Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: skin SIF TEAM

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default skin SIF TEAM

    Mi-am pus aceasta imagine si as avea nevoie de un skin care sa-mi arate tipul de decodare (net sau intern) , si sursa de la cine primesc in sharing, daca exista un astfel de skin.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post

    .......skinul integrat in imaginea sifteam ,are posibilitatea sa-ti afiseze date complete , insa trebuie activata functia ecm extra in "servicii" ,ultima vs sifteam 1.9.3b are un skin "cool"


    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=AG.LAUR;638076].......skinul integrat in imaginea sifteam ,are posibilitatea sa-ti afiseze date complete , insa trebuie activata functia ecm extra in "servicii" ,ultima vs sifteam 1.9.3b are un skin "cool"


    [/QUOTE

    Cu scuzele de rigoare dar nu gasesc functia ecm extra si nici meniul Servicii . Am instalat sif team 1.9.3c si in Instalare Experti am gasit anumite setari dar ECM EXTRA nu, poate nu stiu eu unde sa caut. Daca ma poate ajuta cineva cu pasii ce trebuie urmati.
    Mai am o intrebare : cum se pot viziona canalele gen Premiere Direkt. Pe Nemesis apasam butonul verde si apareau canalele, pe SIFTEAM daca apesi butonul verde apare meniul de downloadat.

    Multumesc.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @picollo08 ai luat-o pe aratura!
    Omul intreaba ceva si tu raspunzi altceva.

    @don pedro
    Apesi din telecomanda Setup->Expert Setup->si sa fie bifat:
    1. Decode information to OSD.
    2. More Decode information to OSD

    Bafta!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Din pacate peste premiere direct s-a cam lasat ceatza...
    Vrei premiere direkt...bagi card original in slot...
    Cam asta e...
    Am zis "gen" Premiere direkt, mai este Premiere Sport si parca Premiere Blue(ceva canale erotice). Nu eram neaparat interesat daca merg sau nu (stiu ca nu merg) voiam sa stiu cum se procedeaza sa poata sa apara pe ecran.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hackoo View Post
    @picollo08 ai luat-o pe aratura!
    Omul intreaba ceva si tu raspunzi altceva.

    @don pedro
    Apesi din telecomanda Setup->Expert Setup->si sa fie bifat:
    1. Decode information to OSD.
    2. More Decode information to OSD

    Bafta!
    Multumesc mult,
    S-a rezolvat problema asta. Mai ramane problema gasirii canalelor din Premiere direkt(si nu a decodarii lor).
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Nu vezi ca numeri pe degete cate posturi ai pe aici?
    Mda.De aia postezi asa aiurea?Sa-ti faci mai multe posturi?De unde ai scos-o pe asta cu cine are mai multe posturi e mai smecher?E vreo regula si nu am citit eu?Parerea mea e ca trebuie sa ai habar de ceea ce se discuta pe forum,nu sa ai nu stiu cate postari din care 90% baliverne.
    Cu asta pun si punct ca intru in offtopic cu tine.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Sunt chior eu!...
    Nu cred.."gen premiere direct...."


    Am sa-ti trag la suturi in cur de ai sa te plictisesti de stat in aer.
    Nu vezi ca numeri pe degete cate posturi ai pe aici?
    "gen premiere direkt-sunt doar in pachetul premiere direct...cred ca ti-am raspuns"
    Mai ia un sut in cur poate-ti revii...
    Oi fi si tu clna lu'...dolly...de aia gandesti exact ca oiaia.
    Amice @picollo nu fi nervos. Se apropie Craciunul, fii si tu mai impaciuitor.

    Sarbatori Fericite.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasatil ma in pace ca are probleme mai mari el.Pe mine zice ca m-a ajutat cu localul de dolce cand eu am focussat.Niste lecitina ar fi foarte buna.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat si eu ultima versiune --SifTeam-1.9.3C-500MV--- si se misca foarte bine ,skin-ul e chiar misto

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un DM500 (original) poate am sa pun pe el cu CCcam ... Ce spuneti ? Merita sau caut alta imagina mai noua ...



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Mda..se mai intampla...se mai uit...
    acum esti "profesor"...ce sa-i faci...ai uitat cand cerseai ajutor pentru gbox...mda asa-i romanul...de aia am plecat din romania...eram satul de profesori ca tine.
    PS: lantzul tau de la gat are un kil'juma?
    Ai si tu mertzan second?
    Ai bani....dar tot prost mori...
    Doamne cata idiotu.Tineti cuvintele pentru tine vezi ca nu ne tragem de sireturi mai ''strainule''.

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Pentru CCcam server cu multe liniii eu zic ca merge 08 de la nabilo cel mai bine.
    Sif 193c-e ok ca e ultima iesita si fixeaza ceva bug-uri..
    La clone creaza probleme-"black screen"...
    Sif e puturos la startare...in rest e super...
    Fa teste---eu zic 08..dar fiecare dupa cum i se comporta masinaria!
    cum adica creaza black screen?din cate am citit pe alte forumuri nu are nici un time bomb

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    Am si eu un DM500 (original) poate am sa pun pe el cu CCcam ... Ce spuneti ? Merita sau caut alta imagina mai noua ...
    sal Oby ,am pus si eu SifTeam-1.9.3C-500MV si sint foarte multumit de ea ,e foarte stabila,m-am saturat de gemini si blocajele pe care le aveam

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce latrina pe aici!

    @kb unde esti?

    Cat il mai suportati pe spurcatul asta?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top