Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGITAL+ SI PE STRONG 4355E

    Baieti va pot confirma ca merge digital+ pe strong 4355e,am incercat patch-ul aseara,se pare ca este un concorde 4355e vers 1.5,cred ca iau pus baieti emulator de nagra 2 in el,ca numai d+ stie,am bagat si alte chei dar numai el merge,oare sa fie cumva orgoliul celor de la concorde,sa nu ramana mai prejos si ei,bravo lor.
    Sa lasam vorbaria la o parte si sa va dau linkul de unde puteti descarca:

    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...5db333c9a56505

    vezi:
    STRONG 4355_CRD_Taquilla_Fixed.zip
    -Adevarul ca sunt bun!

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum si pentru 4125 tot pe adresa de mai sus!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    CRAIOVA
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SALUTARE! SA INTELEG CA MERGE NUMAI PENTRU DIGITAL+ IAR CELELALTE PACHETE NU? P.S.: CARE DIN PACH-URI ESTE, CEL DIN 30.08.2005? MULTUMESC!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DIGITAL+ SI PE STRONG 4355E

    Quote Originally Posted by theLordAce
    Baieti va pot confirma ca merge digital+ pe strong 4355e,am incercat patch-ul aseara,se pare ca este un concorde 4355e vers 1.5,cred ca iau pus baieti emulator de nagra 2 in el,ca numai d+ stie,am bagat si alte chei dar numai el merge,oare sa fie cumva orgoliul celor de la concorde,sa nu ramana mai prejos si ei,bravo lor.
    Sa lasam vorbaria la o parte si sa va dau linkul de unde puteti descarca:

    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...5db333c9a56505

    vezi:
    STRONG 4355_CRD_Taquilla_Fixed.zip
    Daca-i pun patch-ul isi pastreza in memorie pozitiile satelitului pt. ca motor
    si n-as vrea sa ma chinui iarasi?Imi poti spune de unde pot lua procedura
    de patch-uire a strongului 4355evo(sau 4155evo ca banuiesc ca merge) si
    a lui nextwave(care merge cu kaon570 nu?)

  5. #5
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ cristian_unguras
    din pacate patch-ul concord nu pastreaza vechea lista de canale din receiver. trebuie sa le memorezi din nou

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ theLordAce
    cum ai pus patch-ul pe receiver ca in arhiva aia sunt mai multe foldere (upgrade fullupgrade restore ) si nu stiu cum sa-i mai dau de cap? descrie te rog procedura cum l-ai pus?

  7. #7
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A reusit cineva? Eu am luat ce e pe rdi sai rezultat 0 Daca a facut cineva sa ne spuna si noua cum a resit

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 e

    Nu ,am copiat si de pe croatem dar nu se deschide arhiva.


  9. #9
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce rulez upgrade1 din pach-ul de pe RDI asta da:
    Send 'Get Platform IP' and waiting for STB response
    STB: Repair Mode
    Send reset command: STB response 1c,0
    Send File Header
    Send File 13<kb>
    Waiting for STB response
    STB:Repair mode
    Firmware OK [overall time 67.70 seconds]
    do upload firmware
    Ceck SDF file.......Ceck SDF file sdf-data_crc2=0*E67E3894,calc_cr32=0*5A1Do0
    B2E
    BAD
    press.....

    Dupa chestia asta nu porneste nici batut pana nu-i pun firmware original. Gresesc undeva

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    same problem here !
    doar ca eu nu reusesc sa-l mai pornesc.
    Tu cum reusesti ?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi lucru am patit si eu cu patchul de pe RDI...receptorul nu mai reactiona decit la un program numit ,,4355E sos''cu ajutorul caruia se revine la patchul vechi...in schimb am copiat de pe croteam acelasi patch Concorde 1.05 iar acesta se incarca fara probleme in aparat...chiar acum ma uit pe Hispasat la Taquilla

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar de pe croat... arhiva nu este corupta ?

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba da,partial in schimb daca il despachetezi totusi si dai ,,upgrade 1''(daca folosesti COM 1)atunci softul se va incarca pe aparat fara nici o problema...

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum ai reusit totusi sa-l despachetezi !
    Felicitari!

  15. #15
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu pot sa-l iau de pe croateam.Din 2MB imi ia 396kb si gata. Daca l-a luat cineva si functioneaza sa-l puna si el in alta parte

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. telecomanda strong 4355E ???
    By theLordAce in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 26th September 2006, 20:06
  2. CE MAI MERGE PE STRONG 4355E ???
    By theLordAce in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 29th March 2006, 15:02
  3. Strong 4355E
    By viladys in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 22nd November 2005, 18:19
  4. Ajutor! Strong 4355E
    By Strong_4355E in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 31st July 2005, 12:34
  5. Help strong 4355e
    By sarraj in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 7th June 2005, 08:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top