Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: eroare ProgDVB

  1. #1
    bebecdr
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default eroare ProgDVB

    Cand schimb canalele in ProgDVB imi apare urmatorul mesaj:

    Error! Filter Not Founded!
    "Moonlight_Odio_Dekoda"-

    Va rog ajutati-ma sa scap de aceast mesaj enervant.
    Merci anticipat.

  2. #2
    Junior, da' cresc Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    online
    Posts
    743
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti-ai bushit codecurile/filtrele
    reinstaleaza progdvb.
    xyboox. Din Transilvania.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau intra in Filtre si ruleaza Register si Elecard Mpeg2.....poate scapi de reinstalare...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    bebecdr
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default e ok

    Am rezolvat problema.
    Imi lipsea mpgdec.ax.
    Dupa ce l-am introdus in filtre,totul e ok.

  5. #5
    bebecdr
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    este vreo posibilitate in ProgDVB sa nu fim nevoiti sa introducem canalele fara nume (ex: noname SID=30060 TID=1042) manual?
    La scanarea satelitului ASTRA, f multe canale nu au nume.


  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebecdr
    este vreo posibilitate in ProgDVB sa nu fim nevoiti sa introducem canalele fara nume (ex: noname SID=30060 TID=1042) manual?
    La scanarea satelitului ASTRA, f multe canale nu au nume.


    acesta este eternul bug al ProgDVBului.....te duci pe programul respectiv (ex: noname SID=30060 TID=1042),apoi Edit-> Property si da de mai multe ori Update....daca ai noroc iti intra si denumirea programului la Caption, daca nu, o introduci manual....sau mai simplu, click dreapta pe program si Rename...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau cel mai simplu down. pachetul ProgDVBChannels si il dezarhivezi dupa care il copiezi in ProgDVB
    il gasesti pe multe saituri updatat la zi
    succes

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine a fost mai rau odata cu aparitita celor doua emu noi. Odata instalate in MT si ProgDVB acestea doua au crapat pur si simplu. Le-am reinstalat. ProgDVB merge bine,dar trebuie sa caut din nou toate programele,iar MT nu mai merge nici acum deloc. Asta e!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. kaon 570 eroare
    By sandu72 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 21st June 2006, 05:35
  2. ProgDvb eroare semnal
    By skyeon in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 18th January 2005, 10:06
  3. eroare
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 17th January 2005, 19:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top