Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocare cccam pe Akta

    Domnilor,
    Am o problema cu blocarea cccam-ului pe canalele Atka pe care le receptionez in sharing.
    Stiu ca s-a mai scris despre asta dar nu mai retin care era rezolvarea. Parca era vorba de ceva fisier CCCAM PRIO care trebuia edita sau modificat. Am tot cautat acest fisier via .ftp dar nu l-am gasit la mine in aparat.
    Rog pe cine a rezolvat problema sa-mi dea o mana de ajutor.(daca vrea).

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in ccam2.0.x_cam.sh din var /script modifici asa
    /var/bin cccam_2.0.x -dv & (Max OK)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    P: 0500:024f00 # - MaxTV Romania (5E)
    P: 0500:022f00 # - MaxTV Romania (5E)


  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Domnilor,
    Am o problema cu blocarea cccam-ului pe canalele Atka pe care le receptionez in sharing.
    Stiu ca s-a mai scris despre asta dar nu mai retin care era rezolvarea. Parca era vorba de ceva fisier CCCAM PRIO care trebuia edita sau modificat. Am tot cautat acest fisier via .ftp dar nu l-am gasit la mine in aparat.
    Rog pe cine a rezolvat problema sa-mi dea o mana de ajutor.(daca vrea).

    Multumesc
    Pune CCcam 2011 si nu mai ai probleme!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vorbi fara sa stii, spaniolule. Aici e rezolvarea: http://www.rdi-board.com/showthread....ight=cccam+max . Si nu exista cccam 2011.
    Last edited by zappaf; 11th December 2008 at 19:01.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Nu vorbi fara sa stii, spaniolule. Aici e rezolvarea: http://www.rdi-board.com/showthread....ight=cccam+max . Si nu exista cccam 2011.
    EXISTA cccam 2.0.11

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Nu vorbi fara sa stii, spaniolule. Aici e rezolvarea: http://www.rdi-board.com/showthread....ight=cccam+max . Si nu exista cccam 2011.
    Adica? pai daca la mine nu se mai blocheaza? ce...crezi ca scriu asa in doru leli fara sa verific mai intai,faci confuzie!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Adica? pai daca la mine nu se mai blocheaza? ce...crezi ca scriu asa in doru leli fara sa verific mai intai,faci confuzie!
    Confirm.Nici eu nu mai am freez-uri si deschide mai repede canalele HD.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Nu vorbi fara sa stii, spaniolule. Aici e rezolvarea: http://www.rdi-board.com/showthread....ight=cccam+max . Si nu exista cccam 2011.
    spany are dreptate . pe 2.0.11 cu dm 800 se deschide instantaneu Akta din share . intrebarea este pe cine dracu intereseaza Akta din share ....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu ai card viaccess de max in dm? Acum o ora am incercat si versiunea 2.0.11 fara sa adaug -dv si normal ca cccamul s-a blocat. Dupa ce am pornit cccamul cu -dv in coada nu am mai avut aceasta problema. Acu' nici eu nu am stat sa sap mai mult ca nu ma intereseaza momentan cccamul, da' au scris altii mai in tema referitor la acest bug.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Tu ai card viaccess de max in dm? Acum o ora am incercat si versiunea 2.0.11 fara sa adaug -dv si normal ca cccamul s-a blocat. Dupa ce am pornit cccamul cu -dv in coada nu am mai avut aceasta problema. Acu' nici eu nu am stat sa sap mai mult ca nu ma intereseaza momentan cccamul, da' au scris altii mai in tema referitor la acest bug.
    eu am scris ca se deschide instantaneu din share . nu ca am card .... de fapt asta era problema ridicata de initiatorul topicului .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @armando...nu vorbeam cu tine. Initiatorul topicului nu are decat sa testeze ceea ce s-a spus aici si sa se convinga singur. Iar faptul ca deschide instantaneu e pentru ca ai linii cu timp de raspuns bun. Iar initiatorul topicului are dm500 din cate stiu, iar tu dm800. Si cu asta basta....ca am dat-o in offtopic.

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe DM 500 merge brici din hop 1,iar cel ce are card maxx este un amic de al meu si merge cu CCcam 2.0.11 si merge fara a bloca serverul,totodata aceasta versiune de CCcam elimina freezurile pe Sky si deschide si niste HD-uri care pe versiunile anterioare nu mergeau,sa nu ma intrebi de HD daca am,,stiu de la Armand25 si am vazut si la el la firma cum merge asa ca nu e din auzite ci; vazut,testat,placut,instalat!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Propun un stiky

    "totodata aceasta versiune de CCcam elimina freezurile pe Sky si deschide si niste HD-uri care pe versiunile anterioare nu mergeau" .... Asta e cea mai tare Spaniolule, ai descoperit America. Acum toata lumea va trece pe cccam 2.0.11 sa se uite la sky-uri fara freezuri, chiar daca nu au carduri in dist 1. Ai, n-ai, da' vezi fara freeze. Cool

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sky uk/ita HD-urile merg fara freeze si din dist2. mergeau fara freeze si cu 2.0.9. pare un pic mai rapid 2.0.11 dar nu mi se pare mare imbunatatire...

    fara -dv pe dm500 crapa dupa cca 1min (akta) atat 2.0.9 cat si 2.0.11. cu -dv nu mai sunt pb. pe dm800 nu-s pb cu akta indiferent de versiune.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top