Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default D+ sa fie oare SE*A 3 ?

    Oare poate sa fie vorba de o corcitura de seca mediaguard noua,sa foloseasca astia de la d+: n2/s2 pana trec in noul sistem care este defapt un seca 2 evoluat,sau poate nu a fost trecut de tot in nagra2,ei inca folosesc cheile de serviciu anterioare,stiti voi care,un lucru e sigur daca noi putem vedea d+ care un packet destul de consistent,inseamna ca nagra2 e spart si cei de la d+ numai vad in el o "poarta sigura" si incearca alternativa,intotdeauna cand un sistem este spart apare un altul mai "evoluat",si sa nu uitam rivalitatea dintre KUDELSKY SI MURDOCH,prea repede a picat d+ pe receiverele cu patch-uri care sa le ia mama dr****cului ca nu poti instala in ele ecm-urile astia nu au un tool de la concorde sau nu stiti cum se poate citi/edita/reprograma fisierul .bin al receiverului,e scris in visual c ?,ca nimeni nu se avanta sa explice.
    -Adevarul ca sunt bun!

  2. #2
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Muta man antena pe Hispa.Acolo e ok

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inca...
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: D+ sa fie oare SE*A 3 ?

    Quote Originally Posted by theLordAce
    Oare poate sa fie vorba de o corcitura de seca mediaguard noua,sa foloseasca astia de la d+: n2/s2 pana trec in noul sistem care este defapt un seca 2 evoluat,sau poate nu a fost trecut de tot in nagra2,ei inca folosesc cheile de serviciu anterioare,stiti voi care,un lucru e sigur daca noi putem vedea d+ care un packet destul de consistent,inseamna ca nagra2 e spart si cei de la d+ numai vad in el o "poarta sigura" si incearca alternativa,intotdeauna cand un sistem este spart apare un altul mai "evoluat",si sa nu uitam rivalitatea dintre KUDELSKY SI MURDOCH,prea repede a picat d+ pe receiverele cu patch-uri care sa le ia mama dr****cului ca nu poti instala in ele ecm-urile astia nu au un tool de la concorde sau nu stiti cum se poate citi/edita/reprograma fisierul .bin al receiverului,e scris in visual c ?,ca nimeni nu se avanta sa explice.
    salut d+ a inceput sa transmitape19* in seca3 (cardmagedon)de cand a terminat cu seca2,dar in paralel transmiteau si in neagra2(chiar daca era ascuns).deci acum transmit numai in seca3 si asa vor ramane pe 19.in schimb pe 30w transmit doar neagra2(nu stiu pana cand).oricum cineva sa suparat rau tare pe ei.si nu este vorba ca sisstemul se chiama nagra nds sau brumiere fiecare are un nas ca sa zic asa.aici sunt multe interese in joc pt ca am auzit ca murdock ar fi vrut sa cumpere d+ dar acestia nu au cedat.
    deci in concluzie:
    pana nu se supara cineva tot cu tps si absat ramanem.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un singur lucru nu inteleg: daca un spaniol are cartela oficiala de nagra 2 nu poate vedea programele de pe 19,2 E?

    Nu cred. Deci ce ecm ascuns folosesc? au copiat si ei fostul tv sport )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. De ce oare ?
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 29th November 2006, 07:54
  2. Oare cat imi ia?
    By ady18 in forum RDI - Satelit
    Replies: 23
    Last Post: 10th April 2006, 19:06
  3. Ce sa fie oare?gbox
    By Necunoscatorul in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2006, 22:54
  4. Ce sa fie oare!?!?!?!?!?
    By arhanghelxxl in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 20th June 2005, 16:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top