Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Plugin Via2

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default Plugin Via2

    Am si eu nevoie de pluginul de via2, nu e dragut cineva sa mil dea si mie? Binenteles ca imi trebe pentru MAXTV, am inteles ca 3,9 ar mere si 4.xx parca nu, eventual datimi mai multe detalii. Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    UVCE3996.zip merge perfect probat de mine

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A aparut o noua versiune de UVCE 4.04
    Aurel

  4. #4
    2hacku
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sa inteleg ca pun acest plugin in directorul ProgDVB si imi decodeaza pachetul MaxTV

  5. #5
    Andrey14
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Chiar asa sa fie? Atunci vreau si eu!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 2hacku
    Sa inteleg ca pun acest plugin in directorul ProgDVB si imi decodeaza pachetul MaxTV
    Daca ai cartela platita la zi da!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ati uitat sa specificati ca merge cu acest plugin numai daca ai si cartela oficiala

  8. #8
    2hacku
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Presupunand ca am cartela, ce fac cu ea? E vorba despre Skystar2 aici, nu? Unde o introduc?

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SkyStar1

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2hacku, intr-un pheonix si in serialul/usbul calculatorului

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 2hacku
    Presupunand ca am cartela, ce fac cu ea? E vorba despre Skystar2 aici, nu? Unde o introduc?
    Ai incercat in unitatea de discheta ?

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  12. #12
    2hacku
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am 3 calculatoare si paradoxal, nici unul nu are floppy.

  13. #13
    Andrey14
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    lool.. e 100 de mii un floppy, ia fa un test =))

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Andrey nu fi porc....2hacku ai nevoie de un phoenix pe serial....

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Na sa revenim la ale noastre.
    1. Pe ce frecventa mere cartela Max cu phoenix?
    2. Ce satari trebe facute in plugin sa functioneze?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. algoritm via2.5
    By istvan in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 9th January 2006, 22:11
  2. SRG testing Via2,5?
    By digix in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th December 2005, 22:57
  3. SRT4630 Via2.5 PLZ
    By joviani in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 10th September 2005, 11:46
  4. ART GO TO VIA2 2.5
    By rocky in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2005, 11:26
  5. TPS AND ART SPORT VIA2 2.5
    By rocky in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 15th June 2005, 10:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top