Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default Help Dishtv decoder


    sir,
    I need Flesh file of Zenega 1025s (DishTv)
    Please help me All.
    OR
    Web Link.
    Thank`s

    [email protected]

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Help Dishtv decoder

    Quote Originally Posted by Marwat233
    sir,I need Flesh file of Zenega 1025s (DishTv)
    Please help me All. OR
    Web Link.
    Thank`s

    [email protected]
    Mention your problem in detail plz and wait for Asifde
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Masood Bhai,
    Sir my STB Zenega cd1025s was dead. I programing in flesh IC.STB is start but cards Channal
    is not shown.

    Name: Nizam ud din
    VC No: 01500181883
    S/N (on pack) 0491AAR46DT00143
    Purchase in: Lahore
    But Sir
    Press menu key, go to system information and then press master password
    There a different serial
    UA: 01600422910
    S/N: 0473AAR43DS00435
    After All Mechenic asked me ,My STB & Card Pairing ID is changed do with flesh IC Promgraming.
    he asked me also,I receive ID from DishTv of India,I mail to Dish Tv India,they reply me this.....>>>


    Dear Sir,
    Thank you for writing to Dish TV.
    This is in the reference to your query regarding non-reception of channels.
    We request you to kindly contact the dealer so that the same can be rectified at the earliest.
    Assuring you the best of services. Looking forward to a long and healthy relationship.

    Thanks and Regards,

    Vidya.M.G.
    (Customer service)
    Dish TV
    Bring your passion home

    For further information on Dish TV, you can contact your nearest Dealer or Visit our website www.dishtvindia.com or call our customer care number 0120-2445665 / Toll free number 1-601-180-3474 (only through BSNL landline telephone) / our new number 1901 180 3474."

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks for providing detail dear Marawat!
    Asifde is just to reach and will try to solve your problem.
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by masood
    Thanks for providing detail dear Marawat!
    Asifde is just to reach and will try to solve your problem.
    Thanks massod sir ji for refering the case to me. I am not so expert about Zenega receiver but in search of solution of my problem I have got many formulas about Zenega receiver.
    @ Marwat233 try to download software in your receiver through receiver to receiver, get any working receiver from any of your friends and try it.
    procedure for downloading the software receiver is as under,
    1) turn on ur master receiver which is working.
    2) press menu
    3) press the following buttons in a sequence '9009'( if '9009' not work then try'6832' or '6834'
    4) now the set-to-set download menu will be on ur screen.
    5) choose 1st option ie. programme download.
    6) power on the receiver in which u want the software to be downloaded.
    it will show dn-00 to dn100. finally it will show done.
    7) off both the receivers.
    once again repeat step 1 to 5 in the receiver containing v1.03
    9) u r back in set-to-set download option.
    10) this time choose data download.
    11) again power on the receiver which is being upgraded.
    12) after showing done in front panel led. switch off both the receivers.
    thats all.
    NOTE(IMPORTANT):- IN SET-TO-SET DOWNLOAD NEVER TRY TO LOAD FACTORY DATA FROM ONE SET TO ANOTHER. THIS WILL CHANGE THE RECEIVER NUMBER OF BOTH THE DIGITAL RECEIVER TO SAME.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear asfide
    Sir my STB have V 1.54 Aug 26 2005
    Thank`s

    [email protected]

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asfide & Masood Bhai,
    Plesae sovle my problem.
    Shukria


    [email protected]

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marwat233
    Asfide & Masood Bhai,
    Plesae sovle my problem.
    Shukria


    [email protected]
    Did you follow the instructions given by Asifde?
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marwat233
    Dear asfide
    Sir my STB have V 1.54 Aug 26 2005
    Thank`s

    [email protected]
    No problem if your STB have V 1.54. You can download software from any receiver which is working. It may be V 1.54 or older then it.
    It is not nessesery to download V 1.03. Just try to download the software from the receiver which in working condition.
    And also check your smart card that is it OK. May be your receiver is ok but your card have some problem with it.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asfide & Masood Bhai,
    This is not solve my problem, what i do next.please i am ..........


    [email protected]

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marwat233
    Asfide & Masood Bhai,
    This is not solve my problem, what i do next.please i am ..........


    [email protected]
    If your problem is not solve thrugh this then its batter to contect your Dishtv dealer. He may know about it batter then others.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear asfide it seems he already have downloaded factory data in his receiver. So that must be the reason for all problems. He admitted that he tried with many technicians. So they might have transfered the factory data from another set. Thats why he is getting different serial numbers of STB and VC card than his original one.

    Few months back I saw a software for Zenega Receiver the file name is like HAN1.EXE. It helps to transfer flash image from receiver to computer and from computer to receiver. I lost that file from my computer.

    Dear Asfide do you know the code to open pid menu in Zenega receiver? Zenega Receiver has IBM Set-Top-Box Powerpc Chipset only. So there must be some suitable software in different name. Hope some of our members and experts know that. They may be hesitant to say in open forum. Please send me an IM if somebody knows it.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rnsundar
    sir,
    In This fourm Not solve your and my problem.

    [email protected]

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rnsundar
    Dear asfide it seems he already have downloaded factory data in his receiver. So that must be the reason for all problems. He admitted that he tried with many technicians. So they might have transfered the factory data from another set. Thats why he is getting different serial numbers of STB and VC card than his original one.

    Few months back I saw a software for Zenega Receiver the file name is like HAN1.EXE. It helps to transfer flash image from receiver to computer and from computer to receiver. I lost that file from my computer.

    Dear Asfide do you know the code to open pid menu in Zenega receiver? Zenega Receiver has IBM Set-Top-Box Powerpc Chipset only. So there must be some suitable software in different name. Hope some of our members and experts know that. They may be hesitant to say in open forum. Please send me an IM if somebody knows it.
    Yes you may be correct that he have transfered the factory data from another set.
    As i have wrote above that I am not so expert about Zenega receiver. In search of Set lock problem of my receiver I have got some fomulas and one of them I have given him. but may be du to allready transfer of factroy data from other receiver it not worked.
    Any way I will try to find the code to open pid menu in Zenega receiver.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default


    @Marwat233

    is ur problem solved , if now i will try to solve it..

    thanks
    let me know

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Recommended Decoder for DishTV
    By Mani07 in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 15th December 2006, 15:02
  2. tfc ART decoder
    By bombastik in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 6th June 2006, 14:06
  3. Abs-Cbn Decoder
    By goncalo in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 21st December 2005, 13:05
  4. Decoder FTA
    By Jordan in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 12th October 2005, 20:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top