Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Wincsc skystar functioneaza

    Merge wincsc pe progdvb ,am incercat astazi cu un server ,aveam acces server si keys (verde) dar ecranul ramanea tot negru .am probat versiunea 1.4.0 si 1.3.0 la fel,nu am mai probat de mult dar inainte mergea fara probleme .mersi (probat pe nilesat si sky italia)

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca serverul ar fi fost ok ti-ar fi mers fara probleme.

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate trebuie ales manual ECM-ul. Incearca sa dai dublu click pe fiecare ECm si asteapta putin. Nu mai stiu daca wincsc stie autoecm.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La cardul de TVR trebuie ales manual ECM la restul : Max, focus sau digi si majoritatea pachetelor straine merge autoecm.

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi aduc aminte ca am avut o linie NewCS de la costinitalia pentru SkyIT ID 093B si chiar cu wincsc am testat si nu mergea, apoi el a intrat remote la mine si mia selectat manual ECM-ul bun si a mers. Operatiunea trebuia facuta manual o singura data pe fiecare canal. Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, e doar o presupunere, e adevarat ca nu am mai incercat de atunci wincsc, dar se poate incerca. Tot la fel de bine e sa nu ii vina key.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci merge wincs acesta pe un banal proxy?Eu am 8080 http si 443 tcp deschis,ar merge?Daca da si foloseste cineva(inclusiv servere free temporare) il rog sa-mi dea un pm sa ma instruiasca si pe mine ca nu am folosit pana acuma,msi

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi tuturor de raspunsuri.Am sa explic in detaliu ce se intampla:
    -severul este ok ...cred.?.... ,se conecteaza primeste keyle si sunt afisate cred ca merge corect
    -lacatul de imagine la progdvb se pune in verde (rosu pt codat) dar ecranu ramane negru am probat si cu dvb viewer aceeasi problema .
    Voi incerca sa schimb codecul video ,folosesc nvidia pure video ,dar cred ca este wincsc care da problema.Ma poate ajuta cineva cu unul testat care merge .
    mersi mult

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vsatro dak gasesti trimite si mie te rog, msi

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema era serverul am pus un sever bun luat de pe www.freecardsharing si functioneaza .multumiri lui Stalius pt timpul acordat,emc se face auto doar la anumite(cazul meu showtime), pachete tvr se face manual .mersi mult

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va rog ma ajutati si pe mine cu WinCSC ptr ProgDVB ?

    Apare verde din rosu la canalele codate (sunt pe Astra 19.2) si totusi ecran negru.

    Ce setari trebuie facute si ce servere merg ?

    Multumesc


    Victor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top