Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default receptor compatibil cu dolce

    caut un receptor compatibil cu dolce

    model si adresa de unde sa-l iau


  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    caut un receptor compatibil cu dolce

    model si adresa de unde sa-l iau
    Dreambox,optibox,etc;
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...952df9f85d474b

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea inteleg de ce "compatibil" ...cel mai compatibil este ...chiar receptorul de la Dolce ! Daca ai un card ...si el a fost deja activat ...ai nevoie de un receptor care stie NDS si sa poata "clona" BoxID-ul original ...o optiune posibila este DM500 ...

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exclus clona prea scumpa pentru client

    clientul meu are conserva de la dolce busita, un fulger i-a prapadit tunnerul si pana ajunge in tara sa-l schimbe are de asteptat.

    Parca opticum avea optiunea de boxid dar nu imi aduc aminte


  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da...si update-ul e problema...stiu ca pe echo 791,792 merge dar nu face update...
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe receptorale Opticum CX(Yumatu MX Plus) care merg cu soft Truman stiu sa deschida Dolce fara sa mai editezi BK dar nu am testat daca face update lunar. Poate ne confirma cineva ca stie updatare ...
    Bafta!

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alta intrebare legata de receptor.

    Cartela este imperecheata de conserva? daca fac rost de alta conserva recunoaste cartela?

    La sky stiu ca , cardul merge in orice conserva skybox , o fii aceasi chesti si cu dolce?


  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OPTICUM 7100cxe merge perfect!Nu stiu insa daca face update la cartela.Si e destul de ieftin

  9. #9
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine probeaza inainte sa cumpar?


  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    eu stiu ca face update la cartela pe echosmart 791

    dar cine stie ce soft avea respectivul
    poate nici tu nu stii exact
    o sa intreb si eu zilele acestea pe cineva
    horatiu...daca afli ce soft de 791,792 face update, e super...am un preten navetist care plimba zaharosul Constanta-Bucuresti si retur....
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  11. #11
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusky View Post
    horatiu...daca afli ce soft de 791,792 face update, e super...am un preten navetist care plimba zaharosul Constanta-Bucuresti si retur....

    Cred ca pot sa ajut.Am un echo 771 placa veche in care am pus 3.35, dupa care am luat cam-ul dintr-un 791 placa noua si dupa "imperechere"( in hex ) am obtinut strutzocamilla care face si update de card zaharos.E testata de mine si merge brici...

    War does not determine who is right, it determines who is left!


  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci practic cu 3.35 pe 791 s-a rezolvat imperecherea si update la zaharos...multumesc!
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca cumpar un Dreambox 500S pot folosi o cartela(activata) de la vreun operator DTH romanesc ?

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru informatii.

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am 3 receptoare
    Strong 4401 cu modul viaccess incorporat
    Receptor de satelit digital cu modul Viaccess incorporat.
    Meniu în mai multe limbi Memorie pt. stocarea a 3000 de canale si 64 de sateliti 4 liste de favorite
    Functie ghid TV electronic (EPG) Teletext incorporat
    Posibilitati de rotire a motorului DiseqC1.0, DiseqC1.1, Diseq 1.2, DiseqC
    Posibilitate de reactualizare a softului prin portul serial sau prin satelit
    Functie timer Afisaj digital
    Iesiri: audio St/Dr + RCA Video, SCART TV (RGB/CVBS), SCART VCR (CVBS), modulator UHF


    dsr 6000
    echostar dsb 707 FTA
    spuneti-mi daca pot face un update pe dolce si cum se poateb face.multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top