Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Dm 7000

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 7000

    Pana azi nu am mai lucrat la un dm 7000,doar la dm 500 am scris cred zeci de img de configuratii etc,am avut o problema cand i-am scris img, am scris cu ftp prima data in tmp ,apoi cu dream up, si aceasi problema lipsa de spatiu,dp ce am scris m multe img am ales un gemini 4.50 curat am pus settings de la don pt motor apoi am facut download la ccam 2.0.11 si imi arata 85% ocupat si nu mai ma lasasa fac adon la altceva, am incercat cu mai multe img-uri mai multe metode sa le scriu dar acelasi rezultat

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fa un flash erase, poate i se mai curata putin memoria!

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi este imposibil sa inteleg ce vrei sa intrebi. Mai incearca inca o data, dar foloseste si semnele de punctuatie, poate asa o sa te faci inteles.

  4. #4
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scrie in flash ultima imagine CVS dupa care pui frumusel un stick usb si instalezi acolo cite imagini doresti cu plug-ins si tot ce altceva mai vrei.
    Imaginile pe care probabil incerci sa le scrii in flash sunt prea incarcate.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci pt. SatWien pe scurt si concret: Am scris gemini 4.50 pe un dream 7000 am fol dreamup ultima vers,dupa scriere am pus setting-uri pt rotor cu dreambox editor ,am facut addon cu butonul albastru la cccam2.0.11,apoi imi arata addons size check 79% si dk vreau sa mai fac addon la mgcamd imi spune ca nu mai am suficient spatiu. M exprim mai rau di n graba scuze SatWien. Mentionez ca am pus inainte de acest image si nabilo darckstar si nabilo 6.0 si un backup de la un gemini si aceasi problema am facut flash erase de m multe ori,am scris image si prin ftp si acelasi rezultat,mentionez k dreamul este al unui prieten care a avut inainte o imagine care avea m multe camuri si plugins-uri dar a incarcato si la urma sa blocat nemailasand sa-i faca nici un transfer

  6. #6
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by titolazio72 View Post
    Deci pt. SatWien pe scurt si concret: Am scris gemini 4.50 pe un dream 7000 am fol dreamup ultima vers,dupa scriere am pus setting-uri pt rotor cu dreambox editor ,am facut addon cu butonul albastru la cccam2.0.11,apoi imi arata addons size check 79% si dk vreau sa mai fac addon la mgcamd imi spune ca nu mai am suficient spatiu. M exprim mai rau di n graba scuze SatWien. Mentionez ca am pus inainte de acest image si nabilo darckstar si nabilo 6.0 si un backup de la un gemini si aceasi problema am facut flash erase de m multe ori,am scris image si prin ftp si acelasi rezultat,mentionez k dreamul este al unui prieten care a avut inainte o imagine care avea m multe camuri si plugins-uri dar a incarcato si la urma sa blocat nemailasand sa-i faca nici un transfer
    Inainte sa instalezi Gemini trebuia sa citesti si instructiunile
    Code:
    Recommendation:
    If you don't install the Image in flash memory, the flash image shouldn't be of a old version. A swap file/partition (>= 16MB) should be present
    if several processes running in background. We assume no liability for direct or indirect damage.
    In rest procedezi cum am scris in postul precedent si o sa fie OK.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In plus fata de cele scrise mai sus, ar trebui sa incerci asta:

    1. Leaga dreamul de pc prin DreamUp (pe seriala);
    2. Da de 2-3 ori comanda Erase;
    3. Instaleaza imaginea pe care o vrei;
    4. Instaleaza settings, dar pune acolo numai pachetele si satelitii care iti trebuie;
    5. Instaleaza emu/cam pe care le vrei.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    K ms mult am instalat pe stic pana la urma si acum e ok. Am pus gemini pe rec,si nabilo pe stic. Ms mult pt ajutor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top