Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se baga keyle intr-un 4050c?

    i-am pus softul cu ``meniul secret``..intru...bag exact cum gasesc pe net...si nu apare nimic.... tot codate sunt .... ma poate ajuta cineva? il rog sa-mi de-a ADD urgent pe mess... carcasegold

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dark2peu View Post
    i-am pus softul cu ``meniul secret``..intru...bag exact cum gasesc pe net...si nu apare nimic.... tot codate sunt .... ma poate ajuta cineva? il rog sa-mi de-a ADD urgent pe mess... carcasegold
    Abonament OFICIAL si nu vei mai avea astfel de probleme!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Incearca sa verifici daca in Menu da ai channel blocked ,daca da dezactiveaza functia si dai un reboot;bine ar fi sa elimini toate blocarile active din menu.
    Bafta
    Numai bine la toti

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am verificat..nu este blocat nimic..... sunt 3 sau 4 casute pe oticum4050c in meniul secret... int-una introduc key-ul...in cealata....scrie ceva cu INDE... si mai e una....unde trebuie sa aleg ceva cu IDE...creca de-asta nu reusesc

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baga softul din nou si asteapta cateva minute pe un canal, face AU.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Baga softul din nou si asteapta cateva minute pe un canal, face AU.
    cand introduc key-ul manual apare asa: CAID, PROVIDER, TYPE, INDE, KEYDATA..... poate sa-mi spuna cineva de ex...cum completez ceva d genul

    Ident: xxxxxx
    DEC: 033 017
    Key 00-0: 11 11 11 11 11 11 11 11

    am dat un exemplu de keye... ce este ident ? unde trec ``DEC`` help me pleassssee ....dc la alea sunt mai lungi? cum introduc 32 de cifre/litere in 16 casute..cat imi apar maxim pe opticum....

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, discutia a deviat prea mult, thread closed!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top