Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default help va rog cu eon

    De 3 zile ma kinui si nimic. Am setat la Fazzt IP-ul placii Skystar 2 192.168.238.238, si in tutorial scrie ca aceeasi adresa trebuie setata si in File Fetch Manager, dar acolo nu am decat doua optiuni, 213.118.203.194 si 169.254.88.76, si nu pot baga altceva. Stie cineva ce trebuie facut si daca asta e motivul ptr care nu primesc nimic?

    In tutorial scrie printre altele:"Uitatitiva la \ul\b\i Received Bytes si la Received Packets \ulnone\b0\i0 si
    asigurativa ca numarul avutu creste treptat". La mine nu apare nimic in genul asta. Ma ajuta cineva?
    Bafta tuturor

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in my network (unde sunt placile de retea) intra pe ss2 si pune ip 192.168.238.238.
    se pare ca nu e setat ip si s-a asignat automat unu din cele doua.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci mult. Am schimbat ip-ul placii si FFM l-a recunoscut. Acum in Fazzt statistics vad ca evolueaza Received Bytes : 176180
    Received Packets : 893
    si
    Byte Count : 182935
    Packet Count : 923
    etc.

    Deci acum astept sa imi intre lista in fereastra lui FFM? Si cam cand sunt anunturile, o data pe zi sau cum?

    Scuze pentru atatea intrebari imbecile, pana acum nu am folosit placa decat ptr tv. Merci din nou.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ieri stau cu ffm , fazzt etc pornite si nimic. In fazzt statistics progreseaza alea, deci banuiesc ca config e buna.
    Citesc pe alt board ca nu s-ar mai folosi transponderul 115. E adevarat? A prins cineva ceva in ultimele zile? Cum?
    Please, ajutati un idiot. Merci

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt a putea downloada trebuie sa ai abo la eon sau sa ai anunturi cu ceea ce vine.anunturile nu se mai trimit pe sat .trebuie luate de pe net folosind user si pass.
    vezi ca sunt 2 grupuri pe yahoo. ro-eon si romanian-eon.citeste posturile mai vechi sau da un search si te lamuresti.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit, (m-am inregistrat la ro-eon, merci Sergius), dar cu Eonz in loc de ffm. Ce nu stiu e daca a pornit automat sau ptr ca am clickuit pe niste config files de fazzt pe care le-am gasit postate. Deci: trebuie si la asta anunturi, sau daca il las deschis downloadeaza la noapte iar? Oricum, am luat Allfazztreceiver, care dowloadeaza config files de fazzt. Tre sa click pe fiecare si sa pornesc fazzt de fiecare data si asta e un anunt sau cum?Pe urma: files incoplete care intra in temp, se completeaza la vreun download ulterior sau pot sa le arunc? Nu reusesc sa gasesc un tutorial despre asta.
    Merci din nou

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intreaba in ro-eon

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-au intrat toate fisierele din seara asta direct in temp, adica ar fi corupte. Chiar asa, sau e vina mea? Eu de ieri asa l-am lasat, nu am mai umblat la el.
    Nu cred ca am inteles bine cu anunturile astea. Efa files merg cu ffm si fza(config file prt fazzt) merg cu eonz file manager? Sau cum dumnezeu se folosesc? Si fara ele nu downloadeaza? Adica daca il las asa, nu downloadeaza la urmatoarea transmisie? Stiu, cam multe intrebari si cam idioate, dar please, Sergius, mai help o data sa inteleg si asta si sunt gata.
    Daca pun intrebarile astea direct in ro-eon imi e ca fac caterinca de mine, (cine stie ma mai si baneaza hehe), si le pare rau ca m-au acceptat.
    Bafta

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibil sa ai un firewall care blocheaza transmisia ,semnal mic pe sat , hdd lent sau configuratia incorecta.
    fara anunturi nu poti lua ce vine pe eon.
    ffm si eonz sunt programele in care se incarca anunturile .ffm merge bine cu efa si eonz cu faz.le poti lasa deschise pe amandoua nu deranjeaza.
    stai linistit ca nu te baneaza nimeni pt intrebari ,mai usor poti face rost de un ban pt inactivitate.
    rdi si grupurile sunt pt a invata unii de la altii.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci din nou, Sergiu.
    Sa recapitulez cat am reusit sa inteleg: am fisierele faz. Dau file-importa si bag filele pe rand(toate o data nu ma lasa sa le selectez), si gata, astept transmisia? Ca eu nu vad nici o lista cand import.
    Bafta

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau daca dublu-click pe fza files, nu e acelasi lucru? Ca vad ca sunt files de config ptr fazzt si daca le clickuiesc, se intampla cam acelasi lucru ca si cand incerc sa le import, adica mai nimic (aparent cel putin). In ce fereastra ar trebui sa imi apara ce urmeaza sa fie transmis?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top