Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: viasat HD

  1. #1
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation viasat HD

    Saluture !

    Merge la careva pachetul viasat in HD?
    S-a facut lumina si pe el?
    Daca poate confirma cineva, va rog.

    Multam

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pachetul Viasat HD il au vreo 2-3 persoane in Europa,care au avut cunostintele necesare sa extraga rsa din box,si asta e posibil numai la un singur model de receiver HD ce l-au avut in oferta,asa ca sansa de a prinde asa ceva free pe vreun server este extrem de mica.Pe scurt,raspunsul la intrebare este da,merge.
    Cheers

  3. #3
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viasat View Post
    Pachetul Viasat HD il au vreo 2-3 persoane in Europa,care au avut cunostintele necesare sa extraga rsa din box,si asta e posibil numai la un singur model de receiver HD ce l-au avut in oferta,asa ca sansa de a prinde asa ceva free pe vreun server este extrem de mica.Pe scurt,raspunsul la intrebare este da,merge.
    Cheers
    Hmm... interesant, probabil ca asta o sa se rezolve in timp.

    Multumesc pt. raspuns!

    O zi faina tuturor!

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    by Darren Murph, posted Jan 16th 2008 at 2:44AM
    Don't look now, but Viasat Broadcasting has just launched its first high-definition offerings (including two Viasat-branded premium HDTV channels, TV1000 HD and Viasat Sport HD) on its Nordic satellite pay-TV platform. Reportedly, TV1000 HD and National Geographic HD will be available in Sweden, Norway, Denmark and Finland, while Viasat Sport HD makes its debut in Sweden, Norway and Finland; as for Danish subscribers, they'll have access to TV2 Sport HD. Unfortunately, fetching said programming won't come cheap, as it'll demand SEK/NOK/DKK 99 per month (between $15 and $20) in addition to the currently undisclosed HD set-top-box upgrade cost. Speaking of which, two STBs will initially be available: a Viasat Plus HD PVR box from Pace and a standard Viasat HD box made by Samsung, both of which use NDS middleware / content security and support 720p / 1080i. And we thought we were starved for HD...

    e cam de un an stirea

    vasat sport hd merge voom hd merge ... care anume te intere?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    by Darren Murph, posted Jan 16th 2008 at 2:44AM
    Don't look now, but Viasat Broadcasting has just launched its first high-definition offerings (including two Viasat-branded premium HDTV channels, TV1000 HD and Viasat Sport HD) on its Nordic satellite pay-TV platform. Reportedly, TV1000 HD and National Geographic HD will be available in Sweden, Norway, Denmark and Finland, while Viasat Sport HD makes its debut in Sweden, Norway and Finland; as for Danish subscribers, they'll have access to TV2 Sport HD. Unfortunately, fetching said programming won't come cheap, as it'll demand SEK/NOK/DKK 99 per month (between $15 and $20) in addition to the currently undisclosed HD set-top-box upgrade cost. Speaking of which, two STBs will initially be available: a Viasat Plus HD PVR box from Pace and a standard Viasat HD box made by Samsung, both of which use NDS middleware / content security and support 720p / 1080i. And we thought we were starved for HD...

    e cam de un an stirea

    vasat sport hd merge voom hd merge ... care anume te intere?
    Il intereseaza Viasat in NDS de pe Sirius nu canalele in conax de pe thor care bineinteles ca merg.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    don_Expert vezi ce zice don_Mentor ! iar ai citit invers? !
    have a nice day.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Sommersby numai de sus in jos scumpule))


    merg si alea

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia cu "Pachetul Viasat HD il au vreo 2-3 persoane in Europa" o consider cel putin fortata avand in vedere ca am citit ca s-ar vedea si pe meleagurile noastre.
    Dintr-un motiv sau altul, trebuie doar ca cei care le vad sa aiba "puterea" sa recunoasca.

    Cu respect,
    dolby
    For a better world!

  9. #9
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru HD-urile de pe 4,8°E este nevoie in primul rand de semnal. Aceste programe sunt emise pe spotul Nordic BSS:



    Trebuie sa ai antena foarte mare sa le vezi din Romania. Eu unul nici nu le miros. Atasez cateva imagini cu semnalul pe care il am in Bucuresti cu antena offset de 120 cm:


    Transponderul 12399 V: Viasat Sport HD, National Geographic Channel HD UK, TV 2 Sport HD, MTVN HD


    Transponderul 12437 V: TV1000 HD, SVT HD


    Asta e semnalul pe transponderul 11977 V: BBC World. Tot pe Nordic BSS, dar nu e HD.



    BBC World, imagine stabila.

    In concluzie, ar putea merge daca exista semnal si nu trebuie confundate cu HD-urile de pe 0,8°W ce fac parte din pachetul Canal Digital.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e nici o confuzie, doar ca in Bucuresti cu un Triax multifocus (5est fiind cel mai aproape de focar) pe 12399 v si 12437 v de la 5 est am semnal 58 si calitate 95 acelasi ca pe sky it hd ("masurate" cu kathy).
    Satelitul l-am scanat personal (ca de altfel pe alti multi sateliti pentru a-mi actualiza lista).
    Din pacate nu am dat de cei "2-3 din Europa"...
    In comparatie, pe un 1.6m mobil la 11938 h - c+ hd 1w am semnal 61-62 si calitate 95.

    Cu respect
    dolby.
    For a better world!

  11. #11
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu la tine ma refeream. Am scris postul de mai sus fiindca eu nu am semnal pe acesti doi transponderi si m-am gandit ca altii, ce stau mai spre NW-ul tarii si au antene mai mari, ar putea avea semnal util. Indicatia semnalului pe Kathrein n-are nici o legatura cu cea de pe DM800, ca sa pot face o comparatie pertinenta. In schimb, pe HD-urile de la SkyIT n-am probleme deloc (sunt pe HotBird, nu?), dar nu cred ca au relevanta in cazul de fata.
    O sa mai sap.
    PS: nu-s doar 2-3...
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dolby
    Sincer,nu vad care e problema ta cu expresia ''2-3 din Europa''...omul a pus o intrebare,si eu doar i-am raspuns,explicandu-i ca merge,dar este foarte greu de gasit,pentru simplul motiv ca foarte putini au cunostintele necesare pentru a desperechea cardul de receiverul nds cu care este imperecheat(nu ma refer aici la clasicul boxkey,ci la o treaba similara cu cea facuta de cei de la Boom).Dar ce sa facem,unii pricep mai greu,si vorba romanului,cainii latra,caravana trece...Macar atitudinea ta o sa imi serveasca ca lectie pentru a-mi tine gura chiar daca stiu raspunsul la multe din intrebarile membrilor de aici,si o sa las asta in grija bagatorilor de seama ca tine.
    Cheers

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chooleen,
    undeva trebuie sa fie o problema.
    Tu ai 1.2 si zici ca nu-ti intra hd-urile de la 5e dar pe sky it hd nu ai nici o problema.
    Eu am 1.1 multifocus si am semnal identic pe hd 5e si sky hd 13e.
    Asta tot in Bucuresti.
    Indicatia semnalului pe Kathrein nu trebuie sa aibe nici o legatura cu cea de pe DM800.
    Si tu ar trebui sa ai acelasi nivel de semnal pe cele 2 frecvente de pe cei 2 sateliti.

    Quote: ''PS: nu-s doar 2-3...''

    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    viasat,
    nu strica thread-ul omului vorbind prostii.
    Daca tii neaparat sa te descarci da-mi un pm cu tot ce poti arata tu ca oricum nu raspund la provocari...


    polly75,
    ce locatie ai si cum stai cu semnalul pe viasat?

    Cu respect,
    dolby
    For a better world!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....traiasca "bagatorii de seama"!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top