Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default unele probleme pe cccam

    De vreo saptamana am trecut si eu pe cccam.
    Folosesc DM500 original, cccam 2.0.11,imagine gemini4.50, fara alte plugins sau emu, tv LCD Philips, legatura prin scart.
    Problema apare ca atunci cand dupa ce inchid tv-ul si pun dreamul in standby, la repornirea lor dreamul nu mai decodeaza nimic pana nu dau un reboot. Aceeasi problema apare si in situatia in care nu pun dreamul in stanby ci doar inchid tv-ul. Atunci cand utilizam gbox pe exact aceeasi configuratie nu aparea o astfel de problema, deci cred ca e dintr-o setare legata de cccam.

    O a doua problema care apare este ca atunci cand fac reboot, incepe sa deschida, chiar si de pe local sau emu dupa vreo 3-4 minute.
    Are cineva vreo idee cum solutionez aceste inconveniente?
    Multumesc.
    Gigel


  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat si alta versiune de CC ? Dar nu inteleg ce treaba are TV-ul cu dreamul ?

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai prio si channelinfo actual?
    Pune providerul care il ai abonat sus in prio.
    Eventual iti pot trimite configuratiile mele pentru teste. Bafta

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Ai prio si channelinfo actual?
    Pune providerul care il ai abonat sus in prio.
    Eventual iti pot trimite configuratiile mele pentru teste. Bafta
    Da, cele puse pe 8 dec de first-zipper aici http://rdi-board.com/showthread.php?t=70095&page=5

    Cardul de focus cum arata in prio?
    Gigel


  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    P: 0B00:000000 # "Focus Sat - Bucuresti 1 TV [C]"
    Nu uita sa dai atribut 755 la cccam.cfg, prio, cccamprovider, si channelinfo.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top