Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Ajutor!!!

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Austria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Ajutor!!!

    Sint incepator si nu am nici o idee dar am bunavointa.Cine ma ajuta si pe mine sa pun si eu un software pe un IP BOX 900hd? Pe box este software-ul cu care am cumparat.Ce trebuie sa fac ? Am incercat cu Flashtool.USB si nu am reusit ? Ce setari trebuie sa fac pentru a putea transfera date intre PC si box? Multumesc anticipat si nu va suparati de intrebari de genul acesta!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Arunca o privire si aici http://www.rdi-board.com/showthread....t=IP+BOX+900hdsi ti-ar fi de ajutor daca ai folosi si functia Seartch a forumului
    Bafta

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -formatezi un stick USB si pui pe el imaginea dorita la care ii schimbi numele in
    usb_update.img daca nu merge incerci cu denumirea initiala .
    -pui stickul in USBul receiverului oprit din butonul din spate .
    -apesi butonul power din fata si=l ti apasat , simultan pornesti receiverul din butonul din spate ; cind pe afisaj scrie booting apesi tasta sageata sus si va afisa USB upgrade si eliberezi butonul sageata sus .Cind apare mesajul Done opresti receiverul de la butonul din spate .
    - ai instalata noua imagine la care setezi reteaua sa poti face download la ..... sti tu la ce .
    - dai search cu google dupa < ipbox900 > si gasesti celalalt forum
    linck cu sif0.1.9 http://www.megaupload.com/?d=5NKVI3NX

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Austria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor

    Multumesc celor ce m-au ajutat si va doresc tuturor Sarbatori Fericite!

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din experienta proprie: Formateaza stick-ul cu FAT32 daca vrei sa-ti mearga .
    DM 800 clona ; 1,9 Al ; si altele

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Austria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc ,am formatat si am instalat image NLB 7712. Ceea ce nu inteleg eu este cum poti instala linuxul pe 72 mb.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Austria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Imposibil

    Nu reusesc sa fac legatura intre Box si PC cu PC Editor. Am intrat in si am numit Box-ul ,am acordat adresa IP,daca dau Ping in DOS am raspuns,daca dau Ping in PC Editor acelasi lucru,iar daca incerc sa transfer ceva prin telnet sau celalalt, imi spune Box is not responding sau ceva de genul acesta.Am vazut aceasta problema si pe un alt forum si am facut ceea ce se spunea acolo dar nu ajuta la nimic.Unde fac greseala? Poate sa ma ajute cineva?

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Firewall jos .
    In God I trust . All others pay cash .

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Austria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sa o fac in noaptea asta, am sa va spun cum a funktionat.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Austria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ridicat imaginea de la Abcom. In ceea ce priverste Firewall-ul nu am reusit dar cred ca este din cauza faptului ca eu nu am legatura directa la internet ci prin W-Lan si cred ca acolo intervine si Routerul.Voi incerca cu legatura directa direct din Modem.Daca ma insel va rog sa-mi spuneti.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by odonion View Post
    Nu reusesc sa fac legatura intre Box si PC cu PC Editor. Am intrat in si am numit Box-ul ,am acordat adresa IP,daca dau Ping in DOS am raspuns,daca dau Ping in PC Editor acelasi lucru,iar daca incerc sa transfer ceva prin telnet sau celalalt, imi spune Box is not responding ...
    foloseste Total Commander ; Net->FTP connect->New connection :
    Session= IpBox
    Host name= IP receiverului
    User Name= root
    Password= relook
    Sau KathyControlCenter

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Austria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor

    Voi incerca in noaptea aceasta, oricum astazi am reusit sa ajung pina la punctul unde trebuie sa dai parola ptr. a te inregistra. Este un pas(ptr. mine) semnificant.Multumesc insa tuturor celor care ma ajuta. Sper sa nu devin jenant dar habar nu am.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top