Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 si montura H-H

    se poate folosi ss2 si montura H-H SRT DM 2100? Mai trebuie ceva in plus?
    THX

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am montura hh si merge fara nimic altceva si invirte antena de 1,2 din fier am fost dezamagit la inceput ca nu stiam cum sa o folosesc dar acum imi place... nu ai nevoie de nimic altceva...
    Unii spun ca iti poti arde placa de baza si ss2 am vorbit cu specialistii si au spus ca e posibil.... da si nu ma indoiesc de chestia asta eu am avut 2 alarme de la placa de baza pina nu am pus driverul de la skynet si diseq1.2 de la mibi acum merge bine sper sa nu mai faca alte figuri
    Bafta

  3. #3
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 & h-h

    Sal dupa cum spunea si @lucianbl se poate folosi H-H cu driver modificat si pus in win\sistem\ care impreuna cu un plugin de la Mytheatre sau Progdvb muta antena destul de bine, dar daca nu ai un calc ,sau mai bine spus o sursa puternica poti cumpara un Digibox cu care poti muta linistit H-H fara teama de ati strica calc sau placa ss2.Bafta!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un vboxII de la moteck si inca nu am incercat sa vad daca lucreaza cu ss2. Daca stie careva exact ce si cum trebuyie sa instalez dati-mi si mi e de stire va rog

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. montura hh
    By alex2000 in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 11th September 2006, 18:19
  2. Montura H-H
    By marexim in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 31st March 2006, 01:28
  3. montura h-h
    By duhuletz in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 15th March 2006, 11:45
  4. ce fel de montura ?
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 13th September 2005, 12:53
  5. Help montura HH!
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 9th July 2005, 13:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top