Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Question DM800 with Pozitioner SRT V50 (V-BOX)

    Salutare!

    Daca puteti sa ma lamuriti si pe mine, va rog. Ce setari ar trebui sa fac la un Db800 in tuner config. astfel incat sa se pupe cu un pozitioner SRT V50, in sensul de a-mi misca antena prin diseqc-ul pozitioner-ului. Daca este posibil si pe ce imagine?

    Va multumesc anticipat!










  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cuuum? Sa nu imi spui ca nu merge. Ar fi culmea!
    SHALOM

  3. #3
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Cuuum? Sa nu imi spui ca nu merge. Ar fi culmea!
    Salut!

    Eu nu spun ca nu ar merge
    Problema este cum il fac sa mearga?
    Am configurat in tuner config. intocmai ca la o montura H-H, mai exact:

    -config. mode > simple
    -mode >pozitioner
    -longitude >conform pozitiei geo.
    East
    -latitude >conform pozitie geo.
    North


    Daca dau comezi de stg/drpt din pozitioner setup, misca antena prin pozitioner, respectiv actuator.
    Ce imi scapa sau unde gresesc?

    Multam fain!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa setezi avansat ..diseq 1.2, lnb 1, usals no, pozitia memorata in srt v50 la fiecare satelit. Merge fara probleme.
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Polly, vezi ca i-am dat setarile lui @meseriashu, trei topicuri mai sus .
    Bafta.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  6. #6
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce spirituali e unii...
    Stie ei care.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - tuner A = OK
    - config mode = advanced
    - Astra 19 - LNB1
    - disecqmode=1.2
    - use USALS=NO
    - stored position = 1
    - OK to save ...si apoi reintri alegi alt satelit ...LNB2 ...pos = 2 ...samd

  8. #8
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Smile Salutare!

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    - tuner A = OK
    - config mode = advanced
    - Astra 19 - LNB1
    - disecqmode=1.2
    - use USALS=NO
    - stored position = 1
    - OK to save ...si apoi reintri alegi alt satelit ...LNB2 ...pos = 2 ...samd
    Multumesc tuturor celor ce mi-au raspuns, urmeaza ca in cursul zilei de azi sa fac intocmai cum mi-ati scris aici. Va voi spune daca am reusit.
    Multumesc !

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Ce spirituali e unii...
    Stie ei care.
    Daca te refereai la mine ai gresit tinta. Nu era nici o ironie, doar nedumerire. Nu am 800 dar stau cu ochii cit cepele pe thread-urile dedicate lui. Trebuie sa ma informez inainte, nu? Totusi, am mai spus, as vrea 8000.
    SHALOM

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    ...stau cu ochii cit cepele .....
    Eh,doar cu unul,ca vad ca celalalt il tii acoperit.
    .

  11. #11
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Salutare!

    Ok, functioneaza!
    Conform setarilor descrise mai sus de catre voi.
    Singura problema ar fi cea legata de faptul ca atunci cand dau pe 0.8W-C+ HD si apoi trec pe MTV HD-13E, sa spunem, de pe 0.8W pe 13E nu mai am semnal pe 13E. Dupa ce dau restart la DB, semnalul revine. Ar mai fi ceva de setat, imi scapa ceva?

  12. #12
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    Ok, functioneaza!
    Conform setarilor descrise mai sus de catre voi.
    Singura problema ar fi cea legata de faptul ca atunci cand dau pe 0.8W-C+ HD si apoi trec pe MTV HD-13E, sa spunem, de pe 0.8W pe 13E nu mai am semnal pe 13E. Dupa ce dau restart la DB, semnalul revine. Ar mai fi ceva de setat, imi scapa ceva?
    Ai un singur LNB sau ai mai multe legate prin switch DiSEqC?
    De aici ar putea aparea problema ta.
    Daca ai un singur LNB verifica setarile, iar daca ai facut cum explica @mihaip in postul :
    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    - tuner A = OK
    - config mode = advanced
    - Astra 19 - LNB1
    - disecqmode=1.2
    - use USALS=NO
    - stored position = 1
    - OK to save ...si apoi reintri alegi alt satelit ...LNB2 ...pos = 2 ...samd
    modifica si pune la TOTI satelitii LNB1. Nu e nevoie sa dai OK dupa fiecare satelit ales. Poti face setarile pentru toti satelitii doriti si dai apoi OK. Doar pozitia din memorie se modifica (1, 2, 3, samd), LNB ramane pe 1 pentru totii satelitii receptionati cu antena mobila. Doar daca mai ai alte antene in plus vei avea si LNB2, LNB3... In acest caz, vinovat pentru lisa semnalului ar fi switch-ul DiSEqC ce nu-si face treaba cum trebuie (alege unul de calitate sau cauta sa comuti in prima faza pe un program FTA de pe satelitul dorit).
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect ! nu era necesar ! eu le-am pus asa si merge fara balbe !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top