Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Mare atentie la masini MADE in BULGARIA (CHINA)

  Vecinii noştri de la sud par tot mai aproape de un vis pe care îl au de mai bine de 20 de ani: să aibă un producător de autovehicule. Au încercat întâi să negocieze cu producători germani, apoi cu japonezi şi coreeni, dar au rămas cu promisiunile. De această dată însă, un comunicat al guvernului bulgar menţionează clar că cel mai mare producător chinez de SUV-uri, Great Wall Motors, este gata să investească circa 80 de milioane de euro într-o uzină situată în Loveci, la 170 km nord-est de Sofia. Media bulgară anunţă şi că fabrica ar putea fi realizată printr-un joint-venture între Great Wall şi firma autohtonă Litex.

  Demararea lucrărilor pentru realizarea fabricii este anunţată pentru începutul lui 2009. Conform părţii bulgare, oficialii Great Wall au anunţat că nu vor opri actualul proiect din cauza crizei financiare.

  În Bulgaria încep să se localizeze şi producători de componente auto care fug de cheltuielile mari din partea vestică a continentului. Investiţia Ford din România pare a fi privită şi ea cu mare atenţie de autorităţile de la sud de Dunăre. Oficialii bulgari se aşteaptă ca o parte dintre viitorii furnizori ai uzinei de la Craiova să se stabilească în ţara lor, avantajaţi de climatul investiţional propice şi de apropierea faţă de fabrică.

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  BUZAU
  Posts
  6,106
  Posts Thanks / Likes
  Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
  Optibox Spider HD
  HSS-7160NA (DigiTV)
  90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top