Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Actualizare maxtv

    Nu demult am achizitionat un DM500s,cu firmware gemini 4.5.
    Am o cartela Maxtv care nu mai vrea sa se actualizeze in fiecare 10 a lunii.
    Aveti careva o solutie?
    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema ta este utilizarea CCcam ...care nu prea stie sa actualizeze cartele VIA .... schimba emulatorul ... incearca cu Mgcamd sau cu batranul Newcamd ...daca o mai fi in lista de download !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca are gbox. Nici la mine nu a facut AU la inceput de luna. Am pus cccam 2.0.11 pentru teste si a facut AU imediat. Desi pana acum 2 luni a facut autoupdate lunar pe gebox. Ciudat.

  4. #4
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Cred ca are gbox. Nici la mine nu a facut AU la inceput de luna. Am pus cccam 2.0.11 pentru teste si a facut AU imediat. Desi pana acum 2 luni a facut autoupdate lunar pe gebox. Ciudat.

    AU pe cccam 2.0.11 ?
    hmmm
    la mine nu vreau
    ultima dat am fcut pe camd3.899
    adevrul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar este ceva ciudat pentru ca am incercat pe cccam,mgcamd ,camd3 si gbox,si nu a mers.
    Dar dupa ce am actualizat cartela la un prieten pe opentel,acum merge si pe cccam si pe
    camd3.?............

  6. #6
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu cccam 2.0.8 face update pe dm500 (cel putin la mine)
    GP 4.0.0

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    si la mine merge pe cccam2.0.11

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Am sa va tin la curent luna viitoare daca
    face sau nu actualizare.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 2.0.8 la mine nu a mers. Doar 2.0.9 si 2.0.11.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Smile Salut Prieteni

    Merge foarte bine cu camd3.900/newCS 1.60 face AU fara probleme ,nu incercati fara newcs ca nu merge

  11. #11
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karate View Post
    Merge foarte bine cu camd3.900/newCS 1.60 face AU fara probleme ,nu incercati fara newcs ca nu merge
    merge cu 3.899 fr newcs
    adevrul este inventia unui mincinos

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karate View Post
    Merge foarte bine cu camd3.900/newCS 1.60 face AU fara probleme ,nu incercati fara newcs ca nu merge
    Daca merge cu camd3.900.poate stie cineva cum
    pot face sharing intre doua boxuri?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Ceva soluti pt.Au la max ca la mine de cind am schimbat pe cccam nu mai vrea.Am incercat si camd si gbxx dar nimic.Salut si nb

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    azi am actualizat si eu cartela via de la max , numai era actualizata din octombrie si a functionat actualizarea cu Camd3.902 + NewCS 1.62AU , am CCcam2.09

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut si mersi de raspuns.Am reusit si eu cu gbxx2,1 .NB all

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top