Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema ciudata DM 500S

    Am un prieten care are un DM 500S. A mers f bine multa vreme pana intro zi cand a trebuit sa-l scoat din priza ca sa faca renovari in casa. Dupa vreo 3 zile cand a trebuit sa-l bage nu mai mergea deolc dreamu, se aprinde ledu verde si asa ramane si nu poti face nimic. Am incercat sa bag imaginea dar cand ii dau connect zice 'waiting for acknowledgement" si asa ramane, nu poti da nici erase, nici flash. Ce as putea face ca sa-l ajut sa rezolve aceasta problema? Astept pareri. Multumesc!

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    Am un prieten care are un DM 500S. A mers f bine multa vreme pana intro zi cand a trebuit sa-l scoat din priza ca sa faca renovari in casa. Dupa vreo 3 zile cand a trebuit sa-l bage nu mai mergea deolc dreamu, se aprinde ledu verde si asa ramane si nu poti face nimic. Am incercat sa bag imaginea dar cand ii dau connect zice 'waiting for acknowledgement" si asa ramane, nu poti da nici erase, nici flash. Ce as putea face ca sa-l ajut sa rezolve aceasta problema? Astept pareri. Multumesc!
    A avut cumva CCcam 2010? daca da o veste proasta,acest cam contine time bomb,orcum cei ce nu ma cred sa citeasca pe forumurile de specialitate din ro

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vai a avut un GBOX 2.1 B pus de mn, da a mers mult timp-vreo 8 luni.

    Si inca cv eu am CCCAM 2.0.10,am clona,si am NABILO DARKSTAR 2. Se poate sa-mi fac prb? Da am imaginea pusa de vreo 4 sapt.
    Last edited by maximov; 6th December 2008 at 20:10.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    nu vai a avut un GBOX 2.1 B pus de mn, da a mers mult timp-vreo 8 luni.

    Si inca cv eu am CCCAM 2.0.10,am clona,si am NABILO DARKSTAR 2. Se poate sa-mi fac prb? Da am imaginea pusa de vreo 4 sapt.
    Pune 209 cu NewCS160 si iti va face AU la cardul de focuss in 15 min pe tvr1!

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    .....waiting for acknowledgement........
    Acest mesaj apare in doua situatii:

    1. Flash defect
    2. Bootloader alterat
    Mai sunt si alte cazuri in care apae acest mesaj , dar acestea doua sunt fregvente .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    Acest mesaj apare in doua situatii:

    1. Flash defect
    2. Bootloader alterat
    Mai sunt si alte cazuri in care apae acest mesaj , dar acestea doua sunt fregvente .

    SI se poate te rog sa-mi spui niste solutii pt ambele situatii? MS

  7. #7
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    SI se poate te rog sa-mi spui niste solutii pt ambele situatii? MS
    Cea mai simpla solutie este inlocuire placi de baza sau du-l la un "doctor"

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai poti incerca sa tii apasat pe butonul din fatya si sa tii asa cateva secunde timp in care il bagi in priya...este un fel de master reset

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu deschid alt thread... am clona dm500s si vad ca de la un timp dupa mai multe ore de functionizare incepe sa faca freeze. Stiti cumva o rezolvare?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Ca sa nu deschid alt thread... am clona dm500s si vad ca de la un timp dupa mai multe ore de functionizare incepe sa faca freeze. Stiti cumva o rezolvare?
    Este posibil tunerul sa fie defect ,am patit si eu ,iar dupa inlocuirea lui a revenit la normal

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Ca sa nu deschid alt thread... am clona dm500s si vad ca de la un timp dupa mai multe ore de functionizare incepe sa faca freeze. Stiti cumva o rezolvare?

    eu aveam gemini 4.4 si asa imi facea

    REZOLVAREA: baga NABILO DARKSATR 2 care e identic gemini si nici prb nu face+ ca are sa-i programezi tu o ora anumita pt REBOOT.

  12. #12
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    eu aveam gemini 4.4 si asa imi facea

    REZOLVAREA: baga NABILO DARKSATR 2 care e identic gemini si nici prb nu face+ ca are sa-i programezi tu o ora anumita pt REBOOT.
    Aha... mersi fain... si asa vroiam sa schimb un pic treaba.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  13. #13
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat si acum dupa ce pun settings de la first zipper se rebooteaza incontinuu. Nu stiu ce sa-i fac... Am pus imaginea de doua ori pana acu si degeaba.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  14. #14
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Am schimbat si acum dupa ce pun settings de la first zipper se rebooteaza incontinuu. Nu stiu ce sa-i fac... Am pus imaginea de doua ori pana acu si degeaba.
    Treaba e clara @first zipper te-a lucrat !

  15. #15
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-ai ajutat de numa...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top