Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 21 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 310
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Question Diablo Cam & programator CAS 3

    Diablo Cam & programator CAS 3
    Stie cineva vreun shop on-line unde e de vanzare si e pe stoc?
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La HM-sat costa 149 Euro impreuna, http://www.hm-sat-shop.de/programmer/
    Cred totusi ca ai gresit sectiunea.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    La HM-sat costa 149 Euro impreuna, http://www.hm-sat-shop.de/programmer/
    Cred totusi ca ai gresit sectiunea.
    Scuze, am uitat sa precizez: in Romania. Ma intereseaza pt. HD-urile de pe 1W cu Kathy. Am inteles ca se poate folosi si in configuratia aceasta.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Multumesc! Ti-am trimis acum vreo 2 sapt. un pm pe aceasta tema. Se vede ca nu ai observat.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi vin doua din Germania. Diablo cam 2.3 si CAS 3 Plus. 139 euro perechea. Din pacate ambele sunt date. Daca se mai iveste ceva...scriu aici.

  7. #7
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebare: Diablo + Kathy = Qbox
    Si alta intrebare: ce ofera in plus diablo fata de sh*ring? Adica ce pot sa vad si nu as vedea in sh*re?
    Digi - Humax , Kathy 910

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by solver View Post
    Intrebare: Diablo + Kathy = Qbox
    Si alta intrebare: ce ofera in plus diablo fata de sh*ring? Adica ce pot sa vad si nu as vedea in sh*re?
    Am deja Kathy si nu prea mai doresc sa cresc stiva. In sh se pot vedea chiar mai multe progr decat cu Diablo, dar nu prea am timp sa investesc in Sh. In plus mi-am returnat cardul de MAX si trebuie sa cer de pomana cate o linie, ceea ce imi e cam peste mana.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Imi vin doua din Germania. Diablo cam 2.3 si CAS 3 Plus. 139 euro perechea. Din pacate ambele sunt date. Daca se mai iveste ceva...scriu aici.
    Multumesc Stau la rand. am deschis un thread la SHOP. Mai bine trimite acolo msg.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default Schimbare Firmware Diablo

    Am observat ca exista 2 firmwares pt. Diablo (Underworld si Stealth). Care este recomandabil a fi instalat? Multumesc.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tabaluga View Post
    Am observat ca exista 2 firmwares pt. Diablo (Underworld si Stealth). Care este recomandabil a fi instalat? Multumesc.
    daca ai 2.3 underworld merge foarte bine

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Cine ma ajuta si pe mine? Diablo merge cu Dreambox? Conteaza imaginea?

    Multumesc,

    Mihai

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default how to instalare

    M-am apucat sa insalez Diablo, Dar am nevoie de ajutor. Ceea ce am facut pana acum
    -instalat Cas Interface Studio 8.6b pe PC
    -conectat CAS3 la PC pe USB
    -instalat cu succes Underworld149.
    -upload un fisier Keys.bin pt Diablo din 15.12.08
    -introdus Diablo in cam slot Kathy (cel de jos)
    -intrat in AAF 2.06 menu/settings/ common interface
    Afiseaza cam inserted
    setat in CAS Connax ON
    Selectat in Utilities
    Afiseaza Underworld 1.49
    Selectat Smart card log 2 (slotul de jos in care e Diablo)

    Nu merge nici Dig alb nici nordic de pe Thor

    Imi afiseaza Keys Expired. Oare sa fie de la fisierul Keys? Are cineva un fisier Keys verificat?

    Please HELP. Thanks
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tabaluga View Post
    M-am apucat sa insalez Diablo, Dar am nevoie de ajutor. Ceea ce am facut pana acum
    -instalat Cas Interface Studio 8.6b pe PC
    -conectat CAS3 la PC pe USB
    -instalat cu succes Underworld149.
    -upload un fisier Keys.bin pt Diablo din 15.12.08
    -introdus Diablo in cam slot Kathy (cel de jos)
    -intrat in AAF 2.06 menu/settings/ common interface
    Afiseaza cam inserted
    setat in CAS Connax ON
    Selectat in Utilities
    Afiseaza Underworld 1.49
    Selectat Smart card log 2 (slotul de jos in care e Diablo)

    Nu merge nici Dig alb nici nordic de pe Thor

    Imi afiseaza Keys Expired. Oare sa fie de la fisierul Keys? Are cineva un fisier Keys verificat?

    Please HELP. Thanks
    Ambele sunt down!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tra View Post
    Ambele sunt down!
    atunci pe ce mai merge? macar sa incerc. Pe ce transpoder face AU?
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top