Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default HELLO HD-provider id??'

    Am lasat dm 800 pe HBO HD din pachetul HELLO HD(Eurobird 9.0E) si dupa vreo 2 min s-a deschis (am un peer ce imi da card in hop 2) datele ce le-am primit sint:

    system: Conax
    provider: unknown
    provid: 0x000
    caid: 0xbaa
    pid: 0xaca

    Intrebarea mea ar fi daca cineva stie care este provider id, combinatia ce trebuie pusa in prio sa nu astept atita timp sa deschida imaginea

    Mersi

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    Am lasat dm 800 pe HBO HD din pachetul HELLO HD(Eurobird 9.0E) si dupa vreo 2 min s-a deschis (am un peer ce imi da card in hop 2) datele ce le-am primit sint:

    system: Conax
    provider: unknown
    provid: 0x000
    caid: 0xbaa
    pid: 0xaca

    Intrebarea mea ar fi daca cineva stie care este provider id, combinatia ce trebuie pusa in prio sa nu astept atita timp sa deschida imaginea

    Mersi
    Eu stiam ca Hello HD+ ,de la 9E , are caid:0BBA si ca Tring TV de la 16E are caid: 0BAA

    ca atare in primele rinduri ale CCcam.prio pune:
    Code:
    P: 0BBA:000000 # Hello HD+

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Eu stiam ca Hello HD+ ,de la 9E , are caid:0BBA si ca Tring TV de la 16E are caid: 0BAA

    ca atare in primele rinduri ale CCcam.prio pune:
    Code:
    P: 0BBA:000000 # Hello HD+
    Multumesc ,dar ce am scris mai sus ,e info ce o primesc cu ccam 2.0.11

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca mai interesant ar fi pachetul Platforma HD de pe 9E , decat hello,
    nu aduce nimic nou fata de alti provider hello hd...

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    Multumesc ,dar ce am scris mai sus ,e info ce o primesc cu ccam 2.0.11
    ...eu inainte sa scriu am verificat, inca odata, caid la Tring TV(care este 0BAA)

    daca nu pui 0BAA(dar mas mira)...nu am HD-rec

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    cred ca mai interesant ar fi pachetul Platforma HD de pe 9E , decat hello,
    nu aduce nimic nou fata de alti provider hello hd...
    merge in SH 100%
    Code:
    ## Platforma HD
    # DRE-Crypt
    4AE1:000000:0014 "Platforma HD - Kinopokaz HD [DRE]"
    4AE1:000000:001E "Platforma HD - Eurosport HD [DRE]"
    4AE1:000000:0028 "Platforma HD - National Geographic UK [DRE]"
    4AE1:000000:0032 "Platforma HD - HD Life [DRE]"
    4AE1:000000:003C "Platforma HD - MTVNHD [DRE]"
    Daca vrei sa-l pui in CCcam.prio(in primele linii):
    Code:
    P: 4AE1:000000 # Platforma HD

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    merge in SH 100%
    Code:
    ## Platforma HD
    # DRE-Crypt
    4AE1:000000:0014 "Platforma HD - Kinopokaz HD [DRE]"
    4AE1:000000:001E "Platforma HD - Eurosport HD [DRE]"
    4AE1:000000:0028 "Platforma HD - National Geographic UK [DRE]"
    4AE1:000000:0032 "Platforma HD - HD Life [DRE]"
    4AE1:000000:003C "Platforma HD - MTVNHD [DRE]"
    Daca vrei sa-l pui in CCcam.prio(in primele linii):
    Code:
    P: 4AE1:000000 # Platforma HD
    salut!
    o sa incerc diseara..
    confirma cineva decodarea in share la canelel Platforma HD?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    salut!
    o sa incerc diseara..
    confirma cineva decodarea in share la canelel Platforma HD?
    la mine arata ffffff adica unsuported cas( alea sint in DRE-Crypt) cu ccam 2.0.11 ,e la fel ca la TVR HD :black screen

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    la mine arata ffffff adica unsuported cas( alea sint in DRE-Crypt) cu ccam 2.0.11 ,e la fel ca la TVR HD :black screen
    ...si asa de curiozitate/ interes in teoria CCcam-ului: ti-a iesit CCcam.prio cu 0BBA sau cu 0BAA

    ...ca altfel nu cred ca mai are rost topicul/ rezolvarea

  10. #10
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Vrem poze de pe acest TP!

    multumesc.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by the the View Post
    Vrem poze de pe acest TP!

    multumesc.
    ieri am vazut ca la provider arata unknown ,azi arata TRING TV DE PE 16 E chiar daca nu e asa
    am facut niste poze

    http://img171.imageshack.us/my.php?i...sc03050xq5.jpg
    http://img147.imageshack.us/my.php?i...sc03052dh1.jpg

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    ...si asa de curiozitate/ interes in teoria CCcam-ului: ti-a iesit CCcam.prio cu 0BBA sau cu 0BAA

    ...ca altfel nu cred ca mai are rost topicul/ rezolvarea
    am pus in prio asa :
    P: 0BAA:000000 #Tring TV (16E)
    #Tring TV (16E)
    P: BAA: 0


    si surpriza :HBO HD,M1 HD, History HD , Music Max HD(si adult clar ),Eurosport HD,Bebe TV HD toate de pe EUROBIRD 9E , se deschid instantaneu

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nordicii de la 1W cum ar trebui sa arate in prio ?
    Gigel


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi Lore, am pus si eu in prio si merge super.

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Nordicii de la 1W cum ar trebui sa arate in prio ?
    P: 0B00:000000 #Telenor (1W)
    #Telenor (1W)
    P: B00: 0

    am pus acum in prio
    si deschide in 1 sec

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top