Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Viewsat blocat pe pass...


    ma poate ajuta cineva cu un sfat..am un recever viewsat lite si este blocat pe pass...la pornire apare pe ecran numai informatia"Receiver is locked si casutele pentru cele 4 cifre....Am incercat sa incarc Factory bin am incercat si cu alte binuri ..dar nimic...codul nu l-am putut gasii .Combinatia de 4 cifre este greu de gasit.....Va multumesc...

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    George, de ce ai postat si la sectiunea chei?
    Cloneaza-ti receiverul de la altul identic sau pune factory file cu Loader2.exe.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation viewsat lite inchis

    Boss ami cer scuze pentru postarea pe Key......eram prea ingandurat cu viewsat-ul meu...am facut factory...dar nimic..la fel ami apare grila cu pass..despre a doua varianta cu clonatul..nu am facut asa ceva niciodata si habar nu am cum se procedeaza...Te rog mult daca ai putea sa-mi spui ce si cum sa fac...Inca o data scuze pentru postare si ati multumesc pentru sfaturi....

  4. #4
    batrin si fara minte Teacher
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe magar
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ george0951 mai citeste odata ce a scris callatis si fa exact asa cum a zis el cu loder2

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    am facut asa cum a spus....am pus in loader 2 factory dar nimic totul este la fel ami apare in mijlocul ecranului casuta cu pass...si receverul ramane pe "on"sau poate nu stiu eu care este binul pentru viewsat lite....

  6. #6
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by george0951 View Post
    am facut asa cum a spus....am pus in loader 2 factory dar nimic totul este la fel ami apare in mijlocul ecranului casuta cu pass...si receverul ramane pe "on"sau poate nu stiu eu care este binul pentru viewsat lite....
    si daca ii dai tu parola nu merge ? stiu ca implicit parca era 0000

    uite aici firmware
    http://www.viewsatusa.com/support_firmware.html

  7. #7
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by george0951 View Post
    am facut asa cum a spus....am pus in loader 2 factory dar nimic totul este la fel ami apare in mijlocul ecranului casuta cu pass...si receverul ramane pe "on"sau poate nu stiu eu care este binul pentru viewsat lite....
    dami numele complect si cţi bites are binu pe lai pus

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    VIEWSAT_Platinum_V0278.PGM

  9. #9
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,693
    Posts Thanks / Likes

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am pus si tot asa ami arata "Receiver is locked" si xxxx unde nu merge nici un pass...fiindca ar fi si f. greu sa-l nimeresc..

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    ma gandesc ca poate ar rezolva problema propunerea cu clonarea dupa alt recever identic...Mai am unul identic dar nu am facut asta nici o data..Daca ami puteti spune cum se face?v-as ramana indatorat...sa-l pot rezolva ca este al unui bun prieten...si probabil la butonat nevasta-sa...Va multumesc pentru sfaturile date....!

  12. #12
    batrin si fara minte Teacher
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe magar
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by george0951 View Post
    ma gandesc ca poate ar rezolva problema propunerea cu clonarea dupa alt recever identic...Mai am unul identic dar nu am facut asta nici o data..Daca ami puteti spune cum se face?v-as ramana indatorat...sa-l pot rezolva ca este al unui bun prieten...si probabil la butonat nevasta-sa...Va multumesc pentru sfaturile date....!
    eu nu cred ca tie nu ti se incarca binu
    cind apesi pe butonu de power din spatele reciverului?
    dupa ce apesi pe download sau dupa ce alegi fila ?
    ia mai mult de 5 min sa se incarce ?
    dupa ce se incarca trebuie sa alegi pal sau nts
    cind incarci binu lasa receiveru conectat la tv si vezi ce se schimba in imagine

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default sal...

    Quote Originally Posted by george0951 View Post
    Boss ami cer scuze pentru postarea pe Key......eram prea ingandurat cu viewsat-ul meu...am facut factory...dar nimic..la fel ami apare grila cu pass..despre a doua varianta cu clonatul..nu am facut asa ceva niciodata si habar nu am cum se procedeaza...Te rog mult daca ai putea sa-mi spui ce si cum sa fac...Inca o data scuze pentru postare si ati multumesc pentru sfaturi....
    Incearca astea...
    Now you should set your settings. Below is what most have.
    MENU, INSTALLATION, then 0000 or 0937 or 2668 or 3570 then ANTENNA SETUP

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..... Milky Way Galaxy
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default ...info

    Quote Originally Posted by george0951 View Post
    ma gandesc ca poate ar rezolva problema propunerea cu clonarea dupa alt recever identic...Mai am unul identic dar nu am facut asta nici o data..Daca ami puteti spune cum se face?v-as ramana indatorat...sa-l pot rezolva ca este al unui bun prieten...si probabil la butonat nevasta-sa...Va multumesc pentru sfaturile date....!
    http://rapidshare.com/files/17193804...tinum.rar.html
    Pub Member / Supporter

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default


    OK..DRAGII MEI TREBUIE SA VA RASPUND LA TOTI FIINDCA VAD CA VRETI SA MA AJUTATI..
    1. Deci la pornire receverul afisaza numai casuta cu pass..atat deci:nu se poate intra in meniu...
    2.Orice bin as incarca dupa restartare tot ecran negru si casuta cu pass....deci binurile le ia..dar la sfarsitul ciclului de incarcare pe boxa se afiseaza ""on"" iar pe ecran apare casuta cu pass...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top