Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: ss2 in retea

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 in retea

    Ce trebuie facut sa poti folosi in retea o placa ss2?
    THX

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default re:eol63

    Pentru calculatorul server: In primul rand la instalarea progdvb-ului bifezi si modulul broadcast server. Apoi intri in settings/module list si bifezi broadcast server. Apoi intri in setarile placii de retea si treci Conection Type in Half Duplex.
    Pentru calculatoarele client: la instaarea progdvb-ului pe ele la optiunea Select Card/mode of progdvb after instalation alegi optiunea Broadcast client. Dupa instalare intri in settings/device list si dai properties pe Broadcast client. Acolo la server ip(predefinit va fi 192.168.0.1) vei trece ip-ul placii de retea a calculatorului server(cel pe care se afla Dvb-ul).
    P.S. aceste setari functioneaza doar pt cei care se afla pe acelasi switch(hub) cu calculatorul server(calc pe care se afla placa). Pt intrebari suplimentare ma poti gasi pe #allsat (undernet), in cursul saptamanii dupa ora 16:00. Succes!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depinde cum vrei sa o foloseti.
    cea mai simpla metoda pt navigare e sa fie pe server ss2 ,sa te loghezi ,sa faci conection share si sa pui proxi de la eon.
    calc din retea daca folosesc proxi vor folosi ss2.daca nu fol proxi vor merge pe reteaua terestra.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, am setat si broadcast serverul, dar si fast-surful, merg ambele.
    THX

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cablu UTP de retea?
    By nick1968 in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 15th July 2006, 02:30
  2. alt dvb 2.0 in retea
    By tase1963 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th February 2006, 16:47
  3. retea
    By cleo in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 18th September 2005, 19:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top