Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Settings Kathrein UFS 910 ?

    are cineva niste settings organizate pentru Kati ? (soft original =)
    sau vreo idee unde gasesc citeva actuale...
    sau cit de cit sortate...
    ps fac si schimb..

    am sat 19 o 23,5 o 5 w si 1 w

    mersi... si sarbatori fericite..
    --Irci5400;Vaci5300;dbox2(enigma);Conserva Digi(full);Cas2;Matrix;Aston1.3;Irdetto;Via; si un kat.. UFS 910 un Diablo2.3 si un Toroidal !si citeva lzi de Bere! ;o)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    mersi... credeam ca mai are cineva reciverul...

    mod va rog stergeti topicul deschis de mine... multumesc..
    --Irci5400;Vaci5300;dbox2(enigma);Conserva Digi(full);Cas2;Matrix;Aston1.3;Irdetto;Via; si un kat.. UFS 910 un Diablo2.3 si un Toroidal !si citeva lzi de Bere! ;o)

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiverul il mai au unii...am auzit doar, nu pot confirma.
    Problema e ca nici dreaq nu mai are softul original.
    Adica trecura toti pe Enigma2 ca sa fie ca la DM800.
    Poate treci si tu...la E2!

    19 o 23,5 o 5 w si 1 w
    In plus, combinatia aia nu am mai intilnit-o, cu 5W. Greu de gasit.

    Bafta!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by wambertos View Post
    Receiverul il mai au unii...am auzit doar, nu pot confirma.
    Problema e ca nici dreaq nu mai are softul original.
    Adica trecura toti pe Enigma2 ca sa fie ca la DM800.
    Poate treci si tu...la E2!


    In plus, combinatia aia nu am mai intilnit-o, cu 5W. Greu de gasit.

    Bafta!
    as lua si setinguri fra 5 w... mai pun capuri pe toroidal nu e problema..

    ah si cu softuri m-am lamurit...
    am incercat cel puzin 2-3 souiri.. enigma ,aaf ..cu Barry Allen cu cam si fara etc..toate aveau cite un bug..
    dar cea mai stabila e tot originala.. 1,6 cel puzin asa vad eu...chestia..
    dar mai incerc si eu daca mai vad ceva nou...
    ca deja am scris transcris si telnetuit-o pe kathi de numa..
    chestia e ca si setings am dar nu am una frumoasa. si de editat cum vreau eu nu prea vrea programul.. adica sa fac din 2-3 liste una buna..

    ( din auzite am aflat ca kathi nu e prea bine primita pe aici..)sorry...

    in fine ...mersi macar ca ai raspuns..
    --Irci5400;Vaci5300;dbox2(enigma);Conserva Digi(full);Cas2;Matrix;Aston1.3;Irdetto;Via; si un kat.. UFS 910 un Diablo2.3 si un Toroidal !si citeva lzi de Bere! ;o)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat cu sat chanell editor? Are destule optiuni de editare a numelor canalelor de creare si stergere liste, mutare canale dintr-o lista in alta, etc
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tabaluga View Post
    Ai incercat cu sat chanell editor? Are destule optiuni de editare a numelor canalelor de creare si stergere liste, mutare canale dintr-o lista in alta, etc
    am rezolvat cu editorul nou 3.0 mersi..

    si multumes si celorlalti care m-au ajutat...
    __________________
    --Irci5400;Vaci5300;dbox2(enigma);Conserva Digi(full);Cas2;Matrix;Aston1.3;Irdetto;Via; si un kat.. UFS 910 un Diablo2.3 si un Toroidal !si citeva lzi de Bere! ;o)

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus eu o lista actualizata aici:

    http://ufs910.hdtvinfo.eu/component/.../id,7966/#7966

    EnF

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc EnF70, de multa vreme cautam o lista updatata. Am o problema in schimb, si anume la primul reboot dupa ce uploadez lista, kathy ramane blocat si trebuie sa reinstalez imaginea. Folosesc AAF 2.0E flash si SCL 3.0

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kathrein UFS-910 rotor settings (42E-30W)

    Changelog:
    - Fixed channel names and non ASCII characters
    - Fixed some sat channels not showing in all lists

    20 satellites, 6695 TV channels, 2363 Radio channels
    List sorted by: Satellite, Provider, Category, Channel name
    Favorites: High-Def, Movies, Sport, Music, News, X, Documentaries, Providers

    Data source: KingOfSat
    Updated: 2008-12-14

    http://ufs910.hdtvinfo.eu/component/.../id,7971/#7971

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cosmin_v View Post
    Multumesc EnF70, de multa vreme cautam o lista updatata. Am o problema in schimb, si anume la primul reboot dupa ce uploadez lista, kathy ramane blocat si trebuie sa reinstalez imaginea. Folosesc AAF 2.0E flash si SCL 3.0
    Si la mine se intampla la fel - la primul reboot Kathy ramane blocat si trebuie sa-l repornesc de la butonul din spate. Dupa, e ok.

    De ce trebuie sa reinstalezi imaginea?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt ca la fiecare pornire ramane agatat, inainte de a initializa reteaua. Pana la urma am reusit, cred ca are legatura cu dimensiunea fisierului de uploadat; am rezolvat-o dupa ce-am sters posturile de radio am uploadat de 2 succesiv lista fara restart si la repornire nu s-a mai blocat. Oricum, iti multumesc pentru unul din putinele lucruri bune care se mai intampla pe aici.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cosmin_v View Post
    Pt ca la fiecare pornire ramane agatat, inainte de a initializa reteaua. Pana la urma am reusit, cred ca are legatura cu dimensiunea fisierului de uploadat; am rezolvat-o dupa ce-am sters posturile de radio am uploadat de 2 succesiv lista fara restart si la repornire nu s-a mai blocat. Oricum, iti multumesc pentru unul din putinele lucruri bune care se mai intampla pe aici.
    Cred ca lista e cam mare pentru AAF in flash.
    Eu folosesc AAF pe stick - si nu mi s-a blocat la pornire.

    Oricum, e bine de stiut.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu un update - este din cauza hdd-ului extern, dupa ultima reinstalare de imagine nu l-am mai legat la receiver si de asta nu s-a mai blocat; de indata ce l-am pus la loc, kathy s-a blocat. E foarte ciudat, daca pun alte settings merge fara probleme. Voi incerca si update-ul din 14 dec ca sa vad daca problema persista.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cosmin_v View Post
    Revin cu un update - este din cauza hdd-ului extern, dupa ultima reinstalare de imagine nu l-am mai legat la receiver si de asta nu s-a mai blocat; de indata ce l-am pus la loc, kathy s-a blocat. E foarte ciudat, daca pun alte settings merge fara probleme. Voi incerca si update-ul din 14 dec ca sa vad daca problema persista.
    Cel din 14 dec e mai bun - am descoperit niste greseli in generarea listei si le-am corectat (e posibil sa fie si de acolo).

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kathrein UFS-910 rotor settings (42E-30W)

    Changelog:
    - Better grouping and sorting of channels
    - Removed 10E - Eutelsat W1
    - Fixed a favorites problem (showing FAV1...FAV8 after pressing RED button)

    List sorted by: Satellite, Provider, Category, Channel name
    Favorites: High-Def, Movies, Sport, Music, News, X, Documentaries, Providers

    Data source: KingOfSat
    Updated: 2008-12-18

    http://ufs910.hdtvinfo.eu/components...r_20081218.zip

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top