca altii se conecteaza fara probleme.
    Are cineva o explicatie logica sau o solutie pentru fenomenul mai sus mentionat?

    Multumesc de ajutor.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tu pui de ex

    F:....
    #C:...... nu ii mai vezi si invers adika #F: si lasi numai C: , klar ii vezi numai tu pe ei ...

    posibil sa nu fie acelasi port routat k-lumea ma refer la 12000 vezi ca multi il schimba , posibil sa te limiteze routerul tau sau netul , posibil , ca hostu la ...dns sa le/iti fie expirat.....asta asa ca o plaja de unde sa incepi:P)

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    daca tu pui de ex

    F:....
    #C:...... nu ii mai vezi si invers adika #F: si lasi numai C: , klar ii vezi numai tu pe ei ...

    posibil sa nu fie acelasi port routat k-lumea ma refer la 12000 vezi ca multi il schimba , posibil sa te limiteze routerul tau sau netul , posibil , ca hostu la ...dns sa le/iti fie expirat.....asta asa ca o plaja de unde sa incepi:P)

    Vezi cumva sa nu ai aceleasi pass si username in mai multe linii

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "as avea si eu o mica problema.
    Chiar daca in configuratia de CCCam am pus liniile F corect, totusi, sunt peeri care nu se pot conecta deloc la mine. Eu vad serverele lor fara probleme, dar ei nu ma vad pe mine. Configuratia router-ului presupun ca e OK, pentru ca altii se conecteaza fara probleme.
    Are cineva o explicatie logica sau o solutie pentru fenomenul mai sus mentionat?

    Multumesc de ajutor."


    ai internet de la orange sau vodafone?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi dk nu ti-a expirat ip-ul de la dyndns sau no-ip.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de mesaje.

    Pentru o mai buna abordare iata cateva date suplimentare:
    Router DI-524 D-Link
    Internet: DSL fara porturi inchise

    - Liniile sunt fara # in fata
    - dyndns nu e expirat
    - aproximativ 80 % dintre client se pot conecta fara probleme. Doar unii nu merg.
    - pass si username sunt diferite la fiecare linie
    - Conectia de clienti (la cei 80 %) se realizeaza doar daca Boxa este in DMZ

    Am citit pe un forum german ca Router-ul de la D-Link s-ar putea sa nu faca Portforwarding ca lumea.

  7. #7
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Vezi cumva sa nu ai aceleasi pass si username in mai multe linii
    eu am acelasi password la mai multe linii si nu am nicio problema, merg toate ok si peers-ii ma vad online, deci nu e asta problema.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ProTV View Post
    Multumesc de mesaje.

    Pentru o mai buna abordare iata cateva date suplimentare:
    Router DI-524 D-Link
    Internet: DSL fara porturi inchise

    - Liniile sunt fara # in fata
    - dyndns nu e expirat
    - aproximativ 80 % dintre client se pot conecta fara probleme. Doar unii nu merg.
    - pass si username sunt diferite la fiecare linie
    - Conectia de clienti (la cei 80 %) se realizeaza doar daca Boxa este in DMZ

    Am citit pe un forum german ca Router-ul de la D-Link s-ar putea sa nu faca Portforwarding ca lumea.
    Daca renunti la DMZ, nu se mai leaga niciun client?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fara DMZ nu se leaga nici un client.
    Cu boxa in DMZ se leaga 80 % dintre ei.
    Nu au existat cazuri ca un client care se lega inainte sa nu mai poate face legatura mai tarziu. Deci daca nu merge de la bun inceput, nu merge si gata.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ProTV View Post
    Multumesc de mesaje.



    Am citit pe un forum german ca Router-ul de la D-Link s-ar putea sa nu faca Portforwarding ca lumea.
    Corect, in DMZ nu deschide cum trebuie pentru toata lumea.
    Nu pot decit sa-ti recomad alt router.
    Fritzbox sau speedport 700< 920, testate de mine care se comporta excellent, fara dmz.

  11. #11
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Corect, in DMZ nu deschide cum trebuie pentru toata lumea.
    Nu pot decit sa-ti recomad alt router.
    Fritzbox sau speedport 700< 920, testate de mine care se comporta excellent, fara dmz.
    Sal ,

    luatzi LINKSYS cu incredere si punetzi DD WRT pe el si nu mai avetzi treaba

    Port forwarding si Dmz merg perfect si merge beton


    @+

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ProTV View Post
    Multumesc de mesaje.

    Pentru o mai buna abordare iata cateva date suplimentare:
    Router DI-524 D-Link
    Internet: DSL fara porturi inchise

    - Liniile sunt fara # in fata
    - dyndns nu e expirat
    - aproximativ 80 % dintre client se pot conecta fara probleme. Doar unii nu merg.
    - pass si username sunt diferite la fiecare linie
    - Conectia de clienti (la cei 80 %) se realizeaza doar daca Boxa este in DMZ

    Am citit pe un forum german ca Router-ul de la D-Link s-ar putea sa nu faca Portforwarding ca lumea.
    E ciudat ca iti merge doar in DMZ...

    Ce IP ai ca WAN IP in ruter? Ai un alt echipament pentru DSL? Ai IP real in internet?
    Dm7o2o, Humax Digi+II, H.S.S.11.60, Invacom Twin 0.3 (but offline 4 now)

    "American components, russian components, aaall made in Taiwan"
    (c) Armagedon 1998

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ProTV View Post
    Fara DMZ nu se leaga nici un client.
    Cu boxa in DMZ se leaga 80 % dintre ei.
    Nu au existat cazuri ca un client care se lega inainte sa nu mai poate face legatura mai tarziu. Deci daca nu merge de la bun inceput, nu merge si gata.
    Probabil routerul e de vina, nu face portforward cum trebuie. Incearca un "reset to default values" si daca tot asa face, vorbeste cu Mos Craciun, poate iti aduce unul mai bun.
    Eventual, daca ai de unde, imprumuta unul ca sa fi convins ca acolo e buba.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea sa nu fie aceasi problema dar postez si eu pentru ca am avut cam acesi problema cand am inceput sa utilizez CCcam-ul. La mine problema era ca foloseam portul 10000. Se pare ca acest port e folosit intern de CCcam.

    Se poate sa gresesc dar schimband portul problema s-a rezolvat.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cumparat azi un Linksys wrt54g2 si se pare ca acuma vrea. Il mentin in teste. Am Firmware orginal pe el, poate ma ajuta cineva sa-l patch-uiesc si sa-mi iau de grija.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top