Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default Sistem nou & probleme SS2

    Am urmatorul sistem :
    CPU : Intel Core 2 Quad Q6600 , 2400 Mhz
    MB : Gygabyte 73PVM-S2
    Video : GF 9600 GT 512 Mb DDR3
    Memorie 4Gb
    Codecuri : PowerDVD 7 sau 8 , CoreAVC , NVIDIA Pure Video .
    Am instalat ultimele drivere pt. SS2 4.5.0. dar nu functioneaza deloc bine ; mai exact cu AltDVB . Ma pun pe canal si semnalul vine dupa 10 - 15 sec. si uneori deloc .
    Cu progDVB functioneaza relativ bine dar tot are o intarziere la semnal .
    Ce ar putea fi ?
    Multam !

  2. #2
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu 4.4.3 si 4.4.0 => acceasi problema
    O sa incerc cu toate incepand de la 4.0.1
    Multam !

  3. #3
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra-devar , cu 4.3.0 se misca bine .

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sorata blanosule o inceput
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 4.30, 4.41 si 4.50 merge perfect.
    Ultimele drivere sunt cele mai bune de departe, problemele tale tin de sistem sau codecuri.
    Cea mai buna combinatie de codecuri pentru canale dvb-s este urmatoarea :

    Video codec : - Cyberlink v.8
    Audio codec : - InterVideo audio decoder
    Video render : - Video Mixing render 9

    Pentru canale dvb-s2 cea mai buna alegere e urmatoarea:

    H.264 codec : - CoreAVC 1.8.5
    Audio codec : - InterVideo Audio decoder
    Video render : - Video Mixing render 9

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Cu 4.30, 4.41 si 4.50 merge perfect.
    Ultimele drivere sunt cele mai bune de departe, problemele tale tin de sistem sau codecuri.
    Cea mai buna combinatie de codecuri pentru canale dvb-s este urmatoarea :

    Video codec : - Cyberlink v.8
    Audio codec : - InterVideo audio decoder
    Video render : - Video Mixing render 9

    Pentru canale dvb-s2 cea mai buna alegere e urmatoarea:

    H.264 codec : - CoreAVC 1.8.5
    Audio codec : - InterVideo Audio decoder
    Video render : - Video Mixing render 9

    ce au codecurile cu tuneru si timpul de look al semnalului
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au foarte multe.
    Daca nu e combinatia buna poate face figuri si din cauza codecurilor sau a unor conflicte intre acestea.
    Asta o spun dupa mai bine de 5 ani de instalare a placilor dvb pe diferite sisteme.
    Dar ... na fiecare face dupa cum il duce capu si bineinteles face ce doreste, nu trebuie ascultate sfaturile mele.

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placile mai vechi nu merg bine cu noile drivere, cel putin cand mai aveam SS2 am vazut si la altii la care am mai instalat. Intr-un post care din diverse motive a fost sters i-am sugerat sa incerce cu drivere mai vechi si de la 4.5 a ajuns la 4.3 si e OK. Mai mult omu a intrebat de Al-DVB care nu a mai fost dezvoltat de mult timp si parca in 2.2 ultimul driver testat este 4.3 sper sa nu gresesc. Acum daca tu ai impresia ca, codecurile care afiseaza stremul mpeg2 sau mpeg4 au vreo legatura cu tuneru asa o fi. Sunt de acord ca o combinatie aiurea de codecuri poate sa iti sacadeze imaginea sa iti urce procesorul foarte sus dar sa nu ai semnal sau acesta sa apara dupa 10-15 secunde nu am intalnit niciodata din cauza codecurilor mpeg2/mpeg4
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SS2 rev.2.3 merge perfect cu driverele 4.50 pe urmatorul sistem :
    Intel 2 dual core E6750
    M.B: Asus commando
    Grafic card : Ati radeon 3650 HD( 512 mb DDR2)
    DDR2: 2gb

    Nu stiu la ce versiune mai veche de 2.3 faci tu referire...

  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu mai am demult SS2, dar sigur revizile 2.6 faceau probleme cu drivere mai vechi si mai noi 4.2.8 am testat si erau OK. oricum daca la om ii merge cu 4.3 si nu ii merge cu 4.5 ce zici ca are probleme cu codecurile mai gadestete.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intarzierea de semnal o am si eu la Placa SS2 2.6D pe un sistem nou Placa Abit procesor Athlon 64 X2 2 GB ram si am crezut ca ar putea fi sursa de alimentare
    Antena TRIAX TDS88,SKyStar2 2.6D,Optibox,Strong Zapbox,Antena PrimeFocus 1.5AL de dat ...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci tuturor de pont cu driverul original merge super bine
    era sa mai bag banii in o alta sursa
    asa am ramas cu Geld!
    Antena TRIAX TDS88,SKyStar2 2.6D,Optibox,Strong Zapbox,Antena PrimeFocus 1.5AL de dat ...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va salut eu detin o placa SS2 revizia 2.3 este din primele serii de skystar2 cumparat in anul 2001 la inceput l-am folosit pe un sistem format din: Placa de baza Mercuri KT233 , procesor AMD XP2000+, memorie 512 SDRAM si placa vide Geforce MX440 cu 64 de rami. Ca soft era instalat Win XP sp1 si ProgDVB mergea super fara sacadari si intreruperi de semnal.
    In aceasta vara am schimbat calculatorul cu unu mai performant si de atunci nu mai pot folosi aceasta placa, am incercat tot felu dew variante si drivere si codecuri dar degeaba ca tot se intrerupe semnalul, am incercat si cu o placa cu revizia 2.6 dar tot la fel face.
    Am ajuns la concluzia ca de vina este Placa de baza care este un ASUS P5LD2-X/1333, urmeraza sa o schimb cu unul cu care inainte de a cumpara placa noua intii va fi testat SS2 pe el si daca totul e ok atunci am sa-l recomand si altor persoane care vor o placa de baza compatibil cu SS2. Pana atunci va doresc un an nou fericit si sa ne auzim numai de bine!

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut eu detin o placa SS2 revizia 2.3 este din primele serii de skystar2 cumparat in anul 2001 la inceput l-am folosit pe un sistem format din: Placa de baza Mercuri KT233 , procesor AMD XP2000+, memorie 512 SDRAM si placa vide Geforce MX440 cu 64 de rami. Ca soft era instalat Win XP sp1 si ProgDVB mergea super fara sacadari si intreruperi de semnal.
    In aceasta vara am schimbat calculatorul cu unu mai performant si de atunci nu mai pot folosi aceasta placa, am incercat tot felu dew variante si drivere si codecuri dar degeaba ca tot se intrerupe semnalul, am incercat si cu o placa cu revizia 2.6 dar tot la fel face.
    Am ajuns la concluzia ca de vina este Placa de baza care este un ASUS P5LD2-X/1333, urmeraza sa o schimb cu unul cu care inainte de a cumpara placa noua intii va fi testat SS2 pe el si daca totul e ok atunci am sa-l recomand si altor persoane care vor o placa de baza compatibil cu SS2. Pana atunci va doresc un an nou fericit si sa ne auzim numai de bine!
    Salut,uite citeste pe aici,si altii au avut probleme,si sunt exemple cu ce placi merge bine SS2-ul.Bafta.
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=25591&page=6
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top